Yurtdışında bu partiler anneye destek amaçlı yapılıyor.Bu da bir Amerikan icadıdır. Anne daha doğurmadan akraba arkadaş ne varsa, annenin evinde toplanır, bebeğe hediyeler verirler. Anne ve bebeğin ihtiyaç duyduğu, kullanacağı şeyler olur.
Artık bizim de oldu bu adet ve bir tık üste taşıdık, baya baya nişan düğün tadında organizasyonlar yapanlar bile var
Türkiye'de olay böyle işlemiyor malesef.Ahhaa kuzum hamile kadina son ayinda yapiyor ve dogum hediyeleri goturuluyor
Bizdeki dogum hediyesinden farki ve guzel olan tarafi doguma bir ay kala hediyeler verildigi icin anne de ona gore alisverisini yapiyor fazladan almiyor , bosa para harcamiyor
Eger samimi oldugun biri yapiyorsa baby showeri zaten bir ihtiyac listesi de oluyor , herkes butcesine gore onu alip goturuyor
Bence cok mantikli bir uygulama , ben ivir zivir kutlamalara karsiyimdir ama baby shower cidden cok faydali oluyor bebegin ihtiyaclarini karşılamada
O konuyu seninle tekrar konuşacağımAhhaaa , ya bizdeki gibi abartildigina bakma , bu oldukca guzel bir olay , ileride bebek yapmaya karar verirsen yap mutlaka
Siz yabancı mısınız yurtdışından yazıyorum demişsiniz sizde de böyle altın taktı geri getirmedi muhabbeti oluyo muydu ya yoksa türk heryerde türk mü
Alt demiş :)))Altin niye alsinlar. Onun bebeğine yelek getirmişler. Enayimi bu millet altin alsin yelek getirene
Kuzum bende turkum , benimki sahane gecmisti , bakms drn instagramdaki show yapan tiplere , bu isi gayet duzgun yapanlar da varTürkiye'de olay böyle işlemiyor malesef.
Abartı abartı süsler, balonlar, çılgınca para saçma furyası.. Sadece gösteriş amaçlı yapılan birşey.
Yabancı bir kadında görmüştüm, o kadar mütevaziydi ki, keşke bizimkilerde böyle olsa.
Sosyal medyanın rezillikleri diyorum.. :/ eskiden herşey usulüne göre yapılırdı, sosyal medya türedi türeyeli herşey amacından saptı. Seninki çok güzel geçmiş mesela, eminim senin işine yarayacak bir sürü şey gelmiştir.Kuzum bende turkum , benimki sahane gecmisti , bakms drn instagramdaki show yapan tiplere , bu isi gayet duzgun yapanlar da var
Herşeyde olduğu gibi bunuda biz değiştirdik ve gorgusuzce sırf beybişowaaa yapıyorum diyebilmek için aptalca bir parti kurguladik.Baby shower in esprisi, anne adayı bebeği gelmeden eksiklerini liste yapıyor ve eşe dosta gönderiyor. Onlar da aralarında anlaşıp her biri listeden bir eksiği kapatıyor. Amacı, özelliği budur yani. Size böyle bir liste gelmediyse davet sahibine sormalısınız.
Valla sahane hediyeler geldi , iki tane arkadasim bez pastasi getirmisti o bilr beni 200 liradan kurtarmistiSosyal medyanın rezillikleri diyorum.. :/ eskiden herşey usulüne göre yapılırdı, sosyal medya türedi türeyeli herşey amacından saptı. Seninki çok güzel geçmiş mesela, eminim senin işine yarayacak bir sürü şey gelmiştir.
Bizim her şeyin cılkını çıkarabilme kabiliyetimiz var. Görgüsüzlükte son noktadayız. Öyle saçma sapan kutlamalar yapılıyor ki, ağzım açık seyrediyorum.Sosyal medyanın rezillikleri diyorum.. :/ eskiden herşey usulüne göre yapılırdı, sosyal medya türedi türeyeli herşey amacından saptı. Seninki çok güzel geçmiş mesela, eminim senin işine yarayacak bir sürü şey gelmiştir.
Baby shower amacına uygun yapılırsa güzel.Bizim her şeyin cılkını çıkarabilme kabiliyetimiz var. Görgüsüzlükte son noktadayız. Öyle saçma sapan kutlamalar yapılıyor ki, ağzım açık seyrediyorum.
Babay shower bence de adabı ile yapılırsa oldukça işlevsel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?