- 3 Şubat 2025
- 830
- 1.071
- 28
Daha var kuzum benim 2 gün önce yokken 2 gün sonra pat diye çıktı. Hala umut varKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha var kuzum benim 2 gün önce yokken 2 gün sonra pat diye çıktı. Hala umut varKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
nasıl yaaa hangiaeja testti o yaptiginKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Allahım tez zamanda nasip etsinYok canım ya sanmıyorum olsa en azından 4 falan çıkardı bu ay hormon testi vericem sonra artık atıcam bu düşünceyi kafamdan
Aynı durumu yaşadım bende bu ayKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Kuzum biliyorum bu hayal kırıklığı çok yıpratıcı hepimiz çok yorgun ve yıpranmış durumdayız ama ümitsizlik yok olacak Allah’ın izniyleKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Olsa kanda çıkardı kuzum yaDaha var kuzum benim 2 gün önce yokken 2 gün sonra pat diye çıktı. Hala umut var
İnnovita yapmıştım canımnasıl yaaa hangiaeja testti o yaptigin
Amin cümlemize inşallahAllahım tez zamanda nasip etsin
Nasıl ya baya belliydiKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Çok negatif gördüm ama ilk defa bu kadar çok etkilendim ne bileyim ya demekki umut etmemek lazımAynı durumu yaşadım bende bu ayAma yeni aya tekrar umutlarla başlanıyor en hayırlı zamanda olsun inşallah
![]()
İnşallah hepimiz bu sevinci yaşarız canımKuzum biliyorum bu hayal kırıklığı çok yıpratıcı hepimiz çok yorgun ve yıpranmış durumdayız ama ümitsizlik yok olacak Allah’ın izniyle![]()
Ya beni ovulasyon testleri düşündürüyor nasıl bu kadar pik çıkabilir anlam veremiyorumNasıl ya baya belliydi![]()
Awox canım kuruma çıkarıyor diye duydum burda ama yalancı pozitif görmedim hiçhangi marka canım test bir de kuruma felan çıkarıyor mu
şuan şok oldum yalancı pozitifti demek ama oviler neden o şekilde çıktı ?Kızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Hiç anlam veremiyorum canım hastanede olmasam ağlama krizlerine giricem zor tutuyorum kendimiAwox canım kuruma çıkarıyor diye duydum burda ama yalancı pozitif görmedim hiç
şuan şok oldum yalancı pozitifti demek ama oviler neden o şekilde çıktı ?
Bozmadım ama diğer ay kalmazsam bozarım artıkBebeğim seninle aynı yolda ilerliyoruz şu an ama moral bozmak yokkk![]()
pcos yoktu değil mi? Tekrar yumurtlama olabilir mi ama günlerdir bu şekildeYa beni ovulasyon testleri düşündürüyor nasıl bu kadar pik çıkabilir anlam veremiyorum
Aşkım belkide 2.yumurtlamaydı ya keşke değerlendirseydin her ihtimale karsı ama testte pozitifti allah allah yaYa beni ovulasyon testleri düşündürüyor nasıl bu kadar pik çıkabilir anlam veremiyorum
En son martta kontrole gittim yok dediler bu ay tekrar gideceğimBozmadım ama diğer ay kalmazsam bozarım artık
pcos yoktu değil mi? Tekrar yumurtlama olabilir mi ama günlerdir bu şekilde
Değerlendirdij canım nolur nolmaz diye regl ne zaman gelecek merak ediyorumAşkım belkide 2.yumurtlamaydı ya keşke değerlendirseydin her ihtimale karsı ama testte pozitifti allah allah ya
Benimde verdim çıkmadı 2gun sonra çıkmıştı kuzum bekle yaOlsa kanda çıkardı kuzum ya
Ovulasyon pikse acaba yumurtlama mı oluyor değerlendir istersen gebelik yoksa yumurtlama vardırYa beni ovulasyon testleri düşündürüyor nasıl bu kadar pik çıkabilir anlam veremiyorum