• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Baby Hope marka bebek odası takımı kullanan var mı?

bebik2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
19
0
36
İstanbul
Merhaba tecrübeli anneler yeni doğacak bebeğim için Baby Hope marka bebek odası takımı almayı düşünüyorum. Fiyatları gerçekten çok uygun modelleri de güzel. Ama kaliteleri hakkında bir bilgim yok. Kullanan varsa konu ile ilgili göüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhaba tecrübeli anneler yeni doğacak bebeğim için Baby Hope marka bebek odası takımı almayı düşünüyorum. Fiyatları gerçekten çok uygun modelleri de güzel. Ama kaliteleri hakkında bir bilgim yok. Kullanan varsa konu ile ilgili göüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Merhaba,
naptınız aldınız mı baby home takım? bende bugün gördüm beğendim ama iyimidir bilemedim belki siz bana yardımcı olursunuz?

konu sahibinin ilgi alanından çıkmış anlaşılan :34: bende bakıyorum aynı marka ama bilemedim. büyük ihtimalle alıcaz olmadı alınca yazarım

aslında hoşuma gitti ama bilemedim. bizde bekleme kararı aldık, nisan gibi evi boyatır başka bişey beğenmezsek bunuda alırız diyorum bakalım

Bende hala bakınma aşamasındayım ama karar veremiyorum gönlüm çilekten yana ama tümüyle bir oda takımı yapmaya kalkıldımı baya pahalıya geliyor e bütçemiz de kısıtlı belis marka çok var internette fiyatları bazı yerlerde pahalı ama bazı yerlerde de çok uygun acaba üretim esnasında tercih edilen kaliteyle mi alakalı yoksa kim ne kadara tutturursayla mı alakalı bilemiyorum. baby hope hala aklımın köşesinde fakat çevremde kullananda yok hiç...

Bende hala bakınma aşamasındayım ama karar veremiyorum gönlüm çilekten yana ama tümüyle bir oda takımı yapmaya kalkıldımı baya pahalıya geliyor e bütçemiz de kısıtlı belis marka çok var internette fiyatları bazı yerlerde pahalı ama bazı yerlerde de çok uygun acaba üretim esnasında tercih edilen kaliteyle mi alakalı yoksa kim ne kadara tutturursayla mı alakalı bilemiyorum. baby hope hala aklımın köşesinde fakat çevremde kullananda yok hiç...

canım bende çileğe ve belise baktım ama görünüş olarak niyeyse babyhope daha içime sindi... hem şöyle bi durumda varki bu bebeklerin odaları kullanacağı maksimum süre 5 yıl, bu kadar zaman içinde o kadar para dökmeye değermi bilmiyorum. bazen aklıma park yatak bile gelmiyo değil ama çok hevesliyim odaya o yüzden almak istiyorum.. aklıma ve gönlüme en yakın gelen de babyhope... senin doğumun benden bayağı önce hangisinden olursa olsun eğer oda alırsa benide bilgilendirirmisin, çok sevinirim:40:

Ben park yatak aldım zaten yani ilk 2 sene de onda yatırmayı planlıyorum açıkcası ama evimizde bebek odası için boş bir oda var e bi de benim ilk bebeğim o yüzden bebek odası yapmazsam içime sinmeyecek hatta esyalarını koyacak dolabı bile yok diye içerlenicem yani sırf kendim için istiyorum sanırım odayı :) ben mutlaka takımı aldığımızda yazarım buraya ne marka kaça aldığımı falan...

Kızlar ben babyhope marka mobilya aldım. Beyaz olanından gayet şık güzel ... :49:

güle güle kullansın bebişiniz... bizde bu hafta sonu alıcaz bişi çıkmazsa (kredi kartının devretmesini bekliyoruz da :)) ) bu arada beyaz derken hangisi yıldız kolçakları olan mı? resmini çekip koymanız mümkün mü acaba? bide kapakları açınca boya kokusu geliyor mu? 1 ay kadar kapak açık havalandırmak lazımmış sanırım? bide ne kadara aldınız? ben beşiği büyüyebilen istiyorum bide duvar rafı falan toplam 5 parça set dimi sizin de?

Son düzenleme:
güle güle kullansın bebişiniz... bizde bu hafta sonu alıcaz bişi çıkmazsa (kredi kartının devretmesini bekliyoruz da :)) ) bu arada beyaz derken hangisi yıldız kolçakları olan mı? resmini çekip koymanız mümkün mü acaba? bide kapakları açınca boya kokusu geliyor mu? 1 ay kadar kapak açık havalandırmak lazımmış sanırım? bide ne kadara aldınız? ben beşiği büyüyebilen istiyorum bide duvar rafı falan toplam 5 parça set dimi sizin de?

Son düzenleme:
Kızlar ben babyhope marka mobilya aldım. Beyaz olanından gayet şık güzel ... :49:

büyüyen bilen beşiğin pek de kullanışlı olmadığını söylemişti satıcı. çünkü boyunu büyütseniz bile enine bişey yapamıyosunuz. tabii alan varsa çekmeceleri olması açısından daha kullanışlı diye düşünüyorum. biz internette şöyle bir yoklamıştık da 1.080-TL civarındaydı fiyatı gayet uygun bence:40: hmm demek dolaplar boyaymış beşik sedef kaplama dediler ama ne kadar doğru bilimiyorum sedef pahalı bir malzeme çünkü. yinede 1 hatta 2 ay öncesinden hazır edilebilir bebişin ne vakit geleceği belli olmaz çünkü :34:

Kızlar biz bugün siparişi verdik babyhope beyaz modelini (kulpları çiçek olan). ama siparişin tüm parçalarının tamamlanıp gönderilmesi 1 ayı bulabilirmiş (istanbul dışında ikamet ediyoruz). 2 hafta önce konuştuğumuzda yataksız fiyatının 1160 olduğunu söylemişti satıcı mağaza ama bugün maalesef 4 gün önce onlara yeni katoloğun ulaştığını ve eski fiyatın geçerli olamayacağını söyledi aslında çok kızdık ama en çok kendimize neden 2 hafta önce direk ödemeyi yapmadık diye... yatak hariç fiyat 1250 olarak yaptık ödemeyi; napalım dedik internetten alıp kargoyla falan uğraşcağımıza mağaza aracılığıyla olsun sıkıntı çıkarsa nakliyesiyle onlar uğraşsın dedik ve aldık son karar olarak :) ürün geldiğinde koku var mı kullanışlı mı sağlam mı v.b. soruları sizin içi cevaplayacağım inşallah

Kızlar biz bugün siparişi verdik babyhope beyaz modelini (kulpları çiçek olan). ama siparişin tüm parçalarının tamamlanıp gönderilmesi 1 ayı bulabilirmiş (istanbul dışında ikamet ediyoruz). 2 hafta önce konuştuğumuzda yataksız fiyatının 1160 olduğunu söylemişti satıcı mağaza ama bugün maalesef 4 gün önce onlara yeni katoloğun ulaştığını ve eski fiyatın geçerli olamayacağını söyledi aslında çok kızdık ama en çok kendimize neden 2 hafta önce direk ödemeyi yapmadık diye... yatak hariç fiyat 1250 olarak yaptık ödemeyi; napalım dedik internetten alıp kargoyla falan uğraşcağımıza mağaza aracılığıyla olsun sıkıntı çıkarsa nakliyesiyle onlar uğraşsın dedik ve aldık son karar olarak :) ürün geldiğinde koku var mı kullanışlı mı sağlam mı v.b. soruları sizin içi cevaplayacağım inşallah

bende o beyaz olandan almak istiyorum su an 1200 tl fiyati siz internet araciligyla almadinizmi urunun kalitesilede ilgili bilgi verirmisin

bende o beyaz olandan almak istiyorum su an 1200 tl fiyati siz internet araciligyla almadinizmi urunun kalitesilede ilgili bilgi verirmisin

hayır internetten almadım mağaza aracalığıyla sipariş verildi ama mağaza tüm parçaların gelmesi 1 ay bulabileceğini söyledi. yani martta ancak gelecek sanırım. gelir gelmez bu onu altında yazacağım tüm positif, negatif özelliklerini.

mrb. ben de babyhope markaları bebefix de gördüm beğendim. ancak gidip görmek de istiyorum. alanlar istanbulda hangi mağazada bulabileceğimi söyleyebilir mi acaba

ewt kizlar bende aldim bebefix den yeni daha dun gece kurdk benimde cok icime sindi cok paralar verilmesine gerek yok diye dusunuyorum

ucza gayette sik bi bebek odasi takimi ozellikle beyaz olanin tavsiye ederim benimde dogumu mayista ins kizimiz olucak :49::49:

Back
X