- 8 Ağustos 2024
- 291
- 287
- 23
kuşum ben dün kan verdim ve negatif çıktı, 0.2 maalesef. regl olmayı bekliyorum..Senin kac gun kaldi canim ne alemdesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuşum ben dün kan verdim ve negatif çıktı, 0.2 maalesef. regl olmayı bekliyorum..Senin kac gun kaldi canim ne alemdesin
ah kuzuu, aynı şeyleri yaşamışız bu ay seninle bire bir.. üzülme, üzülmeyelim. en kısa zamanda vakti gelsin ve kavuşalım bebişlere inşallah <3
O testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktanah kuzuu, aynı şeyleri yaşamışız bu ay seninle bire bir.. üzülme, üzülmeyelim. en kısa zamanda vakti gelsin ve kavuşalım bebişlere inşallah <3
Yaaa üzme kendiniO testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktan![]()
Çok teşekkür ederimmm.. Çocuk planımız var o yüzden tarihleri merak ettim :)O zaman ovulasyon 30 haziran ,1-2 temmuz civari bu 3 gunden biri olur cok yuksek ihtimal canim
Elimde değildi o an beynim durdu resmen, eşimde pazartesi tekrar verelim daha gecikme olmadı diyor ama reglim geliyor bende turuncu akıntı başlamışYaaa üzme kendinievet aslında en güzeli regl gecikmesini beklemek böyle çok yıpratıyor
![]()
Aslında evet hala bi ihtimal var ama biz kendimizi yok diye alıştıralım diğer türlü hayal kırıklığı oluyorElimde değildi o an beynim durdu resmen, eşimde pazartesi tekrar verelim daha gecikme olmadı diyor ama reglim geliyor bende turuncu akıntı başlamış![]()
Evet öyle artık hayırlısı neyse bakalım Allah büyüktür o ne güzel vekildir tek sığınağım oAslında evet hala bi ihtimal var ama biz kendimizi yok diye alıştıralım diğer türlü hayal kırıklığı oluyor![]()
Bu kadar ilişkiye helal olsun valla bence oldu o çocuk bu seferçatlama dün gece oldu diye tahmin ediyorum gece yaptığım testenryyy çatlama olmuş dedi tabi bana göre aynı duruyordu birazdan bidaha yapcam
![]()
Belirtiler bugün çok azaldı. Hatta acaba regl mi Olcam hiç belirti kalmadı diye düşündüm. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Çok Silik çizgi çıktı. Emin olamadım arkasına hemen Bi tane daha yaptım yine çok silik çizgi. İlk 10 dk içinde çıktı. Buraya atardım ama kalite düşüyo çizgi belli olmaz büyük ihtimal. Zaten zor görünüyoSon durumun ne canım?
Belirtiler devam ediyor mu?
Belirtiler bugün çok azaldı. Hatta acaba regl mi Olcam hiç belirti kalmadı diye düşündüm. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Çok Silik çizgi çıktı. Emin olamadım arkasına hemen Bi tane daha yaptım yine çok silik çizgi. İlk 10 dk içinde çıktı. Buraya atardım ama kalite düşüyo çizgi belli olmaz büyük ihtimal. Zaten zor görünüyomarkası prodoctor. Yalancı pozitif veriyor mu bilmiyorum. Arka arkaya ikisi de yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok heyecanlandım şu an. Hemen umutlanmak da istemiyorum.
İnş yaa. Ben sigara kullanıyorum normalde. Gidip kan tahlili mi yaptırsam diye düşünüyorum. Kanda pozitifi görene kadar içcem çünkü biliyorum.Birkaç gün testi tekrarla canım
Zaten bat da geliyor
İnşallah gözüktüğü gibi pozitiftir![]()
inşallah bebiş seninledirBelirtiler bugün çok azaldı. Hatta acaba regl mi Olcam hiç belirti kalmadı diye düşündüm. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Çok Silik çizgi çıktı. Emin olamadım arkasına hemen Bi tane daha yaptım yine çok silik çizgi. İlk 10 dk içinde çıktı. Buraya atardım ama kalite düşüyo çizgi belli olmaz büyük ihtimal. Zaten zor görünüyomarkası prodoctor. Yalancı pozitif veriyor mu bilmiyorum. Arka arkaya ikisi de yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok heyecanlandım şu an. Hemen umutlanmak da istemiyorum.
Bende sigara içiyorum maalesef zor olucak bırakmak ama olsunn bırakıcaz bi şekildeİnş yaa. Ben sigara kullanıyorum normalde. Gidip kan tahlili mi yaptırsam diye düşünüyorum. Kanda pozitifi görene kadar içcem çünkü biliyorum.
Yapmadım valla hala peçeteye sildikçe hafif kan var ihtimal vermiyorum o yüzden 4 gündür bu şekilde Damla DamlaTest yaptin mi regl baya az geldi
Evet bırakmak zorundayım. Ama insan netleşene kadar bırakmak istemiyor. Sigara da böyle kötü bir illet maalesef.Bende sigara içiyorum maalesef zor olucak bırakmak ama olsunn bırakıcaz bi şekilde
Netleşince bırakırız ya ilk başlarda bi şey olmaz bence önemli olan hamilelik boyu hiç içmemekEvet bırakmak zorundayım. Ama insan netleşene kadar bırakmak istemiyor. Sigara da böyle kötü bir illet maalesef.
Şükürler olsun Allah’a canım sağlıkla kucağına aldırsın rabbim gözünüz AydınKızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
Canım sen adetin başlar başlamaz 12 gün boyunca rezene kaynat iç hiçbir sorun yoksa Allah’ın izniyle hamilelik olacaktırValla bence pek belirtim yok o yüzden emin de olamıyorum halagögüslerimde ağrı yok ama yumuşak 1 haftadır falan birkaç gündür ara ara kasık ağrım var hatta adet olcam sandım eşime söyledim adet olcam galiba diye akıntım oldu yine 1 haftadır ama azar azar çok gelmiyor .
bu arada ben 34 eşim 37 yaşında 6 yıllık evliyiz 5 aydır falan korunmuyoruz . Geçen sene doktor kontrolüne gittiğimde sorun yok demişti gebelik düşündüğünde 1-2 ay önce folik asite başla demişti bende nerdeyse 6 aydır içiyorum vinalac diye folik asit verdi bana .
Ama bu ay diğer aylara göre gerçekten hem iş yoğunluğundan hem kendi yoğunluğumdan bu durumu önemsemedim diğer aylar hep olcak olcak mı diye düşünüp araştırıyordum sürekli aklım oradaydı bu ay gerçekten saldım hatta gidip dudak dolgusu bile yenilletmiştim adetim bitinceuzun uzun yazdım herşeyi okuyabilirseniz
değerim yükselerek devam eder inşallah bi aksilik olmaz![]()