Kızlar Ovulasyon testime bakar mısınız dün 15. Gündü çatlamış olarak yorumlayıp değerlendirdim bugün yine de bir test daha yapayım dedim tekli olan fotodaki testi yaptım T çizgisi daha koyu nerdeyse. Çatlama olmamış mı hala ne demek oluyor bu

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2991.webp
    IMG_2991.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar Ovulasyon testime bakar mısınız dün 15. Gündü çatlamış olarak yorumlayıp değerlendirdim bugün yine de bir test daha yapayım dedim tekli olan fotodaki testi yaptım T çizgisi daha koyu nerdeyse. Çatlama olmamış mı hala ne demek oluyor bu
İki test farklı bence takipte hata verebilir. Birde tekli olan bulanık görüntü bayağı anlayamadım pek

Pik olmasının duzensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum canim çünkü bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor ama sen bence reglini bekle ogun tekrar test yap
Hayır canım adete bir kaç gün kala ikinci kez yumurtlama olmaz. İkinci kez yumurtlama şöyle olur yumurtlarsın en fazla 24 saat içinde bi kez daha yumurtlama olur. Buna iki kez yumurtlama diyorlar hatta çift yumurta ikizleri de böyle olur. Bu pik durumu yumurtlama değil adet öncesi Lh dalgası.

Hayır canım adete bir kaç gün kala ikinci kez yumurtlama olmaz. İkinci kez yumurtlama şöyle olur yumurtlarsın en fazla 24 saat içinde bi kez daha yumurtlama olur. Buna iki kez yumurtlama diyorlar hatta çift yumurta ikizleri de böyle olur. Bu pik durumu yumurtlama değil adet öncesi Lh dalgası.
Ben doktora sordum bi kadın çok Nadir şekilde bazi aylarda 2 kez yumurtlama yaşar dedi peki ben neden adet olamıyorum dedim hsg va çekindim ne için diye iste araştır canim burdada çok bayanın başına gelmiş egerki 2.kez yumurtlamadan gebelik olursa çift yumurta ikizi olabiliyor bak hatta haberlerde çıktı kadının birisi eşinden hamile kaliyo sonra sevgilisinden ve 2 haftaya yakın bebeklerin biri birinden büyük cikti

Yada şu oluyo ilkinde yumurtlama tam olmuyo vücut 2.yumurtlamayi deniyo oda olabilir benim 1kez başıma geldi ovu deneneseydim bilemezdim bu ay yumurtlama olmadı çünkü hiç koyulasmadi buda hsg çekildikten sonraki ay olabiliyormuş mesela

Regl öncesi lh dalgası diyprsun yani 😔ilk kez karşılaştım sevindim bide utanmadan 🤣

Ben doktora sordum bi kadın çok Nadir şekilde bazi aylarda 2 kez yumurtlama yaşar dedi peki ben neden adet olamıyorum dedim hsg va çekindim ne için diye iste araştır canim burdada çok bayanın başına gelmiş egerki 2.kez yumurtlamadan gebelik olursa çift yumurta ikizi olabiliyor bak hatta haberlerde çıktı kadının birisi eşinden hamile kaliyo sonra sevgilisinden ve 2 haftaya yakın bebeklerin biri birinden büyük cikti
Evet canım düşük bi ihtimal fizyolojik olarak. Biliyorum o haberi evet görmüştüm bende. Ama genel olarak adete yakın Lh da bazen anlık yükselişler olabiliyormuş. Yani ovülasyon testi garanti değil silik çıkıp gebelik testi pozitif de çıkabilir. Yada koyu çıkması direkt gebelik olduğu anlamına da gelmez. İnsanı strese sokar ovülasyonda çıktı niye olmadı yada silik çıktı nasıl gebelik oluyor vs gibi. Gebelik testleri bile yalancı çıkarıyor valla testlere de güven kalmamış :))

Merhaba kizlar arada girip okuyabiliyorum umitsizce yumurtlama bekliyorum bu ay

Regl öncesi lh dalgası diyprsun yani 😔ilk kez karşılaştım sevindim bide utanmadan 🤣
Yok canım senin için demedim bu oluyormuş bende bilmiyordum da biraz araştırırım böyle yazıyor. Hala umut var neden dersen hcg yeni artmaya başlıyorsa testte çıkmaz. Valla bende ona inanmak istiyorum. Ama genel olarak kadınların yüzde 60 70 inde dpo 11 ve 12 de çıkarmış. İnşallah geç yerleşme olmuştur da hcg düşüktür ne diyelim :)

Bu arada benım şeffaf uzayan akıntım 25 inde oldu tahmını BAT 8-9 diye tahmım edıyorım ama uygulamaya göre 12 sı bakalım nolcal

İkiz mi ay bende ikiz istiyordum ama ilk çocuktan sonra iyi ki olmamış diyorsun ikiz lafta veya görünür de güzel bakımı anne babaya ait olunca çok çooook zor. Bir kere hiç uyku yok sabaha kadar birini uyutursun öteki kalkar ayyy aman Allahım tek çocukla neden kadar zorlandım ikiz isteyene versin ama Allah 😀
Amin dördüzde verebilir bana ben razıyım idmanlıyım 😍

Canım sen de birkaç gündür yoktun merak ettirmeyin kendinizi❤️
Canimbenim valla bende durumlar bildiğin gibi yarın hormon sonuçları çıkacak sonrasında tekrar randevu alacağız kaç gün sonraya verecekler bilmiyorum Allah’ın belası Avrupa’da sistem berbat böyle neye üzüleceğimi şaşırdım günlerdir berbat haldeydim şuan artık sakinledim çünkü çare değil kendimi kahretsemde nasip diyorum rahim duvarını kalınlaştırmal basit onu hallederim ama tekrar yumurtlama yaşar mıyım bu mucizeyi ona üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor tüp bebek merkezi ile görüştü bir sene sonraya randevu veriyorlar şu yumurtayı alıp donduracak bir allahın kulu bulamadık ona kahroluyorum 😭

Kızlar sabahtan berı iki test yaptım bırı kaset bırı erken nasıl bi şans varsa bende ikiside bozuk bu bir uyarımı yoksa 🙃🤣🤣🤣

Back
X