Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon testi ile gebelik anlayanlar okuyormuş o doğru mu acabaİnşallah öyledir canım
En önemlisi yumurtlama gününü yakalamak o yüzden ilk 3 gün mühim çatlama da önerilmesi de geç yumurtlamışsan ıskalamamak adına sağlamasını almak diyelim özetleElizabethBennettt bende artık eve dönüyorum takibe başlarım üç dört güne
ama içimden bi ses bu ay da yok diyor
ben şeyi merak ediyorum çatlama günü mü önemli yumurtlama günü mü ya
Kuzum benimde 14 15 16 17 18 yumurtlama oldu çok yavaş açıkdı sonrası testler 24 ü lekelenmem oldu falan filan derken az önce dedim bi ovülasyon yapayım koyu çıktı baya aynı markanın testi ile ikitane yaptım biri açık gölge diğeri koyu çıktı baya iki ayrı kutunun aynı markanın testi beynim yandı
Real olmadım ki lekelenme yaşadım 24 ve 25 kahve rengi 26,27 kırmızıya döndü ama koyu degil parlak kırmızı ve çok az oldu pedi doldurmadı dünde peöeteye silince bir def akahve leke geldi bugün tertemiz desim ovülasyon yapayım bi bakayım attığım resimdeki gibi aynı markanın testi ikiside bir kuyusu hep açık çıkıyordu böyle zaten diğer yeni kutu da koyuhaifa bir gebenin günlüğü sanırım. Regle kaç gün var