- 9 Haziran 2025
- 1.548
- 1.527
- 48
- 27
- Konu Sahibi Yasakarpuz
- #17.301
Hayır canım hiç gebe kalmadımSelamlar. Sizin gebelik olmamış mıydı geçtiğimiz aylarda?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım hiç gebe kalmadımSelamlar. Sizin gebelik olmamış mıydı geçtiğimiz aylarda?![]()
Daha çok var görünüyorKızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası
Döngü günününze bakılınca 10. -11.-12.günlerde olabilir gibi duruyorKızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası
En kısa zamanda sağlıkla olur inşaAllahHayır canım hiç gebe kalmadım
İnşallahEn kısa zamanda sağlıkla olur inşaAllah![]()
İnşaallah müjdeli haber alırız bu ayBenimde günlerm sizlerle aynı 3 olduk. Bende yapmadm :)
DevamİnşallahSizin var mı yoksa denemeye devam mıı
Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin hepimize vr tüm isteyenlere inşaAllahAllah tez vakitte nasip etsin inşallah![]()
Ay bence gerçek hem 4 gün var hemde rengi baya pembeKızlar günaydın bata 4 gün var. Testi ekliyorum umarım yanlıs degildir
Dimi ya var sanki. Bikaç gün test yapıp koyuluğa bakıcam. 2 ay önce kimyasal olmustu cnkuAy bence gerçek hem 4 gün var hemde rengi baya pembe
Teste göre var. İnşaAllah gerçekte de vardır ve hayrlısı ile alırsınız kucağınıza...Dimi ya var sanki. Bikaç gün test yapıp koyuluğa bakıcam. 2 ay önce kimyasal olmustu cnku![]()