- 9 Haziran 2025
- 1.229
- 1.085
- 48
- 27
Evet devam edicem canım geç yumurtladığım için belli olmaz şimdi kaçırmayayım1 2 gün daha devam et bence belki sıcaktan vs dalgalanma olduysa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devam edicem canım geç yumurtladığım için belli olmaz şimdi kaçırmayayım1 2 gün daha devam et bence belki sıcaktan vs dalgalanma olduysa
Konu açtım bakalım meraktayım bendeEvet bazen kısa süreli oluyo birden catliyo yada chatcptye sorduğumda yumurta tam gelişmeden vs diye söylemişti bana bakalim benim belli olcak tuttuysa demekki yumurtlaniyo bu durumdada
hayatım doktor vs koşturuyoruz günlerdir burası da ekstra stres yapıyor okadar stresim var ki ama ara ara bakıyorum bi şu tedavi sürecim başlasın daha sık bakacağım yoksa hepiniz aklımdasınız kızlar hepiniz
Allahım işinizi kolaylaştırsınhayatım doktor vs koşturuyoruz günlerdir burası da ekstra stres yapıyor okadar stresim var ki ama ara ara bakıyorum bi şu tedavi sürecim başlasın daha sık bakacağım yoksa hepiniz aklımdasınız kızlar hepiniz![]()
Canımın içi inşallah güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzhayatım doktor vs koşturuyoruz günlerdir burası da ekstra stres yapıyor okadar stresim var ki ama ara ara bakıyorum bi şu tedavi sürecim başlasın daha sık bakacağım yoksa hepiniz aklımdasınız kızlar hepiniz![]()
Canım Allah kolaylaştırsın inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alalım tüm grup bekliyoruzhayatım doktor vs koşturuyoruz günlerdir burası da ekstra stres yapıyor okadar stresim var ki ama ara ara bakıyorum bi şu tedavi sürecim başlasın daha sık bakacağım yoksa hepiniz aklımdasınız kızlar hepiniz![]()
Aynen egerki düşük gitmese 4 güne pik olurDayanamadım tekrar yaptım eve gelince. Dünküyle aynı çıktı demek ki benim beklemem gerekiyor daha varHayalim kizim
Cherie
nryyy A aydk
Aşkımmm bekle bu kadar test yapma bir iki güne pik olacakDayanamadım tekrar yaptım eve gelince. Dünküyle aynı çıktı demek ki benim beklemem gerekiyor daha varHayalim kizim
Cherie
nryyy A aydk
Canım ne diyeceğim bu testler yumurtladığımızı göstermiyor sonuçta LH ölçüyor sadece yumurtlamamızı bazal vücut ölçümü ile anlayabiliyoruz yumurtlama önceki ve sonraki ateşini biliyorsan oradan da anlayabilirsin ateş ölçerin varsaAynen egerki düşük gitmese 4 güne pik olur
Evet ya ilk kez böyle takip edince stres oldum heralde koyulaşma görünceAşkımmm bekle bu kadar test yapma bir iki güne pik olacak![]()
Lh hormonu yumurtlama olduğunda vücutta en yüksek seviyede olduğu için bu testler yumurtlamayı tabiki gösteriyor canım ama tabiki bu testlere bağlı kalmak çok kötü 3-4 ay denedim beni deli ettiCanım ne diyeceğim bu testler yumurtladığımızı göstermiyor sonuçta LH ölçüyor sadece yumurtlamamızı bazal vücut ölçümü ile anlayabiliyoruz yumurtlama önceki ve sonraki ateşini biliyorsan oradan da anlayabilirsin ateş ölçerin varsa
Seni çok iyi anlıyorum ama hiç test yapmadan düzenli ilişki en iyisiEvet ya ilk kez böyle takip edince stres oldum heralde koyulaşma görünceTamam sakinleşiyorumm
![]()
Aşkım bazılarında pik olmasına rağmen yumurtlama görülmemiş o sebeple 2. Seçenek bazal vücut ısısı kanıtlıyor demek istedim. Aslında bu ay sadece ne zaman yumurtladığımı bilip ona göre bat tarihini öğrenmek istedimLh hormonu yumurtlama olduğunda vücutta en yüksek seviyede olduğu için bu testler yumurtlamayı tabiki gösteriyor canım ama tabiki bu testlere bağlı kalmak çok kötü 3-4 ay denedim beni deli etti
Evet test yapıyorum ama adet bitiminden beri Günaşırı devam ediyorum bebişSeni çok iyi anlıyorum ama hiç test yapmadan düzenli ilişki en iyisi![]()
Ben akıntı olan günleri değerlendirmiştim bu ayAşkım bazılarında pik olmasına rağmen yumurtlama görülmemiş o sebeple 2. Seçenek bazal vücut ısısı kanıtlıyor demek istedim. Aslında bu ay sadece ne zaman yumurtladığımı bilip ona göre bat tarihini öğrenmek istedim
Olacak olacak inşallahEvet test yapıyorum ama adet bitiminden beri Günaşırı devam ediyorum bebiş
Benimde akıntım devam ediyor bir kez yumurta akı gördüm sonra hep kremsi adete kadar devam ediyor bende zaten. Ateş işini geçen ay çözdüm şuan takip etmiyorum pik gördükten sonra bakıcam 36.8 üstüyse tamamdırBen akıntı olan günleri değerlendirmiştim bu ayısı ölçme işini bir türlü beceremedim
Kuzu sıvı alımına dikkat ediyor musun? Bir de pik olan gün her türlü pik oluyor merak etmeDayanamadım tekrar yaptım eve gelince. Dünküyle aynı çıktı demek ki benim beklemem gerekiyor daha varHayalim kizim
Cherie
nryyy A aydk
Bir kaç güne olur gibi. Olmazsa en koyu günleri baz al aşkımDayanamadım tekrar yaptım eve gelince. Dünküyle aynı çıktı demek ki benim beklemem gerekiyor daha varHayalim kizim
Cherie
nryyy A aydk