Amin kuzum, gecikende de vardır bir güzellik diyelim. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin her birimize Buradaki her bir kız kardeşim çok iyi birer anne olacak, olacağız eminim

Canım benim seni çok seviyorum ya acını taa içimde hissettim. Ben de bastırmaya çalışıyorum ama elimden geldiği kadar. Sana tavsiye vermek istiyorum. Tıbbi genetikten randevu al eşin de sen de kan verin. Sana trombofili paneli ve karyotip eşine de sadece karyotip baksınlar. Bu sürede zaten 2 aya anca çıkıyor elinde genetik testlerin de olur. Pıhtılaşma vs var mı diye. Testler çıkınca da artık yumurta takibi ya da tüp bebeğe başlarsın. Ben öyle yapıyorum.

Diğer hsg, spermiyogram vs testlerini yaptırmış mıydınız?

Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki her regl zamanı ağlamaktan mahvoldum artık kürtajımdan beri 2 yıl geçti kürtaj dan önce de 3 yıl uğraşmıştım denemediğim takviye ilaç iğne kalmadı işin kötüsü her ay regl belirtilerim o kadar hamilelik belirtilerine benziyo ki her ay acaba mı diyip umutlanıyorum sonra kırmızıları görünce dünyam yıkılıyo hiç bişey yapasım gelmiyo bide gecikipte regl olunca daha da çıldırıyorum gecikince insan daha da umutlanıyor çünki adetim düzenlidir normalde rezerv düşüklüğü ve kilom dan başka da ciddi bi sorunum yok ama olmuyor olmuyor zaten artık hiç ama hiç umudum kalmadı

Canım benim seni hangi cümlem teselli edebilir bilemiyorum. Ama şöyle benim 2 ay önce gittiğim dr artık ara kanamalar siklasabilir dedi ve sana bu yumurtlamayla tup bebekte önermem dedi ben kendim tek başıma arastira arastira 2 ay ust üste lh pik yakaladım ki öncesinde pike yakın bile olmazdı bak en azından bir yolun var iyi düşün iyi olsun dinlen kafanı dağıt ve lütfen dr unu dinle yakın zamanda güzel haber alman dileğiyle

Test verdiniz mi acaba sonucu paylaşır mısınız
Eczaneden alınan 3 artımed testin üçü de kopkoyu iki kırmızı çizgi çıkardı. Kan sonucu 0.2 ile negatif. Awox ve laboquick yine güvenilir olduğunu gösterdi. Başka seçenek olmasa bile artımed alınmamalı insanın canını gerçekten sıkıyor...

Geçen yıldan iki kaybım var benimde son kurtajdan 8 ay geçmiş ilk kurtajimindan 5 ay sonra hamile kalmıştım ama bu uzun sürdü ve dr çok umutsuz konuştu ben kendim Rabbıme inandım devam ettim bakalım bizleri ne bekliyor. İnşallah umudumuzu toparlayacak bir gücümüz olur
Adetine ne kadar var
Canım 3 yada 4 gün

Yumurtam çatlamış silikleşmiş az önce de beyaz yumurta akı akıntı geldi zaten. Artık bekliyorum. Ve adetten en azından 2 gün öncesine kadar test yapmayacağım. Belirtilere asla inanmayacağım. Gerisi tevekkül artık

Normalde hiç duygulanmayacağım dizi sahnelerine hüngür hüngür ağlamaya başladım. Bir de kocam diye ölüp biten ben onu görünce sinirlerim zıplıyor
Hayırlara vesile inşallah

Normalde hiç duygulanmayacağım dizi sahnelerine hüngür hüngür ağlamaya başladım. Bir de kocam diye ölüp biten ben onu görünce sinirlerim zıplıyor
Hayırlara vesile inşallah
Ben özellikle doğum sahnelerini izleyince çok kötü oluyorum bebek ağlamalarını duyuyorum ya oğlumun doğduğu gün aklıma geliyo o gün o kadar mutlu hissetmiştim ki bi daha o duyguyu yaşayamayacağım diye ağlıyorum. Zaten doktora gitmeyi bırakma sebebim de biraz bu oldu kapı önünde sıra beklerken sürekli hamile kadınlar önümden geçiyor gebe takip nst odasından kalp atışı sesleri geliyor bazıları odadan hamile olduğunu öğrenip mutlu mutlu çıkıyorlar kendimi çok kötü hissediyordum baktım daha çok psikolojim bozuluyor bıraktım bende

Aynen öyle eczacıya soruyorum artımed diyince almıyorum beni de cok hayal kırıklığına uğrattı

Sen öyle diyince bir tuhaf oldum ilk gebeliğimde ilk ultrasona girdiğimde kaynanamda yanımdaydı doktorumda tüp bebek doktoruydu kapıda bir sürü kadın vardı sıra bekleyen. Sonra bana tebrik ederim ikiz dedi kaynanam bağırarak doktora sarılıyor falan meğer kapı hafif açık kalmış dışardaki herkes duymuş ben odadan bir çıktım hepsi bana bakıyor tebrik ediyor çok mahçup olmuştum çoğu tüp benek sürecinde olduğu için çok utanmıştım. Kucağıma alamadım o ayrı...
İkizlerim olup başka çocuğum olmasaydı hiç üzülmezdim. Rüyamda bile göremedim onları ne acı. Gerçekten çaresizim denemediğim şey kalmadı Allah affetsin falcılara bile gittim

İnşallah en kısa zamanda yine bebişin olur canım ikizlerin bi yerde seni bekliyor benim de bi kaybım var o da beni bekliyor biliyorum onlar bizim meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…