Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testiniz varmi onunla deneseniz biTest yok elimde , gidip alma imkanım olmadı, haftaya pazartesi yapacağım.
Canım en kesin sonucu adetin 3cu günü yapılan testler verir. Bende öyle yapıyorumBirde adet donemi mi baktırmak lazım yoksa herhangi bir zman olurmu
Bu kanama adetmi onu bile bilemiyorumCanım en kesin sonucu adetin 3cu günü yapılan testler verir. Bende öyle yapıyorum
Hatirlarsan 5. 6. Gunu pikti zaten o şaşırtmisti. Şimdi bugün koyulasiyordu tam umutlandım yumurtlicam diye leke başladı çok moralim bozuk tamam olmadi bu ay dicem ama bu bilinmezlik yoruyor alttaki son ikisi bugün yaptim
Bilmiyorum ki kuzum seninki negatif olduysa kesin benimde öyledir artık umutlanmaktan da korkar olduk baksana hormonların kafası 56 olduMiyom yok kuzum ama çikolata kistlerim var.
Evet canım maalesef negatif oldu ve benim vücudum çok yıprandı günlerdir acilden çıkamıyorum ağrıdan. 15’inde regl oldum 6 gün sürdü. 26’sı yumurtlama oldu diye düşünüyorum dün de lekelenmem başladı. Önce kahverengiydi. Sonra akıntıyla karışık kırmızımsı oldu. Ped taktım hatta şimdi de peçeteye silince çok açık kırmızı su gibi geliyor. Hormonlar mahvetti vücudumu ya. Salı günü acildeki doktor çok güzel muayene etti her şey yolunda dedi ama şimdi böyle oldu. 22 mm yumurtam vardı o zaman
Benim de aynı bu şekilde oldu kuzum. Senin 24’ünde yaşadığın yerleşme olabilir mi?
Ben bu ay adetden 6 gün önce lekelenme yaşadım hergun bir iki damla lekelenme oldu hatta adete 3-4 gün kala idrar testi pozitif adete 2 gün kala kan testi negatifti. 6,7,8,9,10 Haziran lekelenme devam etti 11 haziran tam söküldü bol kanamalı ve pıhtılı adet geçirdim normalde 5 gün olurdu bu defa 7 gün oldu süresi.Bu kanama adetmi onu bile bilemiyorum
Seni Okan’dan iyi anlıyorum ki aynı durumu yaşamışız benimde bu ay 5 gün pikti ve beşinci günden sonra çok hafif hafif günler içinde açıldı sonra 24 ü iki gün kahve rengi avuç içi kadar kahve rengi lekelenme 3. Günü kırmızıya döndü ama çok az su bugünde tamamen yok gibi anlamadım adet desen degil ne yaşanıyor içeride şaştın kaldım ve böyle rahmimde Ağrı degil sızı değil bir rahatsızlık hissi var yaHatirlarsan 5. 6. Gunu pikti zaten o şaşırtmisti. Şimdi bugün koyulasiyordu tam umutlandım yumurtlicam diye leke başladı çok moralim bozuk tamam olmadi bu ay dicem ama bu bilinmezlik yoruyor alttaki son ikisi bugün yaptim
Bende öyle takp etmeyi düşünüyorum düzenli ilişki olduktan sonra gerek yok birde boşuna stres yapıyoruz pik olmadı diye bende adetimin bitince kendim takıp edicem❤❤Ben daha önce kullandım canım ben de adet bitikten yaklaşık 16.günde yumurtlama görüyorum çünkü benim döngüm 30 gün yani adet olacağından tarihten 14 gün önce oluyor canım yumurtlama yaklaşık olarakovulasyon testi ben de yapmıyorum düzenli ilişki olunca gereksiz gelmeye başladı boşu boşuna stres
Çok tuhaf ya ne oldu bu ay herkeseBen bu ay adetden 6 gün önce lekelenme yaşadım hergun bir iki damla lekelenme oldu hatta adete 3-4 gün kala idrar testi pozitif adete 2 gün kala kan testi negatifti. 6,7,8,9,10 Haziran lekelenme devam etti 11 haziran tam söküldü bol kanamalı ve pıhtılı adet geçirdim normalde 5 gün olurdu bu defa 7 gün oldu süresi.
Ve adetin 3cu günü testlerimi verdim.
Belki sende tam sökülmedi daha eğer öyle olursa 3cu günü mutlaka testleri yaptır
Kesinlikle katılıyorum yaBende öyle takp etmeyi düşünüyorum düzenli ilişki olduktan sonra gerek yok birde boşuna stres yapıyoruz pik olmadı diye bende adetimin bitince kendim takıp edicem❤❤
Gerçekten çok değişik bir aydı salı günü dr gidicemÇok tuhaf ya ne oldu bu ay herkese
Vallahi ben de şaşırdım herkese birşeyler oldu bu ay. Acaba grupta fazla konuşup stresmi yaptık? Bilemiyorum kiÇok tuhaf ya ne oldu bu ay herkese
Canım aksine ben nasılsa bu ay soldan yumurtlicam sol tupte kapatıldı şansa bırakayım modundaydim daha da ilginç oldu. Grupta benim gibi ne kadar çok uğraşan var bir ben değilmişim diyorum etrafımda herkes istiyor oluyor oysa. Yani aslında güç veriyor yazılanlar zaten kac aydır ovulasyondu akintiydi takipteyim ama her ay sanki ilk defa deniyorum heyecanı. Şu mübarek günler hatrina Rabbım bu sayfada herkese sağlıklı bebekler nasip etsin emeğiniz inşallah en güzeli ile taclanir.Vallahi ben de şaşırdım herkese birşeyler oldu bu ay. Acaba grupta fazla konuşup stresmi yaptık? Bilemiyorum ki![]()
Ay ne biliyim kuzum ya mahvolduk anne olmak içinBilmiyorum ki kuzum seninki negatif olduysa kesin benimde öyledir artık umutlanmaktan da korkar olduk baksana hormonların kafası 56 oldu
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum 2. gün hafif kırmızıya döndü. Chatgpt’ye fotoğraf attım yumurtlama kanaması dedi ama bilmiyorum ben ped taktım her ihtimale karşıSeni Okan’dan iyi anlıyorum ki aynı durumu yaşamışız benimde bu ay 5 gün pikti ve beşinci günden sonra çok hafif hafif günler içinde açıldı sonra 24 ü iki gün kahve rengi avuç içi kadar kahve rengi lekelenme 3. Günü kırmızıya döndü ama çok az su bugünde tamamen yok gibi anlamadım adet desen degil ne yaşanıyor içeride şaştın kaldım ve böyle rahmimde Ağrı degil sızı değil bir rahatsızlık hissi var ya
Şuan hiç kırmızı yok en başta siyah bir şey di şuan sildikce kahve hem cikolata kıstım var hem miyom miyom kanama yapmış olabilir ama çok hafif sizi var alt batinda salıya belli olacak inşallah. Evde o kadar isim var şu durum beni mahvetti oturduğum yerde kaldimHemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum 2. gün hafif kırmızıya döndü. Chatgpt’ye fotoğraf attım yumurtlama kanaması dedi ama bilmiyorum ben ped taktım her ihtimale karşı
Aa evet 1 damla kan sadece, lekelenme gibi. Gördüğümde şaşırdım ama hormonal de olabilir, havalardan filan. Benim için daha erken, bilemiyorum henüz. İnşallah gebeyimdir2 gün önce yumurtlama oldu bendede ilk defa 1 damla kan gelmisti sizin gebelik varmi belli oldumu