• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy hamilesinnnn
Aşkımm çokkkkkk sevindim daha çok yenii 2 gün sonra tekrar kan ver iniallah sağlıkla yükselir duam seninle❤️❤️
Bıtanemm çok teşekkür ederim umarım gerçek bı gebeliktir 27 eylül hem doğum günüm hem yıldönümünüz esımın haberı yok daha karnım agrıyo dıye gıttım hastaneye umarım sızınde en kısa zamanda haberlerinizi alırım

Bıtanemm çok teşekkür ederim umarım gerçek bı gebeliktir 27 eylül hem doğum günüm hem yıldönümünüz esımın haberı yok daha karnım agrıyo dıye gıttım hastaneye umarım sızınde en kısa zamanda haberlerinizi alırım
Yaa süpriz olacak desene inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım benim

Eki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
Zorla bence çatladığı gün de önemli iyi olur yani değerlendirsek pik günü ve bir gün sonrası olasılığı yükseltir

İlk gördüğünde yumurtlamanın kaçıncı günüydü canım?
Askım ben tahmini 25-26 sı yumurtladım çünkü akıntıyı o gün gördüm ama uygulama göre beta da daha düşük olması varsayarsak 1 eylül olması lazım ben o günüde değerlendirmiştim sanırım o gün tıttu 25 ınde tutsaydı beta daha yüksek çıkardı bence

IMG_20250912_181444.webp
kızlar kkalitesi düşüyor ama ilk ikisi awox bir gün arayla yapmıştım kaset olan artımed onun altındaki days comfort en alttaki duratest

Yemın ederım ağlaya ağlaya yazıyorum sızlere sızlerı hıc tanımadan o kadar gönülden konustukkı hepınızle aşşah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versın bebeklı kadınlada bakıp içimizden kurduğumuz hayallerın bızım içimizi nasıl yaktıgını en çok ben bılırım rabbım bıan önce hayılırlısını versin hepimize
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah 🤲

Back
X