Hic umudum yok aşkım valla hiç sevinçten yok bomboş bisey valla hep yalancı gorunce🥲
Kız awox sipariş versen neden sürekli test alıyorsun ki en azından kafan karışmaz. Ama sen yinede testi tekrarla regl gelmezse bakarsın bebiş vardır.😘
Sen nasılsım canım daha iyi misin
iyi olmaktan başka çare yok 😒 eşimden aldım hıncımı hayata küstüm oturuyorum 🤣

E esocannnnn benim kürtajım da kese gelişmediği için olmuştu. Ama ben kalp atışı duyduktan sonra büyümemişti. Doktor bana havuç suyu önermişti gidene kadar onu iç bulamıyorsan rendeleyip ye lütfen

Kız awox sipariş versen neden sürekli test alıyorsun ki en azından kafan karışmaz. Ama sen yinede testi tekrarla regl gelmezse bakarsın bebiş vardır.😘

iyi olmaktan başka çare yok 😒 eşimden aldım hıncımı hayata küstüm oturuyorum 🤣
Att bu ay bak bugüne kadar durdum normalde durmuyodum😀 simdide eczanenin önünden geçiyordum aman bi yapiyim dedim çıkmayacak diye ya doktor bikac ay olmaz gözüyle bakiyo bende olmaz diyodum

E esocannnnn benim kürtajım da kese gelişmediği için olmuştu. Ama ben kalp atışı duyduktan sonra büyümemişti. Doktor bana havuç suyu önermişti gidene kadar onu iç bulamıyorsan rendeleyip ye lütfen
Yok ben kalpte duyamadım embriyo oluşmamış büyük ihtimalle kürtaj olucam nasıl oluyor zor mu sonraki süreç falan nasıl oluyo bir daha ne zaman deneniyor

Yok ben kalpte duyamadım embriyo oluşmamış büyük ihtimalle kürtaj olucam nasıl oluyor zor mu sonraki süreç falan nasıl oluyo bir daha ne zaman deneniyor
Yaa kız hemen kesin bisey yok niye sen karamsarlasiyosun benim 2 oğlumda geç döllenme olduğu için usgde 7 8 hafta gözüküyordu ama kese 5 haftalık çıkıyordu benim bayağı gec gözüktü ikiside şuan kaç haftalik

Canım sen yinede dene. Şuan kaç haftalık sata göre?
Ben devlet hastesinde oldum hiç bir şey hissetmedim. Çıktıktan sonra bir kaç gün kanamam oldu yoğun değildi. Hafif karın ağrısı oldu. İlk yumurtlama 40 gün sonra ilk reglimi de 55 gün sonra olmuştu. Doktor bana haftası küçük olduğu için bir adet döngüsü korunmamı söylemişti. 7haftalıktı benim.
Psikolojik olarak zor bir dönem yalnız kalmamaya çalış

Back
X