Benim hic belirtim yok kizlar bugun 10. gundeyim gogus hassasiyeti ve dolgunluk devame diyor her regl oncesi olur zaten bende. Bu kadar belirtisizlik de moralimi bozuyor hic umudum yok bu aydan

IMG_5068.webp
IMG_5071.webp

Selam kızlar
Bu sabah Predictor Early ile test yaptım
Fotoğraflardaki gibi silik çizgi çıktı
Kan verdim, negatif çıktı
En son 31 Mayıs’ta regli olmuştum
Bugün döngümün 30. günü
Yumurtam 14 Haziran’da gece ya da 15 Haziran’da sabah çatladı doktorumun söylediğine göre
Üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor bugün
Dünden beri hafif karın ağrım da var
Bebiş var mı yok mu anlamadım 😔

Eki Görüntüle 3610898 Eki Görüntüle 3610899

Selam kızlar
Bugün döngümün 30. günü
Yumurtam 14 Haziran’da gece ya da 15 Haziran’da sabah çatladı doktorumun söylediğine göre

Testte bariz bi cizgi var ama kan negatif allah allah cok ilginc ya.. 14–15. gunde kanda cikmamasi icin gec dollenme olmasi lazim. İki gun icinde adet olmazsan bir daha kan ver bence canim

Benim hic belirtim yok kizlar bugun 10. gundeyim gogus hassasiyeti ve dolgunluk devame diyor her regl oncesi olur zaten bende. Bu kadar belirtisizlik de moralimi bozuyor hic umudum yok bu aydan
Benimde 0 belirti ama pik oldu bu ay her zaman belirti yaşanmıyor kuzum bak ömrümde ilk defa böyle saçma sapan şeyler yaşadım sonu ne olacak çok merak ediyorum bu ay herşey anormal umarım beklediğimiz sürprizi verir

Teşekkür ederim bilgi için, bugün sabahtan beri gelen bir akıntı yok.Bakalım bütün gün böyle mi devam edecek.
Benim 2 gün kahve dengi belirgin lekelenmem oldu 3. Gün kırmızıya döndü pedi doldurmayan 2 günde kırmızı lekelenme yaşadım beşinci gün peçeteye silince gelen kahve akıntı oldu sadece gün boyu bir defa bugünde hiçbirşey yok 🤯

Eki Görüntüle 3610898 Eki Görüntüle 3610899

Selam kızlar
Bugün döngümün 30. günü
Ay ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değil

Ay ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değil
En kesin sonucu adetin en az 1 hafta gelmesi veriyor demekki beklemekten başka çare yok

Dun cocugu olan arkadaslarimla konustum hicbiri boyle iliskiden sonraki gunlerde olan belirtileri yasamamislar ancak adet gectikten sonra ilk haftalarda olanlari hissetmisler. Demem o ki belirti olayini kafamizdan atmamiz sart sinir hastasi olmamak icin biraktim ben belirti aramayi
Çok haklısın yaa, artık bende hiç derin düşünmüyorum dikkat etmiyorum bedenimde olanlara. Pozitif çıksın da, ondan sonrakilere dikkat ederim.
Bak mesela dün bütün gün kasıklarım feci ağrıdı, tam da implantasyona denk geliyor, ama hiç öyle düşünmüyorum, progesterondandır diyorum. Valla artık saldım

Çok haklısın yaa, artık bende hiç derin düşünmüyorum dikkat etmiyorum bedenimde olanlara. Pozitif çıksın da, ondan sonrakilere dikkat ederim.
Bak mesela dün bütün gün kasıklarım feci ağrıdı, tam da implantasyona denk geliyor, ama hiç öyle düşünmüyorum, progesterondandır diyorum. Valla artık saldım

Bu ay bat ne zaman senin canim ayni miyiz

ElizabethBennettt ElizabethBennettt benim geçen ay yumurtlamadan sonra hep akıntım vardı ama regl oldum 😒 akıntıya bakma gebelikte en çok akıntı regl günü veya bi iki gün öncesi geliyor su gibi

Back
X