Kızlar gunaydin bugün dpo 2 ates takibi yapıyorum ama öyle aman aman bir artış göremedim chate sordum bazılarında dpo 3 den sonra yükselme olabilirmis bu kafama çok takıldı acaba yumurtlamadimmi bilemedim her ay yumurtlmadan sonra karnım ve göğsüm sis kalırdı dün karnım indi hafif goguste indi vallahi bu ay hiç bir belirti yok belirtilere göre geçen ay hamileydim yani o derece yok
Ateş değerlerini yazar mısın yorumlayabilirim

11.gun 36.50
12.gun 36.53
13.gun 36.10 tekrar olctum 36.50
14.gun 36.60
15. Gun 36.65
16.gun 36.65
Tekrar ölçüm yanlış olabilir arada ne kadar süre geçti
İlk ölçümü baz alırsak 13. Günkü düşüş ve sonrası yükselmesi çatladığını gösteriyor dpo 3 tesin (16.gün)

Ya benim yarın olmam lazım hiç sancım yok ilginç bi şekilde. Kokulardan tiksinti geliyo çok rahatsız oluyorum belki kendim kuruntu yapıyorum büyük ihtimalle ama çok heyecan var içimde bu ay olsun artık ya
Senin evlilik yildonumunede az kaldı hadi inşallah 🥰

Ateşin bana düşük geldi acaba kişidin kişiye değişiyor mu bilemedim ama yumurtlama sonraki dönemde benim 36.8 36.9 sonra hep 37 gördüm adet zamanı düştü tekrar. Siz değerlendirmeye devam edin isterseniz
Önemli olan değer değil canım ben 36.4 le öğrenmiştim hamileliğimi düşüp sonra yükselip yüksek kalması önemli

Yani kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama ben daha 4+1 deyim henüz kadın doğum doktoruna bile gitmedim ama haber verme işi doğru olabilir çünkü aile hekimliğindeki hemşireler takip ediyorlar hamileleri ve yenidoğan bebekleri. Ben kalp atışını duyduktan sonra bilgi veririm sağlık ocağına
Saglikli bir gebelik gecirmen dilegimle bacim hayrli olsun bebisinde🥰🥰ilk gebelik olunca her konuda insan meraklaniyor birseyde bilmeyince

Saglikli bir gebelik gecirmen dilegimle bacim hayrli olsun bebisinde🥰🥰ilk gebelik olunca her konuda insan meraklaniyor birseyde bilmeyince
Aminn yavrumm Allah razı olsun seninde hayırlı olsun inşaAllah😍 evet yaa hiç sorma benimde ilk gebeliğim sudan çıkmış balık gibiyim 😄

Chate sordum bana da düşük gibi geldi hani yumurtlama sonrasi en azından sabah olcumum 36.80 olur diyordum oda diyirki bazılarında dpo 3 den sonra yükselme başlar. Progesteron yükseliyor diyir. E benim Progesteron yavaş yükseliyorsa bebis nasil tutunacak. Lh testi iki farklı marka ile takip ettim ikiside pik oldu yani ikisidemi yanlis ya da lh pik yaptı ama yumurta catlamadi desem aynı günün akşamı ikiside silikti. Ya bu silik olmasına guvenmicez ya da benimki dusuk artis off kafalar karışık yine bende
Canım herkesin ateşi farklı oluyormuş muhtemelen senin yumurtlama öncesi ateşin daha da düşüktü oyüzden kötü düşünme stres yapma olacağı varsa olacaktır zaten ilişki de oldu güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤️

Back
X