- 9 Haziran 2025
- 812
- 579
- 18
- 27
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin maşallah değerin iyi şimdidenBen kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorum
Yok kız ne belirtisi daha dur hahahahah
Biliyorum şaka yapıyorumYok kız ne belirtisi daha dur hahahahah
Aaayyyy gözün aydın tebrik ederim awoxdu demi testinbu betayı bile algılamış helal
Kızlar çok stres oldum keşke hiç kan vermeseydimÇok sevindim canım sağlıkla gelsin maşallah değerin iyi şimdiden
Stres etkiler ama seni. Kendine iyi bak ve tadını çıkarKızlar çok stres oldum keşke hiç kan vermeseydimdeğer çok düşük kimyasal olmasından korkuyorum daha önce hiç başıma gelmedi
Evet awox tek farklı hissettiğim göğüs ucu sızalamasıydı başka farklı bişey hissetmedim yani testi de aslında öylesine yapmıştımStres etkiler ama seni. Kendine iyi bak ve tadını çıkarawoxdu değil mi gündüz konuşmuştuk bir de belirtilerin neydi
Tüp bebeğe gidecektiniz sanırım? Çok sevindim zorlu bi sürece girmeden tutmuş. Sağlıkla kolaylıkla kucagına alırsın inşallahEvet awox tek farklı hissettiğim göğüs ucu sızalamasıydı başka farklı bişey hissetmedim yani testi de aslında öylesine yapmıştım
Evet inşallah bebişim benimle kalır amin inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım inşallahTüp bebeğe gidecektiniz sanırım? Çok sevindim zorlu bi sürece girmeden tutmuş. Sağlıkla kolaylıkla kucagına alırsın inşallah
Aminnn.. sen stres yapma 2 günde bir kan ver düzenli artışı görürsün inşallah. Erken öğrendin sadece kimyasal diye düşünmeEvet inşallah bebişim benimle kalır amin inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım inşallah
Teşekkür ederim desteğiniz içinAminnn.. sen stres yapma 2 günde bir kan ver düzenli artışı görürsün inşallah. Erken öğrendin sadece kimyasal diye düşünme
Benimda alt bacak ağrım var soğuk giriyor hemen ondan diye düşünüyorumBiliyorum şaka yapıyorumbugün aşırı derecede bacak ağrım var anlam veremedim bacağıma vuruyor yani bir şey 10 gün sonra olsa belirti derdim
Daha adetine varken bu değer çıkmış canım gayet güzel hiç canını sıkma tadını çıkarmaya bakKızlar çok stres oldum keşke hiç kan vermeseydimdeğer çok düşük kimyasal olmasından korkuyorum daha önce hiç başıma gelmedi
Doktor öyle dediyse ordan randevu alıp gösterinİ
İnfertiliteye gitmeme gerek var mı doktor sonucunu oraya göster dedi çıkımca ama anlamadım nereye gideceğimi bilmiyorım
İnşallah ondanddırrrBenimda alt bacak ağrım var soğuk giriyor hemen ondan diye düşünüyorumAkşamdan düşmüşüm ben uyumuşum yine akıntı gelmiş kurumuş kendimce diyorum döllendi de ondan mı acaba
Çok teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüzden geçen şekilde olurDaha adetine varken bu değer çıkmış canım gayet güzel hiç canını sıkma tadını çıkarmaya bak
ben zaten siz beni linç ettiniz demedim yanlış anlaşılma var galibaSizi linç etmedim Estağfirullah kimsenin de hafdine değil paylaştığınız in fikir beyan etme durumu oldu bizlerde fikrimizi söyledim size hoşunuza gitmeyebilir
Iyiki varsınız kuzum tanımıyoruz birbirimizi ama çok yakınım dediğimiz kişilerden daha çok birbirimizi anlayıp destek oluyoruz.Canım bizler zorluklarda destek takviye ekibiniz umarım umduğun haberi alırsın
Test verdiniz mi acaba sonucu paylaşır mısınızBu kadar belirgin 3 testte çıkması evet beni de şaşırttı. En kısa zamanda test vereceğim pozitif çıkarsa gerçekten awox ve laboquickin hiç göstermemesi daha da şaşırtacak...
Güzel haberler yakın inşallah kuzum. Bol bol dinlen şimdiden bu arada dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek olurmuş öyle demişlerdi bana. Belki rahim dinlenme sürecinde başka bir sürprizle olur amin aminBende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?