• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar günaydın bata 4 gün var. Testi ekliyorum umarım yanlıs degildir

Eklentiler

• IMG_2770.webp
    IMG_2770.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 11
Dimi ya var sanki. Bikaç gün test yapıp koyuluğa bakıcam. 2 ay önce kimyasal olmustu cnku 🥹
Test yolu ile beta artışını mı takip edeceksiniz 💐
Aslında çok erken öğrenildiğinde iki günde bir kan vermek yerine bu yöntem daha mı az yorucu acaba?
Ama acaba doğruluğu konusunda nasıl düşünmek gerekir onu bilmiyorum

Evet evet var bence de öyle yap inşallah sağlıkla ilerler
Ovulasyon da koyulaştı
Test yolu ile beta artışını mı takip edeceksiniz 💐
Aslında çok erken öğrenildiğinde iki günde bir kan vermek yerine bu yöntem daha mı az yorucu acaba?
Ama acaba doğruluğu konusunda nasıl düşünmek gerekir onu bilmiyorum
Evet en azından sürekli kan vermem 4-5 gün böyle oyalarım kendimi. Koyulaşması gerek. İlk gebeligimdede öyle yapmıstım 2-3 gün evde kaset test yaptım koyulaşınca kan verdim.

Ovulasyon da koyulaştı

Evet en azından sürekli kan vermem 4-5 gün böyle oyalarım kendimi. Koyulaşması gerek. İlk gebeligimdede öyle yapmıstım 2-3 gün evde kaset test yaptım koyulaşınca kan verdim
İkinci çocuğunuz mu 😌 çok iyi fikir öyleyse. Benim için kan vermek için işten çıkmayı beklemek ayrı sonucu iki saat beklemek ayrı üstüne ödenen ücret ayrı 🙊 külfet olmuştu. Ben de bu yöntemi denerim nasip olursa tekrar

İkinci çocuğunuz mu 😌 çok iyi fikir öyleyse. Benim için kan vermek için işten çıkmayı beklemek ayrı sonucu iki saat beklemek ayrı üstüne ödenen ücret ayrı 🙊 külfet olmuştu. Ben de bu yöntemi denerim nasip olursa tekrar
Evet 2. Deniyoruz ama 1.5 yıldır nasip olmadı. 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu bu ayda smdi test böyle inşallah saglıkla olur. Sizede en kısa zmaanda nasip olur♥️

Back
X