- 21 Haziran 2025
- 822
- 499
- 18
- 23
Hepimizden inşallah bebeğimAmin bebegim dualarim seninle o güzel haberi senden duyarım insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizden inşallah bebeğimAmin bebegim dualarim seninle o güzel haberi senden duyarım insallah![]()
O testin duruyomu duruyorsa alt alta koy bak istersen biÖyle mi diyosuun yaa inşallah bugün netleşecek
Yok aşkım artık çok yıpranmıştı attım çöpe bide paranoyak gibi dakika başı bakıyodumO testin duruyomu duruyorsa alt alta koy bak istersen bi
Bal burda ben hiç çizgi gorememistimKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()
teşekkür ederim inşallahSağlıkla yükselsin inşallah![]()
Hadiii bekliyoruzGünaydın kızlarbat 6 Ağustos ama dayanamadım bakalım prodoctor erken gebelik yapacağım şimdi ben de
![]()
Ciddimisin ayy çok heyecanlı hemen at bizedeGünaydın kızlarbat 6 Ağustos ama dayanamadım bakalım prodoctor erken gebelik yapacağım şimdi ben de
![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzzzGünaydın kızlarbat 6 Ağustos ama dayanamadım bakalım prodoctor erken gebelik yapacağım şimdi ben de
![]()
inşallah güzel haberler alırızGünaydın kızlarbat 6 Ağustos ama dayanamadım bakalım prodoctor erken gebelik yapacağım şimdi ben de
![]()
Hadiii bekliyoruz![]()
Ciddimisin ayy çok heyecanlı hemen at bizede
Güzel haberlerini bekliyoruzzz![]()
Maalesef hiç çizgi yok beybilerinşallah güzel haberler alırız
Orda buraya atınca gerçekten kalite çok düştü bakalım 2 saat sonra birde ovulasyon testi yapıcamBal burda ben hiç çizgi gorememistim
3 ünde yap aşkım sende benim gibi stres olma erken yapmamak lazımKızlar bende sabah ateş basması karın ayrısıyla uyandım. Regl öncesi hep olan şeyleryarın veya 3nde test yapacağım
![]()
Att buraya beybii bakalım bizdeMaalesef hiç çizgi yok beybilerAma moral bozmayalım daha erken, hayırlısı olsun hepimiz için❤
Çizgi var orda görmedin mi? Yani burdan belli oluyorKızlar çok moralim bozuk ya bi yandan ağlamak istiyorum bi yandan ağlayamıyorum gözyaşlarım kurudu sanki ne bileyim çok umutluydum ovulasyon testlerinin sürekli pik çıkması gebelik testlerinde hafif çizgi görmem ama gördüğünüz üzere hiç bi siliklik yok bu testte umutlarım yerle bir oldu sizden başka içimi dökebilceğim kimse yok kusura bakmayın uzun oldu biraz
Evet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 AğustosMaalesef hiç çizgi yok beybilerAma moral bozmayalım daha erken, hayırlısı olsun hepimiz için❤