Anladımm o zaman bence bi 3 gün daha bekle o zaman varsa çıkar diye düşünüyorum bu süreçtede beklemek çok zor 😥
Arkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?

Eklentiler

• 1000037585.webp
    1000037585.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 65
Ayy evet var kesinn kan ver hemenn
Yurtdışında yaşıyorum, burda çok komplike bu doktor işleri. Birkaç gün bekleyeceğim, Sat 5 Haziran, daha çok taze var ise bile Bebek.
Eşimde pek sıcak bakmıyordu ikinci çocuğa ,o da seyehate çıkıyor 10 günlüğüne, ben biraz o sürede bekleyip önce sindireceğim bu durumu.

Bende okuyayım inşallah 🙏🏻
Adetin bitiminden sonra başlanması gerekiyor canim çünkü hiç ara vermemek gerekiyo 7 gün boyunca Yusuf suresi ilk 3 ayeti okunuyo ben okurken elimi karnıma koyup okumuştum ilk başlamadan tek sefer 2 rekat namaz kılınıyor sonrasında gönülden dua ediliyor bebek için bi daha kalmıyorsun sonra hergun 7 gün boyunca süre okunuyo

Adetin bitiminden sonra başlanması gerekiyor canim çünkü hiç ara vermemek gerekiyo 7 gün boyunca Yusuf suresi ilk 3 ayeti okunuyo ben okurken elimi karnıma koyup okumuştum ilk başlamadan tek sefer 2 rekat namaz kılınıyor sonrasında gönülden dua ediliyor bebek için bi daha kalmıyorsun sonra hergun 7 gün boyunca süre okunuyo
Yapıcam inşallah canım sağolasın💕

Yurtdışında yaşıyorum, burda çok komplike bu doktor işleri. Birkaç gün bekleyeceğim, Sat 5 Haziran, daha çok taze var ise bile Bebek.
Eşimde pek sıcak bakmıyordu ikinci çocuğa ,o da seyehate çıkıyor 10 günlüğüne, ben biraz o sürede bekleyip önce sindireceğim bu durumu.
sağlıcakla doğsunda gerisi halledilir bebeğin

Senin de belli çizgi hayırlı olsun ♥️🌸
Kızlar size belirtilerimi yazmak istiyorum, hepsi hamilelik ile ilgili değildir mutlaka ama olsun fikir vermek açısından paylaşmak istiyorum.
Hafta başından beri çok sıcak geliyor , ki hava burda okadar sıcak değil, yanaklarım da yanıyor ara ara.
Uyku hali vardı 2-3 gün, tansiyonum düşük gibi.
Hafta başı tekrarlamayan ishal oldum 2 gün.
Sağlık çalışanıyım, bugün hastanede idar kokusundan çok rahatsız oldum, hasta odasından çıktığımda bile kokusu uzun süre bunumdaydı.
Bel ve alt karın ağrısı ara ara

Back
X