ah kuzuu, aynı şeyleri yaşamışız bu ay seninle bire bir.. üzülme, üzülmeyelim. en kısa zamanda vakti gelsin ve kavuşalım bebişlere inşallah <3
O testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktan 😪

O testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktan 😪
Yaaa üzme kendini 🥹🥹🥹 evet aslında en güzeli regl gecikmesini beklemek böyle çok yıpratıyor 🥲

Yaaa üzme kendini 🥹🥹🥹 evet aslında en güzeli regl gecikmesini beklemek böyle çok yıpratıyor 🥲
Elimde değildi o an beynim durdu resmen, eşimde pazartesi tekrar verelim daha gecikme olmadı diyor ama reglim geliyor bende turuncu akıntı başlamış 😒

Son durumun ne canım?
Belirtiler devam ediyor mu?
Belirtiler bugün çok azaldı. Hatta acaba regl mi Olcam hiç belirti kalmadı diye düşündüm. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Çok Silik çizgi çıktı. Emin olamadım arkasına hemen Bi tane daha yaptım yine çok silik çizgi. İlk 10 dk içinde çıktı. Buraya atardım ama kalite düşüyo çizgi belli olmaz büyük ihtimal. Zaten zor görünüyo 🤣 markası prodoctor. Yalancı pozitif veriyor mu bilmiyorum. Arka arkaya ikisi de yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok heyecanlandım şu an. Hemen umutlanmak da istemiyorum.

Belirtiler bugün çok azaldı. Hatta acaba regl mi Olcam hiç belirti kalmadı diye düşündüm. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Çok Silik çizgi çıktı. Emin olamadım arkasına hemen Bi tane daha yaptım yine çok silik çizgi. İlk 10 dk içinde çıktı. Buraya atardım ama kalite düşüyo çizgi belli olmaz büyük ihtimal. Zaten zor görünüyo 🤣 markası prodoctor. Yalancı pozitif veriyor mu bilmiyorum. Arka arkaya ikisi de yanlış sonuç vermez diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok heyecanlandım şu an. Hemen umutlanmak da istemiyorum.

Birkaç gün testi tekrarla canım
Zaten bat da geliyor
İnşallah gözüktüğü gibi pozitiftir ☺️🤲🏼

inşallah bebiş seninledir ☺️

Valla bence pek belirtim yok o yüzden emin de olamıyorum hala 😂 gögüslerimde ağrı yok ama yumuşak 1 haftadır falan birkaç gündür ara ara kasık ağrım var hatta adet olcam sandım eşime söyledim adet olcam galiba diye akıntım oldu yine 1 haftadır ama azar azar çok gelmiyor .
bu arada ben 34 eşim 37 yaşında 6 yıllık evliyiz 5 aydır falan korunmuyoruz . Geçen sene doktor kontrolüne gittiğimde sorun yok demişti gebelik düşündüğünde 1-2 ay önce folik asite başla demişti bende nerdeyse 6 aydır içiyorum vinalac diye folik asit verdi bana .
Ama bu ay diğer aylara göre gerçekten hem iş yoğunluğundan hem kendi yoğunluğumdan bu durumu önemsemedim diğer aylar hep olcak olcak mı diye düşünüp araştırıyordum sürekli aklım oradaydı bu ay gerçekten saldım hatta gidip dudak dolgusu bile yenilletmiştim adetim bitince 😂 uzun uzun yazdım herşeyi okuyabilirseniz 🙊
değerim yükselerek devam eder inşallah bi aksilik olmaz 🌸
Canım sen adetin başlar başlamaz 12 gün boyunca rezene kaynat iç hiçbir sorun yoksa Allah’ın izniyle hamilelik olacaktır

Back
X