İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar BabyDoll'ler

hepsi güzel ama benim tipim değiller cesaret ister bunlar yaa azıcık kilo verirsem belkim bende giyerim kaydirigubbakcemile3

hepsi hepsi hepsi çok güzel... kızlara sinir oldum göğüs silikon heryer estetik bide fotoshop la orayı burayı düzeltiyolar makyaj cabası sonra biz çok güzeliz die dolaşırlar uyuzlarrr hıh

http://images.gittigidiyor.com/1625/16251402_0.jpg
bunun bir benzerini. kırmıız rengini kendim yapmıştım. dantelli bir kumaş topu almıştı arkadaşım. ondan biraz aldım. önlerine resimdeki gibi ip bağlayacak delikler açtım. ama çıok hoş oldu çokta ateşli bir kırmızısı var. bayılıyorum onu giymeye.kocişimde çok seviyor!!!...Şeniz

Seçenek çok fazla,tüm bunlar içinde ayrı bir giysi dolabına ihtiyaç var gibi görünüyor..opuyorumnanaktan

harikalarrr hepsinden istiyorum bi tanee üfff ya bayadır yeni çamaşır almadım nerelerde bulcamki ben bunlardan

ilk sayfadaki 15. 20. 23. 32. ve 48. çoook çoook seksi çok şık. bu dediklerime bakmanızı tavsiye ederim. ama markasını bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…