Baby şhower partisi hakkında sorularım ,kızlar yardım ???

ben,bebek sağ salim doğduktan sonra bu tarz şeyler yapılması taraftarıyım...arkadaşım 28.hafta ayarlamıştı babyshower ,doğum yaptı,tabii parti falan olmadı..üstelik bebeğin sağlığı tehlikedeydi..çok şükür sağlığı şu an yerinde..
inaşşallah siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi,doğumdan sonra mutlulukla neşe içnde kutlarsınız..

bu hristiyan adeti değil ki sadece yurtdışında yapılıyor bebeğe hoşgeldin demek için
bizde nasıl bebeğe anneye hediyeler alınır eksiği tamamlanır filan bunda da amaç aynı
anne bir şey yapmaz arkadaşlar akrabalar organizasyon yapar
bebeğin eksikleri tamamlanır filan falan

Bence gereksiz, parti yapacaksan after parti yaparsin, bebek saglikli dunyaya gelsindee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baby shower'in anlamı çocuk doğmadan önce hamile olan kişiye ihtiyacı olan bebek eşyalarını hediye vermektir.aynı durum evlenecek kişi için de yapılıyor. Yani bir nevi çeyiz-hediye veriliyor geline.bunu nasıl dinle bağdaştırdınuz şaşıyorum. Zaten bilmeden yorum yapıyorsunuz.hemen dinle ilişkilendiriyırsunuz. Gelenek, Adet derseniz anlarım.. Ama dinle alakası yok.. Bence çok güzel, çok ince bir davranış hediye vermek almak. Bunlar insanı mutlu eder. Birileri sizin için ve çocuğunuz için hediye veriyor. Sadece görmediğiniz için size negatif geliyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…