- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bariz koyu bence biraz daha silikleşmesi lazım 5 aydır kullandığım için bu testleri uzmanlaştım artıkDün gece yaptığım bu şekilde S seraysss77

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bariz koyu bence biraz daha silikleşmesi lazım 5 aydır kullandığım için bu testleri uzmanlaştım artıkDün gece yaptığım bu şekilde S seraysss77
Oyuy maşallaahh tamam biraz ara verin sizz
Tamam canım bekliyorum
Prodoctor vardı Salı günü mü ne yapmıştım onda negatif gelmişti kuşumNegatif çıkan testinin markası neydi canım?
Ben şöyle düşünüyorum. Bu ay çörek otu tarçın bal kürü yaptın ya ondan sebep böyle koyu çıkıyor. Atıyorum yumurta misal 20 mm iken koyu çıkıyorsa seninki 28-30 mm oldu. Onunda etkisi olabilir. Belkide çoktan çatladı içeriyi göremiyoruz ki
Hahahaha bizde yumurtlama dönemi bittimi baya bi ara veriyoruz
Ama o zaman beta değerin daha düşüktür ondan çıkmamıştırProdoctor vardı Salı günü mü ne yapmıştım onda negatif gelmişti kuşum
Ben bu ay baya umutluyum senden inşallah pozitifsin kuzum
Evet sağlıkla gelsin minikkkTeşekkürler canımPazartesi yeniden kan verip kontrol edicem evde bir tane daha vardı testimden bugün silik çıkması değerim düşük diye yorumluyorum olmadı ondan da tekrar yaparım daha net çıkabilir ybelki yükselirse
![]()
Buda yumurtlamadan 10 gün sonra test yapılmaması gerektiğinin bir kanıtı olsunAma o zaman beta değerin daha düşüktür ondan çıkmamıştır
Prodoctor vardı Salı günü mü ne yapmıştım onda negatif gelmişti kuşum
Yaşasınnnn çatlamış kuzum
Yaa benim hep öyleydi hiç bi şeyde uygulamadım korkuyorum açıkçası biye böyle oluyosaBen şöyle düşünüyorum. Bu ay çörek otu tarçın bal kürü yaptın ya ondan sebep böyle koyu çıkıyor. Atıyorum yumurta misal 20 mm iken koyu çıkıyorsa seninki 28-30 mm oldu. Onunda etkisi olabilir. Belkide çoktan çatladı içeriyi göremiyoruz ki![]()
Aha şimdi oldu işte
Bende öyle düşündüm değerim çıkındaAma o zaman beta değerin daha düşüktür ondan çıkmamıştır
Yumurtlama, yumurta neye göre büyüyor hiç anlamıyorum kuzumYaa benim hep öyleydi hiç bi şeyde uygulamadım korkuyorum açıkçası biye böyle oluyosa
Evet yaptığım diğer testte erken testti varsa çokar diye düşünmüştüm ama çıkmadı işte bugün bile güzellik merkezine gidicem diye yaptım sabah eğer silik çıkmasa kan vermezdim vallaBuda yumurtlamadan 10 gün sonra test yapılmaması gerektiğinin bir kanıtı olsunSabırsız olmayalım hanımlar günümüzü bekleyelim. Bebek varken erkenden yapıp negatif görüp 3-4 günüde zehir etmeyin. Hep beraber günümüzü bekleyelimmm
![]()