- 30 Mart 2017
- 12.729
- 19.819
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir deneyeyim canimCanım bide flaşla falan çeksen olmadı burda fotoğrafta varsa bile belli olmuyor
Biraz oynadım ama yine olmadı heraldeCanım bide flaşla falan çeksen olmadı burda fotoğrafta varsa bile belli olmuyor
Valla canım gözükmüyor gibi sanki ama sen normal gözle görüyor musunBiraz oynadım ama yine olmadı heraldeay ne hallere düştük ya
Evet canım ama heralde hatalı ya biraz baktimda en güvenilir bu sanıyordum bunda da hatalı pozitif çıkan bir sürü test örneği gördümValla canım gözükmüyor gibi sanki ama sen normal gözle görüyor musun![]()
Bende bu ay hatalı pozitif yaşadım çokEvet canım ama heralde hatalı ya biraz baktimda en güvenilir bu sanıyordum bunda da hatalı pozitif çıkan bir sürü test örneği gördümsaglik olsun
Sabredebilsek iste ama olmuyorBende bu ay hatalı pozitif yaşadım çok
Kötü gerçekten nefret ettim bir daha testi yapmıcam![]()
Ben gördüm ilk açar açmaz görünüyor sonra anlaşılmıyor gibi duruyor da silik de olsa var gibi. Ama yarın yapsan tabi daha iyi test yalancı olmasın usandık yalancı testlerdenBiraz oynadım ama yine olmadı heraldeay ne hallere düştük ya
Ay gördün müüBen gördüm ilk açar açmaz görünüyor sonra anlaşılmıyor gibi duruyor da silik de olsa var gibi. Ama yarın yapsan tabi daha iyi test yalancı olmasın usandık yalancı testlerdenhamile kalsam test yüzünden inanmayacağım artık
![]()
Bencede öyle yap canım yarın daha iyi anlaşılabilir. Ay evet geçen ay aynı şekilde test mağduru olup kan vermeye gittim. Benim adetim de yarın biter tahmini bekliyor beni testlerAy gördün müücanım valla aylardır aynı dertten muzdaribim o yüzden awox depolamistim bu da yaniltirsa artik teste tövbe edeceğim. O zaman sabah test yapayım koyulasirsa umutlandım bakalım
Hem uygun hemde diğerlerine göre guvenilir depolamak mantıklıBencede öyle yap canım yarın daha iyi anlaşılabilir. Ay evet geçen ay aynı şekilde test mağduru olup kan vermeye gittim. Benim adetim de yarın biter tahmini bekliyor beni testlerbi awox da ben alayım bari bulunsun :))
Canımm güzel haber mi varKızlar kimler burda
Ayyy inşallah kuzum benim önceliğim sağlıklı oluşu ama gönlümden geçen kızBir an önce kurtulursun illetten inşallahh. Ayy sanki kızın olacak senin bakalım sağlıkla ilerlesin minnoşum da kucağınıza alacağınız günleri görün![]()