Peki canım iğneyi kendinmi alıpta doktora yaptırıyosun yoksa doktorlarda bu iğnelerden var mı hiç biikgim yok bu konuda o yüzden çok soru sordum kusura bakma 🙏🏻
Yok canın istediğin kadar sor, birbirimize destek için buradayız❤️
Doktor iğneyi yazıyor, sonra eczaneden alıp ya evde kendin uyguluyorsun ya da bir sağlık ocağında yardımcı oluyorlar. Ben hiç kendim yapmadım cesaret edemem yanlış bir şey yapmamak için. Doktor yapmıyor.

Yok canın istediğin kadar sor, birbirimize destek için buradayız❤️
Doktor iğneyi yazıyor, sonra eczaneden alıp ya evde kendin uyguluyorsun ya da bir sağlık ocağında yardımcı oluyorlar. Ben hiç kendim yapmadım cesaret edemem yanlış bir şey yapmamak için. Doktor yapmıyor.
Anladım canım sen sağlık ocağında mı yaptırıyosun

Nasıl gidiyor bulantılar başladı mı 🌺
İnşallahhhh
Doğrusu hiç bulantım yok ama o kadar çok kasık ağrım oldu ki dün gece uyuyamadım. Regl günümdü ondan kaynaklı mı emin de değilim. Kadın doğuma randevu bulmak zulüm gibi bir şey zaten. Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum. 💕
Senin de koyulaşma var ovu de gördüm 🤭 Regl gününe kadar benim de pik olmadı bu arada ama gün gün koyulaşma gördüm.🌸

Yarın benim için son çağrı 😅 yarın 11. Gün varsa vardır son testimi kullancam :)) ama akıntım var ya beyaz akıntı birde şu göğüs şişkinliği de beni bi umutlandırıyor bakalım :)

Doğrusu hiç bulantım yok ama o kadar çok kasık ağrım oldu ki dün gece uyuyamadım. Regl günümdü ondan kaynaklı mı emin de değilim. Kadın doğuma randevu bulmak zulüm gibi bir şey zaten. Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum. 💕
Senin de koyulaşma var ovu de gördüm 🤭 Regl gününe kadar benim de pik olmadı bu arada ama gün gün koyulaşma gördüm.🌸
Yaaaaa inşallah bende güzel haber alırım çok bi umudum yok açıkçası ama kısmet artık 😕 elimde gebelik yok şuan pazar bir de ovi deneyim dedim 😅

Elinde fotoğrafları var mı ovinin acaba 🥹

Yarın benim için son çağrı 😅 yarın 11. Gün varsa vardır son testimi kullancam :)) ama akıntım var ya beyaz akıntı birde şu göğüs şişkinliği de beni bi umutlandırıyor bakalım :)
Kız Tuğçe neden böyle dedin benim 12 gün oldu tık yok senin yarın 11'miş biz napalım o zaman🤣 Yarın inşallah güzel haberler alalım ❤️

Evet kısmet bu işler ben sadece madem herkesin hemen oluyor birde o hemen hamile kalanlar aylarca adet görmeyen tanıdıklarımdı bende heralde benim hemen olur diye düşünüyordum çünkü adetlerim bu zamana kadar hep düzenliydi ama onun düzenli olması tek başına yeterli olmuyormuş 🙁
Biz elimizden geleni yapıcaz takdir allahtan 🙏🏻 benım ekstra bişeyler yapasım takvite alasım bile gelmiyor arrık sıkılmışım iyice yediklerime ictiklerime dikkat ediyoum sadece sürec uzadı ve sıkıcı olmaua başladı dusununce benım etrafımdada böyle şak diye hamile kalamkar o kdar cokki onlaelw kendimi karşılaştırırsam kafayı yerim herkesin süreci kendine özel güzel geçirelim belki yakında elde ederiz 🙏🏻

Dpo 11 de nasıldı hatırlıyor musun 😃😃 bende gebelik yapmayım diye yanıma almadım şimdide duramıyorum gerçi pek belirti vs de yok da
Canım benim adet günü ancak tam pikti ama ondan çok eminim, regle 2 gün kala bile t çizgisi c ye göre silikti regle bir gün kala ve regl günü ancak koyuydu. Bence bu teori sadece reglden bir gün önce ve regl günü için tutabilir. En iyisi predictor early bence 🤭

Back
X