Ay valla şuan pişman oldum gebelik testi almadıgımaDüne göre koyulaşmış sankii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla şuan pişman oldum gebelik testi almadıgımaDüne göre koyulaşmış sankii
YArın ilk işAy valla şuan pişman oldum gebelik testi almadıgıma![]()
3 gün var bence koyulasir kuzuOvi bu şekilde koyulaşma var mı sizce
Şunun şurasında ne kaldı dur 6sinda yapAy valla şuan pişman oldum gebelik testi almadıgıma![]()
Duruyorum iyi ki pazar bugünŞunun şurasında ne kaldı dur 6sinda yal![]()
Aynen pik oldumu yapistirDuruyorum iyi ki pazar bugünzaten pik olmadığı sürece çok da umutlu gelmiyor geçen ay da yapmıştım hatırlarsın
Regl gelene kadar umut var aşkım bence koyu gibi geldi çünkü daha silik olması gerekiyor ama biliyorsun benin durumu ovu nasıl pikti ama hamile değildim inşallah vardır sende bebişDuruyorum iyi ki pazar bugünzaten pik olmadığı sürece çok da umutlu gelmiyor geçen ay da yapmıştım hatırlarsın
Erken olmuşKızlar ben bugün regl oldumama çatlama üzerinden geçen daha 11. Gün bugün ben anlamadım yani niye böyle oldu
çarşamba hormon testi vericem kızlar birde özele gidicem ama sizce yumurtlama zamanı mı gideyim ne zaman gideyimErken olmuş![]()
Sizi o kadar iyi anlıyorumki .. çok hasret olduğumu hissediyorum bu duyguya artkk son zamanlarda ve bebek görmek beni cok tuhaf yapıyor o kadar cok sevmek sarmalamak istiyorumki annelik içgüdüleri sanırım.. instagramda böyle bi video görsem duygulanıyorum bazen ağlıyorum 2.5’yıl oldu bizim dile kolay geçti zaman keşke diyorum eşim daha önceden sperm tesri verseydi. Ama herşey bi sebepker biebirine bağlı makesef Allah dilemeden olmuyor hiçbir şey zamana kaderede cok inanıyorum ama keşke daha önceden gitseydi doktora esimde diyorum yaniNasılsınız kızlar ben mental açıdan çok kötüyüm dün sinir boşalması yaşadım milletin içince hnügür hüngür ağlamaya başladım ama iyi geldi biliyomusunuz bazen bazı şeyleri içimizde tutmamak lazım![]()
İnşallahRegl gelene kadar umut var aşkım bence koyu gibi geldi çünkü daha silik olması gerekiyor ama biliyorsun benin durumu ovu nasıl pikti ama hamile değildim inşallah vardır sende bebiş![]()
regl zamanı ver bence 2. Veya 3. Günçarşamba hormon testi vericem kızlar birde özele gidicem ama sizce yumurtlama zamanı mı gideyim ne zaman gideyim
Son yumurtlama ne zaman olmuştu? Evet kesinliği yok ben önceki gebelikte pik olduğunu görmüştüm o yüzden deniyorum maksat kendimi oyalamakEki Görüntüle 3625652 Kızlar benimde ovulasyon testim bat 8 ağustos benımde koyulaşmıştı 1 ağustosta ama ben bu ovulasyona güvenmiyorum genelik komuusnda bence yanıltıcı olur cunku ben hiçbir gebelik belirtisi hissetmiyorum ama bakın yüksek nerdeyse koyuluvu gözle baya görülğr şekilde bu testler gerçekten amacına uygun yumurtlamayı yakalamak icin kullanılmalı bence
3.günü ver canım adetin başladığı günü say ama mesela bugün oldun salı günü ver testiçarşamba hormon testi vericem kızlar birde özele gidicem ama sizce yumurtlama zamanı mı gideyim
3. Gün vereceğim ama yumurtalarıma baktırmak için de tekrar gidicem belki çatlatma iğnesi yaparİnşallah
regl zamanı ver bence 2. Veya 3. Gün
pardon salı günü vereceğim3.günü ver canım adetin başladığı günü say ama mesela bugün oldun salı günü ver testi
Canım bazılarında gerçekten de gebeliği gösteiryor ama onun için sanırım regle yakın t çizgisinin c den daha koyu olması lazımmışEki Görüntüle 3625652 Kızlar benimde ovulasyon testim bat 8 ağustos benımde koyulaşmıştı 1 ağustosta ama ben bu ovulasyona güvenmiyorum genelik komuusnda bence yanıltıcı olur cunku ben hiçbir gebelik belirtisi hissetmiyorum ama bakın yüksek nerdeyse koyuluvu gözle baya görülğr şekilde bu testler gerçekten amacına uygun yumurtlamayı yakalamak icin kullanılmalı bence
Önce hormonlara baktır ondan sonra gidersin.. benim anlamadığım hala şu son günlerin pik olması3. Gün vereceğim ama yumurtalarıma baktırmak için de tekrar gidicem belki çatlatma iğnesi yapar