O testte silik cizgi belirtiler falan varya inanılmaz şok etti beni ne zormuş Allahım en yakın zamanda güzel haberler alalım inşallah bundan sonra regl gecikmeden asla test falan yapmıcam kendimi mahvettim ağlamaktan 😪
yaa dün ben de çok ağladım, harap ediyoruz kendimizi. ama kendimi telkin de edemiyorum, kim ne derse desin boş geliyor. düşünme diyorlar, üzülme diyorlar, doğru zaman değilmiş diyorlar ama insan bunu bilse de üzülmekten kendini alıkoyamıyor..

Netleşince bırakırız ya ilk başlarda bi şey olmaz bence önemli olan hamilelik boyu hiç içmemek
ben de aynı durumdayım. olmayınca iyice dertlenip içiyorum, olmayınca dertlenip kendimi yemeğe vuruyorum. olursa bırakıcam inşallah ama olmadığı süre zarfında bırakmaya motive olamıyorum

yaa dün ben de çok ağladım, harap ediyoruz kendimizi. ama kendimi telkin de edemiyorum, kim ne derse desin boş geliyor. düşünme diyorlar, üzülme diyorlar, doğru zaman değilmiş diyorlar ama insan bunu bilse de üzülmekten kendini alıkoyamıyor..
Evet öyle gerçekten öyle bir hissizlik ki sanki herkes düşman gibi geliyor gözüme, rabbşm yüreğimize ferahlık versin 🙏🏻

Evet hep herkesin hemen oluyorda benim niye olmuyor düşüncesi ve ucu bucağı da yok bunun ne zaman olaacak ne kadar bekleyeceksin bilemiyosun Allah tez zamanda sağlıcakla nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar yardım , Sat 5 Haziran, Bat 25 -26 Haziran.
25 Haziran'da test yaptım negatif çıktı, ama bugün hala adet olmadım, ara ara sancı oluyor ama geçiyor sonra, göğüslerde dolgunluk var.
Testi erken yapmadım, tam adetin gelmesi gerektiği gündü ama benim döngüm çok kısa ,21 gün normalde. Acaba o yüzden testte çıkmamış olabilir mi, çünkü yumurtlama ve test arasında 9 gün geçmiş oldu.
Tekrar test yapıp üzülmekten korkuyorum.

Bende artık başkalarının hamile haberlerini duydukça elimde değil kötü oluyorum aksi gibide etrafımdaki herkes hamile üstelik ilk denemelerinde 🥲
Bendeee 😒 benim görümcem 4. Ye hamile duyduğumda içim burkuldu istiyoruz dedikleri an oluyor ben anlamadım biz yapamıyoruz herhalde o işi 🤣

Kızlar yardım , Sat 5 Haziran, Bat 25 -26 Haziran.
25 Haziran'da test yaptım negatif çıktı, ama bugün hala adet olmadım, ara ara sancı oluyor ama geçiyor sonra, göğüslerde dolgunluk var.
Testi erken yapmadım, tam adetin gelmesi gerektiği gündü ama benim döngüm çok kısa ,21 gün normalde. Acaba o yüzden testte çıkmamış olabilir mi, çünkü yumurtlama ve test arasında 9 gün geçmiş oldu.
Tekrar test yapıp üzülmekten korkuyorum.
Hayır öyleyse eğer daha erken yapmışssın en az 12 gün geçmeli

Back
X