A aydk mesajları geriden okudum çok heyecanlandım pozitif göreceğim diye şimdilik negatif üzdü ama idrar testi sonuçta kan değil. İnşallah bu ay senin ayın olur ♥️ nryyy nryyy da kapatmış görünüyor hesabı nedenki acaba bir sıkıntısı mı var ?😔

Canım dur bakalım regl günü tekrar yap 2 gün bile o kadar fark ediyorki kırmızılar gelmediği sürece her zaman umut var
A aydk mesajları geriden okudum çok heyecanlandım pozitif göreceğim diye şimdilik negatif üzdü ama idrar testi sonuçta kan değil. İnşallah bu ay senin ayın olur ♥️ nryyy nryyy da kapatmış görünüyor hesabı nedenki acaba bir sıkıntısı mı var ?😔
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar 😒
Civcivimmm Civcivimmm valla bende anlamadım

Kızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
Ay var bunların ikisindefe sanki 😍

Regl düzensizliğin var mı peki benim hiç yok olmadı
Aşkım sen bugünü değerlendir yarında pik görürsen değerlendirmeye devam et ay inşallah ikiz olur ya 😍 tüm gebelik isteyenlere ikiz diliyorum ya hamilesin ya 2 yumurtlama oldu aşkım her ikisine de okeyim yeterki döllenme olsun ve şuraya gebeyim diye yazzzz

Aşkım sen bugünü değerlendir yarında pik görürsen değerlendirmeye devam et ay inşallah ikiz olur ya 😍 tüm gebelik isteyenlere ikiz diliyorum ya hamilesin ya 2 yumurtlama oldu aşkım her ikisine de okeyim yeterki döllenme olsun ve şuraya gebeyim diye yazzzz
İnşallah aşkım inşallah

Bende merak ettim birşey demeden gitmesini ummuyordum umarım bir sorunu yoktur

Ayy bir şey sormak istiyorum. Ben dün ovulasyon testi yapmıştım akşam biraz renkli çıkmıştı. Sabah da gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim 49.80 çıktı 🥲 sağlık ocağında randevu yoktu özel bi yerde yaptırdım da sonuca internetten baktım. Sizce bu iş tamam mıdır ? Bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor ? 🫣
Ay bir gebelik haberi araya kaynamişş. Çokk sevindim hayırlı olsun😍🧿 Hemen bir doktora görünün❤️

Back
X