Adetim geçti 3 - 4 günYerleşme kanaması adetten 1 hafta yada bikac gün önce oluyo canim senin adetine kaç gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim geçti 3 - 4 günYerleşme kanaması adetten 1 hafta yada bikac gün önce oluyo canim senin adetine kaç gün var
Ovulasyon yapmıyorum ben bu ay canım 23-26 da ilişki oldu başka yok bu tarihlerde yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorum
Tam ilişki olmadan önce yumurtam çatlamıştı, test etmiştim o gün 3 defaBelki geç dollenmedir 12 gün önceki ilişki ertesi gün değilde belki 3gun sonra döllendi oda olablir
Adetim geçti 3 - 4 gün
Teşekkür ederim bilgi için, bugün sabahtan beri gelen bir akıntı yok.Bakalım bütün gün böyle mi devam edecek.Kuzenimin de yerleşme kanamaSı 11 gün başladı 3 gün devam etti kırmızıya dönerek hemde
Yarın iş çıkışı test alacağım, beni de en çok süphelwndiren şey de koku hassasiyeti ve sıcak basmalar oldu.Bir daha test yap sen canim yerlesme kanamasi gibi geliyor bana sen silik pozitif gormustun zaten bence sen hamilesin
Zaten regl belirtileri gibi gebelik belirtileri ,o yüzden umudunu yitirme.Benim hic belirtim yok kizlar bugun 10. gundeyim gogus hassasiyeti ve dolgunluk devame diyor her regl oncesi olur zaten bende. Bu kadar belirtisizlik de moralimi bozuyor hic umudum yok bu aydan
Zaten regl belirtileri gibi gebelik belirtileri ,o yüzden umudunu yitirme.
Eki Görüntüle 3610898 Eki Görüntüle 3610899
Selam kızlar
Bu sabah Predictor Early ile test yaptım
Fotoğraflardaki gibi silik çizgi çıktı
Kan verdim, negatif çıktı
En son 31 Mayıs’ta regli olmuştum
Bugün döngümün 30. günü
Yumurtam 14 Haziran’da gece ya da 15 Haziran’da sabah çatladı doktorumun söylediğine göre
Üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor bugün
Dünden beri hafif karın ağrım da var
Bebiş var mı yok mu anlamadım![]()
Benimde 0 belirti ama pik oldu bu ay her zaman belirti yaşanmıyor kuzum bak ömrümde ilk defa böyle saçma sapan şeyler yaşadım sonu ne olacak çok merak ediyorum bu ay herşey anormal umarım beklediğimiz sürprizi verirBenim hic belirtim yok kizlar bugun 10. gundeyim gogus hassasiyeti ve dolgunluk devame diyor her regl oncesi olur zaten bende. Bu kadar belirtisizlik de moralimi bozuyor hic umudum yok bu aydan
Benim 2 gün kahve dengi belirgin lekelenmem oldu 3. Gün kırmızıya döndü pedi doldurmayan 2 günde kırmızı lekelenme yaşadım beşinci gün peçeteye silince gelen kahve akıntı oldu sadece gün boyu bir defa bugünde hiçbirşey yokTeşekkür ederim bilgi için, bugün sabahtan beri gelen bir akıntı yok.Bakalım bütün gün böyle mi devam edecek.
Ay ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değilEki Görüntüle 3610898 Eki Görüntüle 3610899
Selam kızlar
Bu sabah Predictor Early ile test yaptım
Fotoğraflardaki gibi silik çizgi çıktı
Kan verdim, negatif çıktı
En son 31 Mayıs’ta regli olmuştum
Bugün döngümün 30. günü
Yumurtam 14 Haziran’da gece ya da 15 Haziran’da sabah çatladı doktorumun söylediğine göre
Üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor bugün
Dünden beri hafif karın ağrım da var
Bebiş var mı yok mu anlamadım![]()
Bencede çok net pozitiftiBir daha test yap sen canim yerlesme kanamasi gibi geliyor bana sen silik pozitif gormustun zaten bence sen hamilesin
En kesin sonucu adetin en az 1 hafta gelmesi veriyor demekki beklemekten başka çare yokAy ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değil
Çok haklısın yaa, artık bende hiç derin düşünmüyorum dikkat etmiyorum bedenimde olanlara. Pozitif çıksın da, ondan sonrakilere dikkat ederim.Dun cocugu olan arkadaslarimla konustum hicbiri boyle iliskiden sonraki gunlerde olan belirtileri yasamamislar ancak adet gectikten sonra ilk haftalarda olanlari hissetmisler. Demem o ki belirti olayini kafamizdan atmamiz sart sinir hastasi olmamak icin biraktim ben belirti aramayi
Çok haklısın yaa, artık bende hiç derin düşünmüyorum dikkat etmiyorum bedenimde olanlara. Pozitif çıksın da, ondan sonrakilere dikkat ederim.
Bak mesela dün bütün gün kasıklarım feci ağrıdı, tam da implantasyona denk geliyor, ama hiç öyle düşünmüyorum, progesterondandır diyorum. Valla artık saldım