Valla dayanamadım ovülasyon testi yaptım silik çıktı ya lh hormonu vücuttan belki tamamen azalmadı. Çatlama üzerinden 7 gün geçtiğinde de silik çıkıyor mu ki böyle hiç mi olmaması gerekiyor.
Dalgalanma olabiliyor o yüzden silik çıkması normal

Kızlar bu ne oluyo şimdi pik olmasını beklerken bu niye siliklesti şimdi Allahim yarabbim ya 🥺 A aydk nryyy nryyy haifa haifa S seraysss77 Cherie Cherie @akantus
@edebiyatc
Sivi alımına dikkat ettim hatta okadar çok susadım ki sırf bunu yapcam diye icmedim
Hsg kaynaklı olabilir kuzum devam et sen yapmaya bence. Silikleşmeyi değerlendirdiysen ya da en koyu günleri şansın yine var onu pic kabul etsek ama devam et yapmaya öğlen 2-4 arası en doğru lh artışı o saatlerde

Çatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktu 😒 şuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah 🌺
Kuzum % 100 öyle olacak diye bir şey yok bence en gec 12. Gün kesin sonuç o tarihe kadar bir şey yapma stres yükleme kendine💜

Kızlar çok moralim bozuk ya bi yandan ağlamak istiyorum bi yandan ağlayamıyorum gözyaşlarım kurudu sanki ne bileyim çok umutluydum ovulasyon testlerinin sürekli pik çıkması gebelik testlerinde hafif çizgi görmem ama gördüğünüz üzere hiç bi siliklik yok bu testte umutlarım yerle bir oldu sizden başka içimi dökebilceğim kimse yok kusura bakmayın uzun oldu biraz

Eklentiler

• IMG_5286.webp
    IMG_5286.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar çok moralim bozuk ya bi yandan ağlamak istiyorum bi yandan ağlayamıyorum gözyaşlarım kurudu sanki ne bileyim çok umutluydum ovulasyon testlerinin sürekli pik çıkması gebelik testlerinde hafif çizgi görmem ama gördüğünüz üzere hiç bi siliklik yok bu testte umutlarım yerle bir oldu sizden başka içimi dökebilceğim kimse yok kusura bakmayın uzun oldu biraz
Vala ben bi çizgi görüyorum babamı öyle geliyo

Back
X