- 29 Aralık 2024
- 2.224
- 1.296
- 48
Pik goremedimkiNe zaman pik görmüştün? Hadi inşallah canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik goremedimkiNe zaman pik görmüştün? Hadi inşallah canım benim
Valla varsa ne güzel sürpriz olacak desenePik goremedimkihsg engelledi yumurtalarını dedim hatta oyuzden de işte umudum yok bu ay
Kız bilmiyorum geçen ay az bisey enfeksiyon var demıstı doktor ilaç kullanmıstım emın olamıyırumBen ilk gebeliğimde test yapmadan bulantılarım başlamıştı![]()
Regl ne zaman? Test falan yaptın mıKız bilmiyorum geçen ay az bisey enfeksiyon var demıstı doktor ilaç kullanmıstım emın olamıyırum
Vallahi öyle yaptığımız karışımlar ise yaramış olcak doktorlarda olmaz dediği lafı yutarlar artikValla varsa ne güzel sürpriz olacak desene![]()
Bende tatlıyu hıc sevmem adetım yaklasınca canım ceker ama bende hala tatlı ıstegı yok,Çikolata krizim tutar benim adet zamanı valla canım da az önce çikolata istediğine göre oldu olcam da gelmedi ilginç yani. Ama karnım hala hafiften ağrıyor ya akşama olcam galiba
İnşallah inşallahVallahi öyle yaptığımız karışımlar ise yaramış olcak doktorlarda olmaz dediği lafı yutarlar artik![]()
Tahmını bugün üç dört gün önce yaptıgımda negatiftiRegl ne zaman? Test falan yaptın mı
Hadi inşallah gelmez de güzel haber gelirTahmını bugün üç dört gün önce yaptıgımda negatifti
Benimde öyle 2 3 gündür çikolata yiyorum yakında beklenen gelirÇikolata krizim tutar benim adet zamanı valla canım da az önce çikolata istediğine göre oldu olcam da gelmedi ilginç yani. Ama karnım hala hafiften ağrıyor ya akşama olcam galiba
Ya bu beyaz akıntı göğüs dolgunluğu falan bende de var da bunlar adet öncesi de olabiliyor ayırt edilmiyor ki hiç. Yada adet olacakmış hissi gebelikte de olabiliyor. Belirtiler çok benzer belirtilerden hiç bişey anlaşılmıyor yaBende tatlıyu hıc sevmem adetım yaklasınca canım ceker ama bende hala tatlı ıstegı yok,
Benim ikinci gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gittiğimde korunmama gerek olmadığını söylemişti rahim durumuna göre değişiyor çok fazla bi kanamam da olmamıştı zaten anesteziyle oldumYok ben kalpte duyamadım embriyo oluşmamış büyük ihtimalle kürtaj olucam nasıl oluyor zor mu sonraki süreç falan nasıl oluyo bir daha ne zaman deneniyor
Ay inşallah benimde kolay geçer bakalmım neler gelecek başıma umarım sonrasında yine kolaylıkla sağlıklı bir sekilde olurBenim ikinci gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gittiğimde korunmama gerek olmadığını söylemişti rahim durumuna göre değişiyor çok fazla bi kanamam da olmamıştı zaten anesteziyle oldum
Benim zaten geç döllenmeydi yumurtlama günümü biliyorum her sey belli ve net boş yere umut etmiyorum en azından sonrasını düşünerek moral bulayımYaa kız hemen kesin bisey yok niye sen karamsarlasiyosun benim 2 oğlumda geç döllenme olduğu için usgde 7 8 hafta gözüküyordu ama kese 5 haftalık çıkıyordu benim bayağı gec gözüktü ikiside şuan kaç haftalik
Desteğim var yalnız değilim şükür benim bugün 7+4dü yumurtlamama göre haftaya 8+4 olarak gidicem kürtajda artık ne zamana gün verirseCanım sen yinede dene. Şuan kaç haftalık sata göre?
Ben devlet hastesinde oldum hiç bir şey hissetmedim. Çıktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu yoğun değildi. Hafif karın ağrısı oldu. İlk yumurtlama 40 gün sonra ilk reglimi de 55 gün sonra olmuştu. Doktor bana haftası küçük olduğu için bir adet döngüsü korunmamı söylemişti. 7haftalıktı benim.
Psikolojik olarak zor bir dönem yalnız kalmamaya çalış
Hıc sanmıyorum ama allahın işi belli olmazHadi inşallah gelmez de güzel haber gelir
Sancılar kısa surelı oluyo bende regl de uzun sürer regl olurdumYa bu beyaz akıntı göğüs dolgunluğu falan bende de var da bunlar adet öncesi de olabiliyor ayırt edilmiyor ki hiç. Yada adet olacakmış hissi gebelikte de olabiliyor. Belirtiler çok benzer belirtilerden hiç bişey anlaşılmıyor ya
Aa evet E esocannnnn sen pcos değil misin ? Onlarda geç döllenme olup kese çocukta geriden geliyor bence sen kanama gelmeden kesin düşünme çok okudum yaniYaa kız hemen kesin bisey yok niye sen karamsarlasiyosun benim 2 oğlumda geç döllenme olduğu için usgde 7 8 hafta gözüküyordu ama kese 5 haftalık çıkıyordu benim bayağı gec gözüktü ikiside şuan kaç haftalik
Yumurtlama biliyorsan tabi ona görede konuşur hekimler. Hayırlısı olsun kuzucumBenim zaten geç döllenmeydi yumurtlama günümü biliyorum her sey belli ve net boş yere umut etmiyorum en azından sonrasını düşünerek moral bulayım
Ee tamam ozaman bebekte keseden geç gozukuyo normalde atıyorum 6.hafta kalp atışı duyuluyorsa geç dollenmede daha geç ben oğlumu 8 veye 9.haftada duydum bekle canim senBenim zaten geç döllenmeydi yumurtlama günümü biliyorum her sey belli ve net boş yere umut etmiyorum en azından sonrasını düşünerek moral bulayım