- 29 Aralık 2024
- 2.050
- 1.096
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası bile beni heyecana sokup stres oluyorum buradaki postlari okudukça çünkü kafamdan çıkarayım diyorum ama olmuyo burayada girmeyim diyorum oda olmuyoOff salmayı düşünüyorum da salamıyorum da![]()
Burda birbirimize destek oluyoruz en azından seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertleşebiliyorsunBurası bile beni heyecana sokup stres oluyorum buradaki postlari okudukça çünkü kafamdan çıkarayım diyorum ama olmuyo burayada girmeyim diyorum oda olmuyo![]()
Bat ne zaman canım değerlendirebildinizmi pik günleriniBende ocaktan beri deniyoruz geçen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandık geçen ay laboquick bu ay innovitia deniyorum normalde geç yumurtlamam oluyo 25.gun vs bu ay adet günüm 2 gün leke oldu ama ikinci günü testere disli aslan pencesi çayı içmeye başladım ce 14.gun pik gordum ilk defa erken oldu çaydan oldu sanırım bakalim kafamdan cikartabilsem cikmiyo
17 temmuz ama benim adet geçen ay 35 gün gecikti tam kestiremiyorum evet değerlendirdik insallah nasipBat ne zaman canım değerlendirebildinizmi pik günlerini
Oyle zaten sürekli buraya bakıyorum heyecan üst seviyede bu ay hep birlikte o çift çizgiyi goruruz insallahBurda birbirimize destek oluyoruz en azından seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertleşebiliyorsun![]()
Baya gecikmiş bi doktora göründünmü canım17 temmuz ama benim adet geçen ay 35 gün gecikti tam kestiremiyorum evet değerlendirdik insallah nasip
Ay inşallahOyle zaten sürekli buraya bakıyorum heyecan üst seviyede bu ay hep birlikte o çift çizgiyi goruruz insallah![]()
Evet canim gittim adet öncesinde ve sonrasında değerlere baktılar alttan muayene oldum hersey gayet iyi dediler bu ay adet olduğunda gel rahim filmi cekelim dediler eşimde sperm testi vericekBaya gecikmiş bi doktora göründünmü canım
Kızlar Allah nasip ederse gebe kalırsak o sürecide beraber geçirelim hamilelik sürecimizi paylaşırız sohbet ederiz çokk güzel olur![]()
Ayy insallah çok güzel olur burdan sırayla o güzel haberi veririz insallahKızlar Allah nasip ederse gebe kalırsak o sürecide beraber geçirelim hamilelik sürecimizi paylaşırız sohbet ederiz çokk güzel olur![]()
Evet canim gittim adet öncesinde ve sonrasında değerlere baktılar alttan muayene oldum hersey gayet iyi dediler bu ay adet olduğunda gel rahim filmi cekelim dediler eşimde sperm testi vericek
Amin inşallahTebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızyumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz acaba
![]()
Ayy en kıza zamanda inşallahİnsallah burdan hep birlikte gebelik bolumune kendi basligimizi acip devam edecegiz![]()
Pcos yok benim bekarliktan beri hep duzensizdi spraili çıkartmadan duzenliydi onu çıkarınca tekrar duzensizlesti bide benim Jan değerlerim çok düştüğü zaman böyle oluyo kan hapi kullansaydı cikmiyo oyuzden içmiyorumPcos mu var peki duzensiz mi?
Pcos olsa alttan muayenede söylerlerdi degilmi kaç kez gittim birsey demediler oyuzden yok dedimPcos mu var peki duzensiz mi?
Evet mutlaka belli olurdu ama hormon testi istemediler miPcos olsa alttan muayenede söylerlerdi degilmi kaç kez gittim birsey demediler oyuzden yok dedim
Adetten önce verdim normal dediler birde Adetin 2.gunu tekrar verdim onlarda normal ciktiEvet mutlaka belli olurdu ama hormon testi istemediler mi