Baby Shower Hediyesi

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Merhaba kizlar

Ilk defa bir Baby shower partysine gidecem hic bir fikrim yok hediye olarak ne götürülür ve sonra bebek görmeye gidincedemi hediye götürülür?

Benim bebegim dogdunda bize bi yelek getirmislerdi bisey takmamislardi halbuki biz dügünde altin takmisdik. O yüzdende iki hediye götürmek istemiyorum.

Türkcemden dolayi kusura bakmayin yurtdisindan yaziyorum.
Simdiden yorumlariniz icin tskler :)

kiz ise süslu bir tac ile klotlu corap olabilir.
erkek ise bir şapka veya patik ayakkabi gibi birsey alin yeter
hem doğumda hem partide ne gereği varki. Bi kere partisine gotrun yeter

Baby shower in esprisi, anne adayı bebeği gelmeden eksiklerini liste yapıyor ve eşe dosta gönderiyor. Onlar da aralarında anlaşıp her biri listeden bir eksiği kapatıyor. Amacı, özelliği budur yani. Size böyle bir liste gelmediyse davet sahibine sormalısınız.

Altin niye alsinlar. Onun bebeğine yelek getirmişler. Enayimi bu millet altin alsin yelek getirene

Baby showerin amaci zaten bebek hediyesini onden vermek yani dogumda baska bir hediye almayacaksiniz
Genelde liste olur baby showerda , liste yoksa eger bebegin bir ihtiyacini almaniz uygun olur

Asıl soruya cevabı unuttum: Güzel bir giysi seti alin. Ama 50/56 numara degil daha büyük. Yoksa hemen büyüyüveriyorlar olmaz sonra

Ya yeri gelmişken sormak istiyorum baby shower nedir . Lütfen biri bana anlatabilir mi? Doğum günü filan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…