Doğuma Hazırlık Baby Shower İstesem Abartmışmı Olurum?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Keske benm cevremdede bunu kaldirabilecek statude imsanlar olsaydida bende yapablseydm arkadas cevrem dagldi hrp kmseyi cagiramam uzakta hepsi cagrsam akrabalari cagrcam onlardada en gemc 40 yasnda anlamazlar yani baby shower flan keske calisoyr olsaydim etrafmda belli statuye sahp insamlar okurdu bende yapardm artk memur olduktan snra 2. Bebise nasipse

baby shower/bebeğe hediye partisi (yılbaşı kutlamaları, sevgililer günü, ...gibi) bize ait olmayan bir uygulama. "bilen arkadaşların" da söylediği gibi bu etkinlik hamile kişinin yakın arkadaşları tarafından doğumdan önce yapılır çünkü amaç anne adayına moral vermek,onu eğlendirmek ve hediyeleşmektir. nasılki türk usulünde bebek doğmadan hediye olmuyorsa bu da öncesinde olmuyor. aksi durum "yılbaşı ağacım çam değil çınar olsun" yada "ben dedemin elini niye öpüyor muşum o benimkini öpsün" der gibi birşey oluyor:1: en azından amerika'da bu iş böyle yapılıyor...ve arkadaşım, sen bu güzel şeyi yaşayınca mutlu olacaksan en iyi arkadaşına söyle o da senin bilmediğin bir günde ayarlasın olsun bitsin :28::16:

baby shower yerine diş buğdayı yapsan ya da kırkındaki mevlüt için böyle bi hazırlık yapsan sanki daha bizden daha samimi olur gibi geldi bana ki baby shower anne adayına sürpriz yapılan bir partidir ve bebek için hediyeler getirilir. şimdi sen çağırınca sanki hediye bekliyormuşsun gibi olur bence.

İçinde kalacağına yap derim ben. Kimseyi dinleme. Ay bizim adetlerimizden mi, ay konukomşu ne der falan... Evet, babyshower genel olarak bir arkadaş tarafından hamile bayana süpriz ve moral olması amacıyla yapılıyor. Bunu paylaşabileceğin yakın bir arkadaşın varsa, ben ona söylemeni ve organizasyonu ikinizin üstlenmesini öneririm. Hem öyle büyük bir şeye de gerek duymayabilirsin istersen. Evinde ufak tefek süslemelerle, bir kaç çeşit kek kurabiye börek ile arkadaşların ile güzel vakit geçirdiğin bir gün yaratmış olursun.

Geçen günlerde bir ablamın babyshowerı için fotoğraf çekim aksesuarları yaptırdık biz. Kendisine süpriz yapıcaz :46: Daha elimize ulaşmadı, ama internet sitesinde yayınlamışlar, yaptıklarını.
http://www.partineeglencekat.com/baby-shower-partisi-eglenceli-fotograf-cekimleri-malzemeleri/#
Bu adrese bir bak istersen sen de. Evinde yapacağın küçük bir arkadaş toplantısını bu şekilde daha da güzelleştirebileceğine inanıyorum :34:

Back
X