Doğuma Hazırlık baby plus hasır bebek sepeti???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ürünü kullanmadım ama çok beğendim. Mothercare de çok daha güzel desenlileri var; ama sanki çocuk oyuncağı gibi...Üstelik bebek çok kısa süre yatıyor; çünkü biraz kıpırdanmaya başlayınca kenarları çok alçak olduğundan tehlikeli...Eğer bütçem yeterli dersen ve sadece 3 ay kullanmayı göze alırsan lohusa yatağının yanında günleri ve geceleri emzirme döneminde bu şirin sepeti kullanabilirsin. Yerinde gördün mü bilmiyorum ama bana çok gereksiz geldi; yine şirinliğini örtmüyor tabi:)

tşk edrim cnm cevabın için, yerinde görmedim, internetten bakıyorum, hoşuma gitti, ilk 6 ay kadar kullanırım diye düşünmüştümm, ama işte kafam karışıkk..mothercare'in de web sitesi yok türkiye ye özel bakamıyorum zatenn..

ben ürünü mağazada da gördüm benimde çok hoşuma gitti ve ciddi ciddi almayıda düşündüm ama sonra gereksiz olduğunu düşündüm çünkü kenarları gerçekten çok alçak ve sallama aparatı bana pek güvenli gelmedi. 3 ay bile zor yatar bebiş bu sepette. bu sepet yerine oyun parkına benzeyen bişe alabilirsin senin için daha kullanışlı ve güvenli olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…