şimdi tekrar yapıcam 😒😃 onuda atarım S seraysss77
Ben şöyle düşünüyorum. Bu ay çörek otu tarçın bal kürü yaptın ya ondan sebep böyle koyu çıkıyor. Atıyorum yumurta misal 20 mm iken koyu çıkıyorsa seninki 28-30 mm oldu. Onunda etkisi olabilir. Belkide çoktan çatladı içeriyi göremiyoruz ki🤣

Teşekkürler canım 🫶💕Pazartesi yeniden kan verip kontrol edicem evde bir tane daha vardı testimden bugün silik çıkması değerim düşük diye yorumluyorum olmadı ondan da tekrar yaparım daha net çıkabilir ybelki yükselirse 🙏
Evet sağlıkla gelsin minikkk🥰 Darısı bekleyen herkesin başına inşallah🥳

Eklentiler

• IMG_1815.webp
    IMG_1815.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 19
Ama o zaman beta değerin daha düşüktür ondan çıkmamıştır
Buda yumurtlamadan 10 gün sonra test yapılmaması gerektiğinin bir kanıtı olsun😅 Sabırsız olmayalım hanımlar günümüzü bekleyelim. Bebek varken erkenden yapıp negatif görüp 3-4 günüde zehir etmeyin. Hep beraber günümüzü bekleyelimmm🥳🫶🏻

Ben şöyle düşünüyorum. Bu ay çörek otu tarçın bal kürü yaptın ya ondan sebep böyle koyu çıkıyor. Atıyorum yumurta misal 20 mm iken koyu çıkıyorsa seninki 28-30 mm oldu. Onunda etkisi olabilir. Belkide çoktan çatladı içeriyi göremiyoruz ki🤣
Yaa benim hep öyleydi hiç bi şeyde uygulamadım korkuyorum açıkçası biye böyle oluyosa

Buda yumurtlamadan 10 gün sonra test yapılmaması gerektiğinin bir kanıtı olsun😅 Sabırsız olmayalım hanımlar günümüzü bekleyelim. Bebek varken erkenden yapıp negatif görüp 3-4 günüde zehir etmeyin. Hep beraber günümüzü bekleyelimmm🥳🫶🏻
Evet yaptığım diğer testte erken testti varsa çokar diye düşünmüştüm ama çıkmadı işte bugün bile güzellik merkezine gidicem diye yaptım sabah eğer silik çıkmasa kan vermezdim valla 😂

Back
X