• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Baby Sling Önerileriniz

bebegimsila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
3
0
36
Samsun
Merhaba kızlar. Bebeğim şu anda 3 aylık ve halka sling kullanıyorum. Halka kısmı ağırlıktan dolayı acıtıyordu o nedenle kanguru aldım ama o da kalıp gibi çok zorlanıyorum. O nedenle yine pamuk sling istiyorum ve iki ürün arasında kaldım. Biri mei tai sling diğeri de minizone x belt sling. Mei tai zor bağlanır gibi diğeri daha uygun olur diye dusunuyorum. Bunları kullanan ya da bilen yorum yapabilir mi? Tesekkurler

doğduğu günden beri ben babasling kullanıyorum
haka slingden farkı omuz kısmında ped var acıtmıyor omzu
ama duyduğum kadarıyla mei tai kullananlar çok memnunlar
bana kalırsa ilk 3-4 aya kadar wrap slingle bebiş çok rahat eder gibi geliyor
daha uzun süre de kullanılabilir tabi ama hiçbirinin takılıp çıkarılması halka ya da pouch gibi olmuyor tabi
ben boynuma geçiriyorum ve pelin üzerime atlıyor annem beni kucağına alacak diye :)

doğduğu günden beri ben babasling kullanıyorum
haka slingden farkı omuz kısmında ped var acıtmıyor omzu
ama duyduğum kadarıyla mei tai kullananlar çok memnunlar
bana kalırsa ilk 3-4 aya kadar wrap slingle bebiş çok rahat eder gibi geliyor
daha uzun süre de kullanılabilir tabi ama hiçbirinin takılıp çıkarılması halka ya da pouch gibi olmuyor tabi
ben boynuma geçiriyorum ve pelin üzerime atlıyor annem beni kucağına alacak diye :)

Evet takıp çıkarmak da çok önemli benim için. Kanguruyu birinin yardımı olmadan açamıyorum :59: Babasling'e baktım ve gerçekten çok kullanışlı görünüyor. Mei - tai de olabilir ama bir de şu fotoğraftaki Minizone sling nasıl olur sizce? şimdi ona takıldım. O da Mei- tai'ye benziyor ama bağlama problemi yok. Hem babaslingi hem de bunu alabilirim. Bu arada benim bebiş de halka sling içerisine girdiği gibi susuyor ve uyuyor :emir_bebek:

mei tai gibi sanırım denemediğim için çok yorum yapamam a
ma aldığım en iyi şey diyebilriim kendiminki için :)
hele benim minik yürümeye başladı
hareketli de arabada ayağa kalkıyor falan zor oluyor
bu yazı slingle geçiriyoruz
mei tainin bağlamasız şekliyse iyi olacağınnı düşünüyorum

mei tai gibi sanırım denemediğim için çok yorum yapamam a
ma aldığım en iyi şey diyebilriim kendiminki için :)
hele benim minik yürümeye başladı
hareketli de arabada ayağa kalkıyor falan zor oluyor
bu yazı slingle geçiriyoruz
mei tainin bağlamasız şekliyse iyi olacağınnı düşünüyorum

Anladığım kadarıyla mei tai'nin bağlamasız şekli. İstettim 1 haftaya elimde olur. Eminim ki işimi çok kolaylaştıracaktır. Teşekkür ederim

Anladığım kadarıyla mei tai'nin bağlamasız şekli. İstettim 1 haftaya elimde olur. Eminim ki işimi çok kolaylaştıracaktır. Teşekkür ederim

cnm mrb
bahsettiğin slıngden aldınmı?hani şu minizone olandan?bende baktımda almayı düşünüyorum mai tai mi?minizonemi?aldıysan kullandınmı pratikmmi cnm önerirmisin?

anneler selam
SANAL BEBEK MAAZASI sitesinin sahibiyim.

slinglerde deneyip alma imkanınız var. elinize gelen urunu begenmezseniz ya da bebeğiniz sevmezse aynen geri yollayabilirsiniz. para iadesi/değişim vs hepsi
mevcut.
her sling her bebeğe, dahası her anneye uygun olmuyor. normal mağazalarda satılmayana ve deneme şansı olmayan urunler oldugu için bu konuda annelere yardımcı olmaya çalışıyorum. kimsenin kullanmayacağı bir urune para vermesine, bir anne olarak, benim de gönlüm razı gelmez. zaten bebek alışverişi kalem kalem hesaplayınca ciddi bir yekun tutuyor. neyi ne kadar uyguna alsak ve ne kadar cok kullansak o kadar iyi

Ben sling almayi hic dusunmemistim ta ki 6 haftalik bebegim kucagim dosnda baska bir yerde uyumayi reddedene kadar. Hem de dikey tasimak zorundayim ve surekli hareket halinde olmami istiyor. Sonunda acil gidip bir sling aldik. Memnun kaldim. En azindan o benim gogsuma yaslanmis uyurken(en sevdigi pozisyon) ben yemek yiyebiliyorum ya da baska ufAk tefek gunluk isler yapabiliyorum. Ben babylonia diye bor markanin tricot sling'ini aldim. Triko gibi esnek bir kumas ve oldukca rahat. Zaten uzun uzun arastirip almis degilim, yine de memnun kaldim.

ben de hangisini alacagım bilemedim.
3 aylık kızım günün 17 saati kucagımda. dik konumda dısa bakar sekilde elim karnında durmak istiyor, o konumda uyuyyor ve yatırınca uyanıyor.
kol da kalmadı, basit ev islerini tek el yapmak zorunda kalıyorum. Bu cok yorucu.

wrap sling cok güzel duruyor. zamanla baglamaya alısabilecegime de inanıyorum ama yazın sıcakta sokaklarda, parklarda kafelerde nasıl olacak metrelerce kumas tepemizde.
babasling bana mantıklı geliyor ama bebegimin konforu acısından hangisi daha iyi ona karar veremedim.

hem evde, hem dısarıda, sıcak havada bebek ve anne konforu ve pratikligi icin
ve en onemlisi bebeğin üzerinde rahatca yamulmadan uyuyabilecegi hangi modeldir.

hem evde, hem dısarıda, sıcak havada bebek ve anne konforu ve pratikligi icin
ve en onemlisi bebeğin üzerinde rahatca yamulmadan uyuyabilecegi hangi modeldir.

selam
yeni gordum sorunuzu
bebeğin ayına gore değişiyor.
sıcak havada zaten bebeği dışarı çıkarmayacağınızı, sadece sabah ve akşam saatlerinde dışarda olacağınızı varsayıyorum.
X belt çok pratik ve hafif bir urun
duş havuz slingi var misal. onu da gunluk olarak kullanabilirsiniz
halka slingler de yine cok pratik.
mei tailer de olur ama bebeğinizi sadece tek body ile dolaştırmanız lazım. hatta sadece bezle dolaşsa bile olur. on panelde 2 mm elyaf dolgu var. o da biraz sıcak yapabilir.
wraplerin kumaşı incecik. osadece emzirme atletiyle ya da ip askılı body ile giyerseniz wrapler de yaz için uygun olur bence.
AVM vs gibi serin yerlerde kullanacaksanız hepsi olur bu arada.

Yeni dönemde önerileriniz var mı?
Ben wrap sling almayı düşünüyorum ama hangi marka ve kumaş daha iyidir bilemedim :(

Yeni dönemde önerileriniz var mı?
Ben wrap sling almayı düşünüyorum ama hangi marka ve kumaş daha iyidir bilemedim :KK43:
Konu çok eski kalmış ama siz aldınız mı acaba? Bende wrap sling istiyorum ama marka konusunda hiçbir fikrim yok.

Konu eskı ama ben de wrap sling almayı düşünüyorum. Baby K!tan kullananlar çok memnun sanırım ondan edıneceğim. Wrap sling kullanan başka önerisi olan var mı?

Merhaba 3,5 aylık bebeğim şimdiden 7 kilo sling almak istiyorum ama bu kiloların üzerinde kilolarda kullanılabilir en doğru model hangisidir. Bir sürü model ve marka var. Kafam çok karıştı

Back
X