- 21 Haziran 2025
- 822
- 499
- 18
- 23
İnşallah aşkım 1 buçuk saate çıkar dedilerAyyyy hadi inşallah güzel haberler bugün senden gelirne zaman çıkarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aşkım 1 buçuk saate çıkar dedilerAyyyy hadi inşallah güzel haberler bugün senden gelirne zaman çıkarmış
Ay çok zor bir bekleyiş yaİnşallah aşkım 1 buçuk saate çıkar dediler
Bu ay çok bereketli geciyo yalnızAy çok zor bir bekleyiş ya![]()
Evet grupta baya hamile varBu ay çok bereketli ge iyi yalnız![]()
Ayy burda pespese pozitifleri görsek ağustosa hepimiz gebis girsek ne güzel olurduEvet grupta baya hamile varinşallah biz de bu ay katılabiliriz onlara sonra da anneler grubu açarız
![]()
Bu ay çok bereketli geciyo yalnız![]()
Ay çok zor bir bekleyiş ya![]()
Dediğim gibi bu ay tatile geldim sözüm var diğer ay başınızı çok ağrıtırımİnşallah aşkım 1 buçuk saate çıkar dediler
Keşke yaAyy burda pespese pozitifleri görsek ağustosa hepimiz gebis girsek ne güzel olurdu
inşallahhhhh aminnnnEvet grupta baya hamile varinşallah biz de bu ay katılabiliriz onlara sonra da anneler grubu açarız
![]()
Güzel sonuçlansındaAy çok zor bir bekleyiş ya![]()
Sen hamile kal da istediğin kadar ağrıt başımızıDediğim gibi bu ay tatile geldim sözüm var diğer ay başınızı çok ağrıtırım3 4 Ağustos da bi ovi daha patlatır sonra regl beklerim aman ne yapayım kısmet değilmiş zorlamayacağım artık düşünüp durmaktan kafayı yicem yoksa
![]()
KeşkeeeAyy burda pespese pozitifleri görsek ağustosa hepimiz gebis girsek ne güzel olurdu
Güzel düşünelim güzel olsunGüzel sonuçlansında![]()
Bu ay benimde tik yok dün aklıma şey geldi eşim 1 ocak doğum günü Aralık ayında spraili çıkartmayı düşündüğümde dedimki pastana keşke bensiz son doğum günün babacım yazabilseydim diye oda dediki olsun seneye yazarsinDediğim gibi bu ay tatile geldim sözüm var diğer ay başınızı çok ağrıtırım3 4 Ağustos da bi ovi daha patlatır sonra regl beklerim aman ne yapayım kısmet değilmiş zorlamayacağım artık düşünüp durmaktan kafayı yicem yoksa
![]()
Ayy yeterki olsunda bebeğimDediğim gibi bu ay tatile geldim sözüm var diğer ay başınızı çok ağrıtırım3 4 Ağustos da bi ovi daha patlatır sonra regl beklerim aman ne yapayım kısmet değilmiş zorlamayacağım artık düşünüp durmaktan kafayı yicem yoksa
![]()
Sen bizi biz seni artik bebisi sorar dururuzDediğim gibi bu ay tatile geldim sözüm var diğer ay başınızı çok ağrıtırım3 4 Ağustos da bi ovi daha patlatır sonra regl beklerim aman ne yapayım kısmet değilmiş zorlamayacağım artık düşünüp durmaktan kafayı yicem yoksa
![]()
Ben silik gördüm gibi yaOvi testi var yanımda sadece bir kaç gün sonra onu yaparım bidekız zaten negatif çıkacağından çok emindim ağlamadım bu sefer
![]()
Sen bizi biz seni artik bebisi sorar dururuz![]()
İnşallah sağlıklaSen hamile kal da istediğin kadar ağrıt başımızı![]()
Yok bebek tertemiz negatif ben göremiyorum burda bir şey görsem şimdiye göbek atardımBen silik gördüm gibi ya
Kız biz burdan gördük ya sen nasıl göremiyorsunYok bebek tertemiz negatif ben göremiyorum burda bir şey görsem şimdiye göbek atardım![]()
Bekara koca boşamak kolay derlerOhh ne güzel işte üç tane birden kızz![]()
Awoxları bitirdin mi yaYok bebek tertemiz negatif ben göremiyorum burda bir şey görsem şimdiye göbek atardım![]()