H Hzrgk aslında ateş de fazla yükselmemiş 0.2 yükselmesi lazım en az senin 0.1 yükselmiş progesteron salınımı yavaş ya da tam çatlama olmadı bi tuhaflık var sabah ateşini görelim bakalım..

Canım bide flaşla falan çeksen olmadı burda fotoğrafta varsa bile belli olmuyor
Biraz oynadım ama yine olmadı heralde 🤣🤣🤣 ay ne hallere düştük ya

Eklentiler

• 1000052532.webp
    1000052532.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 10
Biraz oynadım ama yine olmadı heralde 🤣🤣🤣 ay ne hallere düştük ya
Ben gördüm ilk açar açmaz görünüyor sonra anlaşılmıyor gibi duruyor da silik de olsa var gibi. Ama yarın yapsan tabi daha iyi test yalancı olmasın usandık yalancı testlerden 😁 hamile kalsam test yüzünden inanmayacağım artık 🙈

Ben gördüm ilk açar açmaz görünüyor sonra anlaşılmıyor gibi duruyor da silik de olsa var gibi. Ama yarın yapsan tabi daha iyi test yalancı olmasın usandık yalancı testlerden 😁 hamile kalsam test yüzünden inanmayacağım artık 🙈
Ay gördün müü💃💃 canım valla aylardır aynı dertten muzdaribim o yüzden awox depolamistim bu da yaniltirsa artik teste tövbe edeceğim. O zaman sabah test yapayım koyulasirsa umutlandım bakalım

Ay gördün müü💃💃 canım valla aylardır aynı dertten muzdaribim o yüzden awox depolamistim bu da yaniltirsa artik teste tövbe edeceğim. O zaman sabah test yapayım koyulasirsa umutlandım bakalım
Bencede öyle yap canım yarın daha iyi anlaşılabilir. Ay evet geçen ay aynı şekilde test mağduru olup kan vermeye gittim. Benim adetim de yarın biter tahmini bekliyor beni testler 😀 bi awox da ben alayım bari bulunsun :))

Bencede öyle yap canım yarın daha iyi anlaşılabilir. Ay evet geçen ay aynı şekilde test mağduru olup kan vermeye gittim. Benim adetim de yarın biter tahmini bekliyor beni testler 😀 bi awox da ben alayım bari bulunsun :))
Hem uygun hemde diğerlerine göre guvenilir depolamak mantıklı 😁

Bir an önce kurtulursun illetten inşallahh. Ayy sanki kızın olacak senin bakalım sağlıkla ilerlesin minnoşum da kucağınıza alacağınız günleri görün 😍♥️
Ayyy inşallah kuzum benim önceliğim sağlıklı oluşu ama gönlümden geçen kız🥹🥹 çok teşekkür ederim inşallah🙏🏻 sen de minnoşunun haberini en kısa zamanda al takipteyim🌸🥰

Back
X