Canım ben sana yazmıştım ya bu kür erken yumurtlama yapar mı diye ben 11. günde yazmıştım sana belirtilerim vardı o gün ovülasyon yapmadım stres olmıyım diye ama ertesi gün dayanamadım ovülasyon yaptım 12. gün silik çıktı bugün yine denedim daha da silik geçen ay 13. gün test yaptığımda koyuydu baya acaba yumurtladım da çatladı mı ya da hiç mi yumurtlamadım anlamadım kafam acayip karıştı
İnşallah olmuştur canım

Kızlar gunaydin daha önce yazmıştım genelde 12 gun yumurtlarim dongum 26 27 gunde bir olur bu ay yumurtlama göremedim ama bugün ovu yaptım koyulasma başlamış resimde alttaki bu sabah ne diyorsunuz ne olabilir

Eklentiler

• 1000233461.webp
    1000233461.webp
    128,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar gunaydin daha önce yazmıştım genelde 12 gun yumurtlarim dongum 26 27 gunde bir olur bu ay yumurtlama göremedim ama bugün ovu yaptım koyulasma başlamış resimde alttaki bu sabah ne diyorsunuz ne olabilir
Sat/ Bat ne zaman normalde?

Kızlar bu sabah yine erken gebelik testi yaptım. Yine silik çizgi. Toplamda 3 silik çizgi oldu. Ama kaset test negatif. Anlamadım ben. Regle 2 gün var daha. Testin markası prodoctor. Yalancı pozitif gören çok olmuş.
İlk 10 dakikada çıktı çizgi. Bir de siz bakar mısınız. Burda kalite bozuluyor görünür mü bilmiyorum. Fotoyla oynadım biraz belli olsun diye

Eklentiler

• 20250628_093044.webp
    20250628_093044.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar yumurtlama kanaması yaşayan var mı? 26’sında yumurtladım belirtilerim kesindi. Dün kahverengi lekelenmem oldu hafif kırmızılaştı bugün de silik

Kızlar yumurtlama kanaması yaşayan var mı? 26’sında yumurtladım belirtilerim kesindi. Dün kahverengi lekelenmem oldu hafif kırmızılaştı bugün de silik
Ben daha önceleri bir kaç defa yaşamıştım akıntıya beraber özellikle birliktelikler sonra çok hafifti. Kişiden kişiye göre değişebilir birde miyom varsa o da bu dönemlerde kanama yapabiliyor

Evet canım koyulaşmaya başlamış muhtemelen yarın pik görürsün

Back
X