Ben kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorum
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin maşallah değerin iyi şimdiden

Biliyorum şaka yapıyorum bugün aşırı derecede bacak ağrım var anlam veremedim bacağıma vuruyor yani bir şey 10 gün sonra olsa belirti derdim
Benimda alt bacak ağrım var soğuk giriyor hemen ondan diye düşünüyorum Akşamdan düşmüşüm ben uyumuşum yine akıntı gelmiş kurumuş kendimce diyorum döllendi de ondan mı acaba

İ

İnfertiliteye gitmeme gerek var mı doktor sonucunu oraya göster dedi çıkımca ama anlamadım nereye gideceğimi bilmiyorım
Doktor öyle dediyse ordan randevu alıp gösterin
Benimda alt bacak ağrım var soğuk giriyor hemen ondan diye düşünüyorum Akşamdan düşmüşüm ben uyumuşum yine akıntı gelmiş kurumuş kendimce diyorum döllendi de ondan mı acaba
İnşallah ondanddırrr

Sizi linç etmedim Estağfirullah kimsenin de hafdine değil paylaştığınız in fikir beyan etme durumu oldu bizlerde fikrimizi söyledim size hoşunuza gitmeyebilir
ben zaten siz beni linç ettiniz demedim yanlış anlaşılma var galiba

Bende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallah
Güzel haberler yakın inşallah kuzum. Bol bol dinlen şimdiden bu arada dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek olurmuş öyle demişlerdi bana. Belki rahim dinlenme sürecinde başka bir sürprizle olur amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…