ElizabethBennettt ElizabethBennettt bende artık eve dönüyorum takibe başlarım üç dört güne 😅😅 ama içimden bi ses bu ay da yok diyor 😒 ben şeyi merak ediyorum çatlama günü mü önemli yumurtlama günü mü ya

ElizabethBennettt ElizabethBennettt bende artık eve dönüyorum takibe başlarım üç dört güne 😅😅 ama içimden bi ses bu ay da yok diyor 😒 ben şeyi merak ediyorum çatlama günü mü önemli yumurtlama günü mü ya
En önemlisi yumurtlama gününü yakalamak o yüzden ilk 3 gün mühim çatlama da önerilmesi de geç yumurtlamışsan ıskalamamak adına sağlamasını almak diyelim özetle

haifa haifa şimdi anladımmmm teşekkür ederim 🙏🏻 evet benim bi kürtajım var o zaman gebelikler silik çıkarken ovilasyon pik çıkmıştı

Kızlar kalktım bir ovülasuon testi yaptım aynı markanın testi ikiside açık çıkan 2 ay önce aldığım kutudan son kalan koyu Olan yeni aldığım paketten aynı markanın testi nasıl biri koyu biri açık çıkar hamile olabilir miyim diye yaptım millet yapıyor anlıyor diye ne diyorsunuz anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_3449.webp
    IMG_3449.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 26
haifa haifa benim 24 25 26 yumurtlama 27 çatlama oldu da o yüzden sordum ne zaman testlere başlasam diye 😅
Kuzum benimde 14 15 16 17 18 yumurtlama oldu çok yavaş açıkdı sonrası testler 24 ü lekelenmem oldu falan filan derken az önce dedim bi ovülasyon yapayım koyu çıktı baya aynı markanın testi ile ikitane yaptım biri açık gölge diğeri koyu çıktı baya iki ayrı kutunun aynı markanın testi beynim yandı

haifa haifa bir gebenin günlüğü sanırım. Regle kaç gün var
Real olmadım ki lekelenme yaşadım 24 ve 25 kahve rengi 26,27 kırmızıya döndü ama koyu degil parlak kırmızı ve çok az oldu pedi doldurmadı dünde peöeteye silince bir def akahve leke geldi bugün tertemiz desim ovülasyon yapayım bi bakayım attığım resimdeki gibi aynı markanın testi ikiside bir kuyusu hep açık çıkıyordu böyle zaten diğer yeni kutu da koyu

haifa haifa pcos var mıydı acaba ? Pcos varsa ovilasyonlarda bu durum olabiliyor ama yoksa bana koyu geldi regl günü pik çıkıyor öncesinde koyulaşma oluyor

haifa haifa şimdi ayın 18ini dikkate alırsak bugün üzerinden 11 gün geçmiş oluyor regle 3 gün var demek. Ama 14ünü baz alırsak kanaman regl olabilir 🤨🤨

haifa haifa elinde gebelik yoksa bi ovilasyon ile takip yap pik olursa ya gebelik ya da yeni dönem yumurtlama başka açıklaması olamaz

Back
X