- 3 Şubat 2025
- 891
- 1.280
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
- #17.201
İnşallah canım çok güzel olacak kan verirsen haber ver bizedeİnşallah 48 saatin dolmasını bekliyoruz. Beklemek çok zormuş. Ne olacağını bilememek. Güzel olsun herkes için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok güzel olacak kan verirsen haber ver bizedeİnşallah 48 saatin dolmasını bekliyoruz. Beklemek çok zormuş. Ne olacağını bilememek. Güzel olsun herkes için![]()
Ay bi bakın bi koşun bişi deyin![]()
Hayırlı olsunkan sonucum betahcgb 12 çıktı nasıl sizce
Size de hayırlı olsun. Siz dpo kaçta öğrendiğinizde 36 idiHayırlı olsunBenim de ilk böyle çıkmıştı silik çıkıp betam 36 çıkmıştı şimdi 16 haftalık hamileyim
2 günde bir beta değerin 2 katına çıkması gerekiyor tekrar kan vermen gerekecek
Yaa inşallah öyledir kuzum çok teşekkür ederim. erkene almadım açıkçası gereksiz endişe de ediyor olabilirim. Bu haftalarda çoğumuzun belirtileri kaybolmuş zaten. İçimi ferah tutuyorum inşallah benimledirBebeğim endişen varsa erkene çekemez misin? Kafamızda bu düşüncelerle beklemek çok yorucu ve stresli oluyor çünkü.![]()
ya sen ne kadar tatlısın aşırı motive ediyorsun balım benimAma şunu da ekleyeyim hiçbir şeyi yok miniğin, annesini yormuyor sadece ben kalben eminim.![]()
Kendim ne kadar evhamlı olsam da sevdiklerime asla dayanamıyorum, sana iyi gelebiliyorsam vallahi çok mutlu olurum, oluyorum da. Canımsın. Bebiş de sen de hep iyi ve mutlu olun çiçeğim.Yaa inşallah öyledir kuzum çok teşekkür ederim. erkene almadım açıkçası gereksiz endişe de ediyor olabilirim. Bu haftalarda çoğumuzun belirtileri kaybolmuş zaten. İçimi ferah tutuyorum inşallah benimledir
ya sen ne kadar tatlısın aşırı motive ediyorsun balım benimKeşke gerçek hayatta da yakınımda senin gibi pozitif biri olsaydı. Canım canım
![]()
Geçmiş olsunnDeğerim 3 e düştü maalesef kızlar. Kimyasal gebelik yaşıyormuşum meğerse![]()
Var gibi görünüyor ama marka güven vermiyorProdoctor yaptım ben yine var mı sizce
Eki Görüntüle 3649256
Evet ya güvenemiyorum hiçVar gibi görünüyor ama marka güven vermiyor
Bende vermişti canım bi su damlat bakalım geçiyor muEki Görüntüle 3649308 Kızlar laboquicte böyle kuruma çizgisi yaşayan oldumu ?
Amin inşallah hepimiz musmutlu olalım balımKendim ne kadar evhamlı olsam da sevdiklerime asla dayanamıyorum, sana iyi gelebiliyorsam vallahi çok mutlu olurum, oluyorum da. Canımsın. Bebiş de sen de hep iyi ve mutlu olun çiçeğim.![]()
Su damlattım suya tuttum hatta geçmedi allah allahBende vermişti canım bi su damlat bakalım geçiyor mu
Laboquick kuruma bırakıyor malesef 5 10 dk içinde çıkmadıysa tekrarlayınEki Görüntüle 3649308 Kızlar laboquicte böyle kuruma çizgisi yaşayan oldumu ?
Gerçekten ya hayal kırıklığı…Laboquick kuruma bırakıyor malesef 5 10 dk içinde çıkmadıysa tekrarlayın![]()
Ben de ilk negatif gördüm Laboquick de testi atmamışım baktım böyle çizgi oluşmuştu sonra pozitif olduğunu öğrendim. İnşallah senin de öyle olsun. Ama araştırmama göre diğer testlere göre daha az kuruma çizgisi bırakıyor bence. Sendeki de kuruma çizgisi değildir umarımSu damlattım suya tuttum hatta geçmedi allah allah
Ay inşallah Tuğçe hanimcigim teşekkür ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli daim eylesin kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de ilk negatif gördüm Laboquick de testi atmamışım baktım böyle çizgi oluşmuştu sonra pozitif olduğunu öğrendim. İnşallah senin de öyle olsun. Ama araştırmama göre diğer testlere göre daha az kuruma çizgisi bırakıyor bence. Sendeki de kuruma çizgisi değildir umarım![]()
Ben de bir testimi beklettikten sonra baktığımda kuruma çizgisi gibi bırakmıştı. Ertesi gün laboquick ile yaptım anında çift çizgi olmuştu. Akşam verdiğim kan testi de sonucu doğrulamıştı. Hayırlı olsun bence var gibiEki Görüntüle 3649883 Buda baya beklemiş hali delireceğim arakdaşlar![]()