• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Baby2go 8525 beşik kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fleur de lys

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.930
3.340
133
Kızlar merhaba,yakında Allah'ın izniyle ikinci bebeğim olacak ve özellikle beşik konusunda çok kararsızım. 6-7 ay bebeğimi yatağımın başında yatırmak istiyorum,onun için hem titreşimli hem fazla yer kaplamayan müzikli vs olması bu beşik çok dikkatimi çekti. İnternette araştırdım fakat pek fazla yorum bulamadım,mağaza çalışanlarına sordum ve bana alanların çok memnun olduklarını söylediler. Bu beşikten kullanan var mı? Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 162
Merhaba kardeşim bu sallanıyo mu bilmiyorum ama baby go nun sallanan beşiğini almıştı. Yalnız 1,5 yaş büyük ablası rahat bırakmadığı için o dönem kullanamayıp kaldırdı. Şimdi bana verdi geçen hafta bizdeydiler ufaklığı gece onda yatırdık gece de sürekli uyanırdı. Uyandıkça çalıştırdık sallandı. Kardeşim rahat etti. Benim de işime yarayacak inşallah diye düşünüyorum. Beşik te var ama bu tarz ürünler taşımaya daha müsait salona da götürürüm yatağa yanıma da çeker kullanırım diye planlıyorum. :) Her bebek farklı fakat genelde çocuklar sallanmayı seviyor. Bence işinize yarayacaktır.

Merhaba kardeşim bu sallanıyo mu bilmiyorum ama baby go nun sallanan beşiğini almıştı. Yalnız 1,5 yaş büyük ablası rahat bırakmadığı için o dönem kullanamayıp kaldırdı. Şimdi bana verdi geçen hafta bizdeydiler ufaklığı gece onda yatırdık gece de sürekli uyanırdı. Uyandıkça çalıştırdık sallandı. Kardeşim rahat etti. Benim de işime yarayacak inşallah diye düşünüyorum. Beşik te var ama bu tarz ürünler taşımaya daha müsait salona da götürürüm yatağa yanıma da çeker kullanırım diye planlıyorum. :) Her bebek farklı fakat genelde çocuklar sallanmayı seviyor. Bence işinize yarayacaktır.
Ben de her yere taşıması kolay olsun istiyorum birde hem sallanır hem titreşimli müzikli olması da hoşuma gitti. Dediğiniz gibi her bebek farklı ama en azından ilk aylar için işime yarayacak diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz:dua:

Arkadaşım beşiği bilemiyorum ama baby2go nun bebek arabasını almıştım memnundum.
Şuana kadar soranlardan iyi yorumlar aldım,baby2go nun ürünleri gayet sağlam geldi bana hatta dayanamayıp bebek arabalarına da göz gezdirdim fiyatları da mantıklı geldi.

Back
X