- 3 Şubat 2025
- 891
- 1.280
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dünkü çok bariz pozitifti
Canım benim biraz karışık ya ben test kullanmıyorum ama 30 ağustos akşamüstü kasık krampı, akıntı ve sonrasında yaşadığım 2 günlük meme ucu hassasiyetinden dolayı yumurtladığımı düşünüyorum. Zaten ben biraz erken yumurtluyorum. Normalde buna göre bakarsak bat 12-13 eylül gibi ama uygulamada 17 eylül gösteriyor. Ben 13 eylül cumartesi sabah test yaptım ama 2 dk sonra çöpe attım.Benimde öyleydi her seferinde ağlayarak küfürler ederek yapıyordumdpo kaçtasın ?
Hadi Allahım güldür şu yüzümüzüsabah daha kırmızı çizgilerle karşılaş inşallah
![]()
Evet öyleydi çok üzgünümYa dünkü çok bariz pozitifti![]()
Canını sıkma nolur eminim biz de bebeğimize kavuşucaz en yakın zamandaEvet öyleydi çok üzgünüm
Kuzum kimyasal olmuş gibi görünüyor nolur üzme kendini biliyorum ben ne kadar konuşsam da boş bende çok üzülürdüm ama bak gebe kalabiliyorsun demekki ve kimyasaldan sonra daha çabuk kalınıyo derler inşallah öyle olur
İnşallah bir gün olur kuzum hiç inancım kalmadı doğrusuCanını sıkma nolur eminim biz de bebeğimize kavuşucaz en yakın zamanda
Canım pozitif testini geç gördüm negatif gördüğün hangi marka
Yaa canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki en az kendim kadar sana da dua ediyorum allahım bizi sevindirsin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahİnşallah bir gün olur kuzum hiç inancım kalmadı doğrusu![]()
İkisi farklı marka canım yurt dışındayım ben pregnant test diye yazıyor sadeceCanım pozitif testini geç gördüm negatif gördüğün hangi marka
Amin canım amin tüp bebek bile negatif olmuş doğal yolla mı olacaktı diyorum. İnsan işte her zaman umut oluyor içindeYaa canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki en az kendim kadar sana da dua ediyorum allahım bizi sevindirsin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah![]()
Bugunki yanlış olma ihtimali yok mu ? Ben ilk gebeliğimde test yaptım pozitifti ertesi gün negatifti salak test göstermemiş
Sanmıyorum kuzum ya idrarımı tutuyorum birazdan tekrar yapacam ama yoktur kesin olsaydı az da olsa çıkardı diye düşünüyorumBugunki yanlış olma ihtimali yok mu ? Ben ilk gebeliğimde test yaptım pozitifti ertesi gün negatifti salak test göstermemişbelki öyle olmuştur güvenilir mi? Şuan çok üzüldüm ve şaşkınım bu kadar yanlış nasıl verebilir diye
![]()
Senin regl 25 günde bir oluyordu 10 11 gibi yumurtluyordun sanırım aaaa benim gibi demiştim.. yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bence yarın testi hakettinCanım benim biraz karışık ya ben test kullanmıyorum ama 30 ağustos akşamüstü kasık krampı, akıntı ve sonrasında yaşadığım 2 günlük meme ucu hassasiyetinden dolayı yumurtladığımı düşünüyorum. Zaten ben biraz erken yumurtluyorum. Normalde buna göre bakarsak bat 12-13 eylül gibi ama uygulamada 17 eylül gösteriyor. Ben 13 eylül cumartesi sabah test yaptım ama 2 dk sonra çöpe attım.
Dur bakalım ya o kadar belirti dedin test de baya koyuydu on dk içinde dedin şuan şaşkınım inanamadım.. inşallah sabah ki bozukturSanmıyorum kuzum ya idrarımı tutuyorum birazdan tekrar yapacam ama yoktur kesin olsaydı az da olsa çıkardı diye düşünüyorum
İnşallah kuzum ya çok moralim bozuldu gerçekten. İnşallah sabahki yalnıştırDur bakalım ya o kadar belirti dedin test de baya koyuydu on dk içinde dedin şuan şaşkınım inanamadım.. inşallah sabah ki bozuktur
Evet canım aynen bizim benzerdi döngülerimiz. Awox kullanıyorum ama elimde Dr. Prüfer de var.Senin regl 25 günde bir oluyordu 10 11 gibi yumurtluyordun sanırım aaaa benim gibi demiştim.. yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bence yarın testi hakettinhangi marka ile yapıyorsun bide ?
Neden olmasın ya olur olumsuz düşünme ben de aynı düşüncedeydim ama artık kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.Amin canım amin tüp bebek bile negatif olmuş doğal yolla mı olacaktı diyorum. İnsan işte her zaman umut oluyor içinde
Bende rahat bırakmaya çalışıyorum da işte bazen olmuyor. İnşallah olurNeden olmasın ya olur olumsuz düşünme ben de aynı düşüncedeydim ama artık kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.
Kuzum innovita bende de silik ama az önce awox yapabildim negatif. Bu sabah adet sancilarimda var karinda bakalım Adet beklicem. Önümüzdeki aylara inşallah kuzum ama umudunu yitirme Adet olana kadar çok şey degisirİkisi farklı marka canım yurt dışındayım ben pregnant test diye yazıyor sadece