Canım bence senin ateş olayı düşük kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. İki testin hata vermesi saçma olur. Muhtemelen sen 13. Gün çatlama gördün. Chatgpt üst üste 3 gün yükselirse o yükselişten ilk günün öncesini baz alın diyor. Ne zaman silikleşti testin?
14. Gun sabah pikti akşamına silikti

Canım bence senin ateş olayı düşük kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. İki testin hata vermesi saçma olur. Muhtemelen sen 13. Gün çatlama gördün. Chatgpt üst üste 3 gün yükselirse o yükselişten ilk günün öncesini baz alın diyor. Ne zaman silikleşti testin?

Eklentiler

• 1000251565.webp
    1000251565.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 5
Kızlaaaarrrr yardım edin
Bugün 5 tane test aldım. Az önce öylesine bir tane yaptım (böyle bir huyum var sıkılınca döngü ortası olsa bile test yaparım) ve anında kırmızılık dağılır dağılmaz çok silik pembe bir çizgi oluştu. Adetin 11.günü bugün öylesine yapmıştım ama böyle çıkınca şok oldum. Ne düşünüyorsunuz?
Not: artımedi değil ben yurt dışındayım ondan yok burda. Bu testi de daha önce çok yaptım saatler sonra kuruma çizgisi çıkıyor ama yalancı pozitif görmemiştim bu zaten hemen dakikasında çıktı. Birde buraya yükleyince aşırı kalite düşüyor gözle çok net görünüyor aslında

Eklentiler

• IMG_9011.webp
    IMG_9011.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_9010.webp
    IMG_9010.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_9009.webp
    IMG_9009.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 2
Back
X