- 3 Şubat 2025
- 815
- 1.050
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sabah sağlık ocağında verdim balimKan verdin mi yavrum
Insallah canim31ini baz alırsak 2 gün falan geçmiş oluyor daha. 8inde olman gerekiyorsa negatif sayılır. Geç yumurtlama olduysa belki normaldir canım. İnşallah bebiş vardır![]()
Verdim kuşum bakalim ama bugünkü test moralimi bozdu ya
Sıvıya dikkat ettinmi canim bu ay belki bikac gün geç yumurtluycaksindjr sıcaklar stres vs etkileyebilir cunkuBenim adet başından bu yana 7 gün geçti kızlar geçen ay 9. Gün yumurtlamıştım ama bugün yaptım aşırı silik ya neredeyse görünmüyor o derece silik. 2 damla yetmiyor mu az mı damlatıyorum acaba. Laboquick kullanıyorum. Anca mı koyulaşır acaba. Tamam pik olmasını beklemiyorum erken daha da ne bileyim silik çizgi hiç göremeyince şüpheye düştüm
PikKizlar ilk defa bu kaset testlerle yaptim ovulasyonu pik mi bu simdi?
Evet tatlım pikKizlar ilk defa bu kaset testlerle yaptim ovulasyonu pik mi bu simdi?
İnşallah hamilelik testin de böyle olur 14 gün sonra
Saglik ocağında verdim canim aynı gün cikmiyo
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımVerdim kuşum bakalim ama bugünkü test moralimi bozdu ya
Benden önce yumurtlamışsınn bugün yarın önemliiKizlar ilk defa bu kaset testlerle yaptim ovulasyonu pik mi bu simdi?
Ya canım bugün etmedim açıkçası yani şöyle 1 saat su içmedim. Bizim burası alev alev sıcak susuzluktan başım döndü içtim vallaSıvıya dikkat ettinmi canim bu ay belki bikac gün geç yumurtluycaksindjr sıcaklar stres vs etkileyebilir cunku
Pik bebekKizlar ilk defa bu kaset testlerle yaptim ovulasyonu pik mi bu simdi?
Üzülerek okudum rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın dilerim tüm borç sahibi mücadele eden kullarını fakat anlamadığım şey hem destek olmayıp hep hemde payları katkıları olmadığı düğünde toplananı almak ne hakla eşin nasıl buna müsade etti ? Ve nedenEşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesef
Pik kuzum hadi kazan mübarek olsunKizlar ilk defa bu kaset testlerle yaptim ovulasyonu pik mi bu simdi?
Bence doktorunu dinle kuzum memnunsan bir bildiği olmalı öyle önerdiUzun zamandır yazamıyorum, biraz da inzivaya çekildim diyebilirim. HSG çektirdim, sorun çıkmadı. Ama o ay da hamile kalamadım. Sonra doktor bana ve eşime Proceive F ve Procevie M yazdı, güzel takviyeler onları içiyoruz. Benimkisi inositol içerikli zaten. Bununla beraber adetimin 5.gününde femara ile estrofem başlattı. Bugün gittim, adetim biteli 2 gün oldu, baktı dedi yumurtalar istediğim kadar büyümemiş. 12 mm idi 2 tane folikül. Halbuki daha döngümün 9.günündeyim. Neyse gonal-f iğnesi yazdı, karından uygulanan, bu da direk hormon iğnesi yani, tüp bebek öncesi uygulanan. Femarayı durdur ona geç dedi, 4 gün vuracaksın, salı günü tekrar gel bakalım dedi.
Ama ben bu iğneyi vurmak istemiyorum çünkü zaten yumurtalarım büyüyor ki her ay
Doktorum çok ilgili dikkatli o yüzden onu da değiştirmek istemiyorum açıkcası. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kız bacım vallahi billahi bir ben 2 senSağlık ocağına gittim kan vercektim dedim doktor sisteme baktı vs sen zaten gebesin dedi bende yok değilim dedim ama burada öyle kaydedilmiş dedi en son hastanede hsg öncesinde verdim 0di dedim Allah Allah orası buraya bildirmedigi sürece burda bu şekilde kayıt olmaz dedi bütün saçma sapan olaylar beni buluyo![]()