Kızlar bende sabah ateş basması karın ayrısıyla uyandım. Regl öncesi hep olan şeyler 😕 yarın veya 3nde test yapacağım😕

Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında beta değerim sıfırlandı. 3 gün önce de tekrar korunmasız ilişki yaşamaya başladık reglime henüz 16 gün var şimdi kahverengi kanlı akıntım oldu sebebi ne olabilir

Kızlar benim de çatlamadan sonra 8.gün adetim de 4-5 ağustos gösteriyor hiç çizgi yok😞 burdan döner mi acaba bu ay çok erken regl sancısı yaşamıştım iki gün boyunca kasık ağrısı batma ümitlenmek de istemiyorum ama ilk kez böyle olmustu

Eklentiler

• IMG_6974.webp
    IMG_6974.webp
    25 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar çok moralim bozuk ya bi yandan ağlamak istiyorum bi yandan ağlayamıyorum gözyaşlarım kurudu sanki ne bileyim çok umutluydum ovulasyon testlerinin sürekli pik çıkması gebelik testlerinde hafif çizgi görmem ama gördüğünüz üzere hiç bi siliklik yok bu testte umutlarım yerle bir oldu sizden başka içimi dökebilceğim kimse yok kusura bakmayın uzun oldu biraz
Çizgi var orda görmedin mi? Yani burdan belli oluyor 😆😆 ilk hamileliğim benim de böyle çıkmıştı kan ver bence

Back
X