Dalgalanma olabiliyor o yüzden silik çıkması normalValla dayanamadım ovülasyon testi yaptım silik çıktı ya lh hormonu vücuttan belki tamamen azalmadı. Çatlama üzerinden 7 gün geçtiğinde de silik çıkıyor mu ki böyle hiç mi olmaması gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalgalanma olabiliyor o yüzden silik çıkması normalValla dayanamadım ovülasyon testi yaptım silik çıktı ya lh hormonu vücuttan belki tamamen azalmadı. Çatlama üzerinden 7 gün geçtiğinde de silik çıkıyor mu ki böyle hiç mi olmaması gerekiyor.
Hsg kaynaklı olabilir kuzum devam et sen yapmaya bence. Silikleşmeyi değerlendirdiysen ya da en koyu günleri şansın yine var onu pic kabul etsek ama devam et yapmaya öğlen 2-4 arası en doğru lh artışı o saatlerdeKızlar bu ne oluyo şimdi pik olmasını beklerken bu niye siliklesti şimdi Allahim yarabbim yaA aydk
nryyy
haifa S seraysss77
Cherie @akantus
@edebiyatc
Sivi alımına dikkat ettim hatta okadar çok susadım ki sırf bunu yapcam diye icmedim
Kuzum % 100 öyle olacak diye bir şey yok bence en gec 12. Gün kesin sonuç o tarihe kadar bir şey yapma stres yükleme kendineÇatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktuşuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah
![]()
BeklemedeyimKuzum % 100 öyle olacak diye bir şey yok bence en gec 12. Gün kesin sonuç o tarihe kadar bir şey yapma stres yükleme kendine![]()
Kız benim allah yüzüme güldü hem pcos hemde 108 kiloMaalesef benim kilom var evlenince aldım baya 70 kiloyum şuanAma ovülasyon yinede kullanmayı düşünüyorum bu ay yinede E esocannnnn pcos ama 2. Ayında oldu onunda
![]()
Aşkım burdayım ya bakmıyorum eskisi gibi pizkolojik olarak fenalardayımmhaifa kızz nerelerdesin bugün yoksuun
Dalgalanmalar normal biranda pik yapabilir yada bu ay yumurtlama olmayadanbilir canımKızlar bu ne oluyo şimdi pik olmasını beklerken bu niye siliklesti şimdi Allahim yarabbim yaA aydk
nryyy
haifa S seraysss77
Cherie @akantus
@edebiyatc
Sivi alımına dikkat ettim hatta okadar çok susadım ki sırf bunu yapcam diye icmedim
Bekle aşkım çok erken henüz inşallah agustosta pozitifi görürsün çok aminBeklemedeyim![]()
Evet bebeğim benim durumda o sanırım. Sabah kan verdim bakalım adetim de çok gecikti kötü sonuçlar gelmez inşallahCanım aynı durumdayız ben de 2 yılda çok fazla kilo aldim 70 kiloyum maalesef. Pcos değilim ama bazen kilodan ultrasonda öyle görünebiliyormuş
Nasip işi canım çok şükür Allahım aratmadıKız benim allah yüzüme güldü hem pcos hemde 108 kilo
Merakla bekliyoruzzzz güzel haberler ver inşalla
Canım sanki silik gibi görüyorum yine ama bence kan ger inan burda çıkıyorsa bir değer çıkar hiç değilse test yapıp kendimi üzmezsinAz önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç![]()
Canım bilmiyorum ya bence yokCanım sanki silik gibi görüyorum yine ama bence kan ger inan burda çıkıyorsa bir değer çıkar hiç değilse test yapıp kendimi üzmezsin
Vala ben bi çizgi görüyorum babamı öyle geliyoKızlar çok moralim bozuk ya bi yandan ağlamak istiyorum bi yandan ağlayamıyorum gözyaşlarım kurudu sanki ne bileyim çok umutluydum ovulasyon testlerinin sürekli pik çıkması gebelik testlerinde hafif çizgi görmem ama gördüğünüz üzere hiç bi siliklik yok bu testte umutlarım yerle bir oldu sizden başka içimi dökebilceğim kimse yok kusura bakmayın uzun oldu biraz
Kiz bizle kafamı buluyorsun çizgi bariz varyaAz önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç![]()
Canım bana çizgi var gibi geldi bence kan vermelisin testle uğraşmaAz önceki hali ilk haliydi şimdi böyle hiç umut yok hiç![]()
Herkesin testi o kadar çabuk çıkmıyor canım her gebelik farklı radyasyondan dolayı bence kan ver demiştim benCanım bilmiyorum ya bence yokCherie nin testi 9. Günde baya net çıkmıştı en iyisi regli beklemek