• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaaa şimdi gördüm hayırlı olsun bu sefer kesin 😍😍😍 allahım şükürler olsunnnnn🌺😍😍😍😍😍
Ama ben hala inanmıyorum kiii çok korkuyorum ya yalncı pozitifse diye deli gibiyim şuan. Başka bir markayla teyit etmeden asla inanmam yarın sabah yapıcam inşallah olmuştur bu sefer kuzum 🙏🙏🙏

Kızlar aylardır folik asit kullananlara bir sorum olacak 😂😂😂 ben 2 haftadır başladım bazı günler içiyorum bazı günler içmiyorum çünkü içtiğim günler resmen ağzımda kan tadı bakır tadı var sanki midem böyle çok dolu gibi bir his oluyor yemek bile yiyemiyorum yani aç hissetmiyorum çünkü 😂😂😂 Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz aylardır bunu🥲 içmediğim günler 3 tabak dolusu yemek bile yiyebiliyorum ama içtiğim günler mahvediyor beni zar zor ekmek yiyorum 😭😭

On dk bekle bencede netleşmesi zaman alıyor ilk dk çıkmayabilir
Gerçekten mi ya olsa hemen çıkmaz mı kontrol çizgisi gibi?

Kızlar aylardır folik asit kullananlara bir sorum olacak 😂😂😂 ben 2 haftadır başladım bazı günler içiyorum bazı günler içmiyorum çünkü içtiğim günler resmen ağzımda kan tadı bakır tadı var sanki midem böyle çok dolu gibi bir his oluyor yemek bile yiyemiyorum yani aç hissetmiyorum çünkü 😂😂😂 Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz aylardır bunu🥲 içmediğim günler 3 tabak dolusu yemek bile yiyebiliyorum ama içtiğim günler mahvediyor beni zar zor ekmek yiyorum 😭😭
Bende hiç böyle bişey olmadı 9 aydır kullanıyorum canım

Gerçekten mi ya olsa hemen çıkmaz mı kontrol çizgisi gibi?

Bende hiç böyle bişey olmadı 9 aydır kullanıyorum canım
Allah Allah ya vifolic diye bir marka kullanıyorum ben içinde balık yağı ve başka vitaminler de var fazla yoğun geliyor o yüzden mi acaba 🥲 hani demir ilacı gibi kokusu da bir tuhaf zaten

Kızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
5. dakikadan önce yanlış negatif verebiliyor, 5 dakika sonra sonuca bakmak ve 10. dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamak lazım.

Back
X