• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥️🌸 rabbim bizi ve isteyen bakabilicek tüm kadınların sizinde çiçeklerimizi açtırsın doğacak yavrularımızı bize bağışlasın yer gök dua umut Allah bize kısmet edecekse muhakkak olur güzellikle sağlıkla huzurla nasip olsun bende gecen ay dediğiniz gibi kimyasal yaşadığımı düsünüyorum bu ayda silik cizgi gördüm ama suan negarif cıkıyor niye yaşıyoruz bunları bi sebebi var illaki kavusmamız güzel olacaktır belki bende ekstra vitamin takviyesine magnezyuma ve incir yemeye başladım 2 aydır ve bu ay üzülmedim insan bi garip alışıyor çok tuhaf gelecek vakti belli ama bebişlerin ben kalpten inanıyorum bizim olan bizim olucaktır …
Canım benım yüreğine sağlık umarım

Benim annem de bana böyle hamile kalmış ama o maydanozu kaynatmış beze sarıp iç çamaşırına koymuş. Süt buharına da ayrıca durmuş. Başka detay anlatmadı 😁

Süt ile maydanozu kaynatıp bir kovaya koyuyoruz alaturka tuvalete oturur gibi pozisyonda buharına oturuyoruz belimizi kovayla birlikte iyice sarıyoruz ki buhar dışarı çıkmasın sıcak olsun. 30 dk kadar bu şekilde oturduktan sonra yatağa yatıp biraz dinleniyoruz. Bu işlemi 3 gün yapıyoruz ve bu günlerde ilişki oluyor. Bende denemedim ama bir çok yerde okudum baya hamile kalan varmış. Artık nelere başvuracağımı şaşırdım inan ki😄
Merhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicez

Kızlar selam geçen ay konuşmuştuk bu ay da varım :) 24 ya da 25 eylül yumurtlama oldu bat 10 ekim. Bir haftadır gögüslerim çok hassas özellikle sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım direkt sancı girdi kasıgıma beş dk kadar. Bu sabah days doctor erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Akşam bebe time erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım

Kızlar selam geçen ay konuşmuştuk bu ay da varım :) 24 ya da 25 eylül yumurtlama oldu bat 10 ekim. Bir haftadır gögüslerim çok hassas özellikle sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım direkt sancı girdi kasıgıma beş dk kadar. Bu sabah days doctor erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Akşam bebe time erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorum 🥲

Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorum 🥲
Benimde günlerm sizlerle aynı 3 olduk. Bende yapmadm :)

Selammm kızlarr ne var ne yok 😌 Ben bu ay ovü ile takip yaptım 29 pik 30 u çatlama ertesi gün göğüs ağrısıyla uyandım hala daha devam ediyor bugğn dpo5. Bu şekilde olup gebelik öğrendiniz mi acabaa

Kızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 13
Back
X