- 21 Haziran 2025
- 1.223
- 976
- 38
- 34
Çatlama olmuş canımDün gece yaptığım bu şekilde S seraysss77
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama olmuş canımDün gece yaptığım bu şekilde S seraysss77
Bende azaltmaya çalışıyorum negatifi görünce arka arkaya bir yakışım varrrBende sigara içiyorum maalesef zor olucak bırakmak ama olsunn bırakıcaz bi şekilde
Hahahaha ayy benimdee negatifi görünce içip duruyorum art ardaBende azaltmaya çalışıyorum negatifi görünce arka arkaya bir yakışım varrr![]()
Çok üzücü ama çok komik ya HoffHahahaha ayy benimdee negatifi görünce içip duruyorum art arda
Hahahaha maalesefÇok üzücü ama çok komik ya Hoff![]()
yaa dün ben de çok ağladım, harap ediyoruz kendimizi. ama kendimi telkin de edemiyorum, kim ne derse desin boş geliyor. düşünme diyorlar, üzülme diyorlar, doğru zaman değilmiş diyorlar ama insan bunu bilse de üzülmekten kendini alıkoyamıyor..O testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktan![]()
ben de aynı durumdayım. olmayınca iyice dertlenip içiyorum, olmayınca dertlenip kendimi yemeğe vuruyorum. olursa bırakıcam inşallah ama olmadığı süre zarfında bırakmaya motive olamıyorumNetleşince bırakırız ya ilk başlarda bi şey olmaz bence önemli olan hamilelik boyu hiç içmemek
Evet öyle gerçekten öyle bir hissizlik ki sanki herkes düşman gibi geliyor gözüme, rabbşm yüreğimize ferahlık versinyaa dün ben de çok ağladım, harap ediyoruz kendimizi. ama kendimi telkin de edemiyorum, kim ne derse desin boş geliyor. düşünme diyorlar, üzülme diyorlar, doğru zaman değilmiş diyorlar ama insan bunu bilse de üzülmekten kendini alıkoyamıyor..
Evet hep herkesin hemen oluyorda benim niye olmuyor düşüncesi ve ucu bucağı da yok bunun ne zaman olaacak ne kadar bekleyeceksin bilemiyosun Allah tez zamanda sağlıcakla nasip etsin hepimize inşallahyaa dün ben de çok ağladım, harap ediyoruz kendimizi. ama kendimi telkin de edemiyorum, kim ne derse desin boş geliyor. düşünme diyorlar, üzülme diyorlar, doğru zaman değilmiş diyorlar ama insan bunu bilse de üzülmekten kendini alıkoyamıyor..
Yok yok daha fazla içiyosunben de aynı durumdayım. olmayınca iyice dertlenip içiyorum, olmayınca dertlenip kendimi yemeğe vuruyorum. olursa bırakıcam inşallah ama olmadığı süre zarfında bırakmaya motive olamıyorum
Bende artık başkalarının hamile haberlerini duydukça elimde değil kötü oluyorum aksi gibide etrafımdaki herkes hamile üstelik ilk denemelerindeEvet öyle gerçekten öyle bir hissizlik ki sanki herkes düşman gibi geliyor gözüme, rabbşm yüreğimize ferahlık versin![]()
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
BendeeeBende artık başkalarının hamile haberlerini duydukça elimde değil kötü oluyorum aksi gibide etrafımdaki herkes hamile üstelik ilk denemelerinde![]()
Yurtdışında yaşıyorum, markasını hiç duymadım daha önce ,attım zaten kutuyu. DM mağazasından almıştım.Negatif çıkan testinin markası neydi canım?
Hayır öyleyse eğer daha erken yapmışssın en az 12 gün geçmeliKızlar yardım , Sat 5 Haziran, Bat 25 -26 Haziran.
25 Haziran'da test yaptım negatif çıktı, ama bugün hala adet olmadım, ara ara sancı oluyor ama geçiyor sonra, göğüslerde dolgunluk var.
Testi erken yapmadım, tam adetin gelmesi gerektiği gündü ama benim döngüm çok kısa ,21 gün normalde. Acaba o yüzden testte çıkmamış olabilir mi, çünkü yumurtlama ve test arasında 9 gün geçmiş oldu.
Tekrar test yapıp üzülmekten korkuyorum.
Maşallaah milet üretip duruyor maşallahBendeeebenim görümcem 4. Ye hamile duyduğumda içim burkuldu istiyoruz dedikleri an oluyor ben anlamadım biz yapamıyoruz herhalde o işi
![]()
Becerikliler anam hahahahMaşallaah milet üretip duruyor maşallah![]()
Benimde bi arkadaşım pcosluydu düğünü oldu 3 hafta sonra 3 haftalık hamileydiBecerikliler anam hahahah![]()
Bugün 11 gün ,eğer yumurta çatlatma gününü saymaz isen.Hayır öyleyse eğer daha erken yapmışssın en az 12 gün geçmeli