• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlık kilolarıma dönüyorum

Endoplazmikretikulum_

Hani marjinal bizdik
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70.194
Puanlar
548
Yani inşallah 😂 49 kilo nere 60 nere ya ne yedik de bu hale geldik. Azıcık ucundan çikolatalı ekmek yemiştim halbukisi 😑 Ya Allah diyor bu gidişata dur diyorum ya da en azından sağlıklı besleniyor gün gün egzersizlerimi yazıyorum 🧿 🤲

Yani inşallah 😂 49 kilo nere 60 nere ya ne yedik de bu hale geldik. Azıcık ucundan çikolatalı ekmek yemiştim halbukisi 😑 Ya Allah diyor bu gidişata dur diyorum ya da en azından sağlıklı besleniyor gün gün egzersizlerimi yazıyorum 🧿 🤲
Şuan nefes alırken yorulan ben 🫩🫩🫩 böyle bakıyorum 🤣🤣🤣 kolay gelsin aşkı hamile kalmazsam bende gelirim ama şuan slime gibi yayildim koltuga

olsun en azindan bahanen var cocuk dogurdun:)
ama hep cok merak etmisimdir evlenen insanlar neden kilo aliyor? benim cevremde de var tığ gibi kizlar evlenince gıdılı oluyor, nasil oluyor ki?

olsun en azindan bahanen var cocuk dogurdun:)
ama hep cok merak etmisimdir evlenen insanlar neden kilo aliyor? benim cevremde de var tığ gibi kizlar evlenince gıdılı oluyor, nasil oluyor ki?
Mutluluk hormonları kilo aldırıyormuş. 🤭 Mutlu ol kilo al, doğum yap kilo al, mutfağın önünden geç kilo al Demir eksikliği ve tiroid de aldırıyormuş. Bu kadınlar ne nane yesin 😆🤐 Yine de nankör olmuym sağlığımız yerinde çok şükür 🤲

Şuan nefes alırken yorulan ben 🫩🫩🫩 böyle bakıyorum 🤣🤣🤣 kolay gelsin aşkı hamile kalmazsam bende gelirim ama şuan slime gibi yayildim koltuga
Hamile kalmayı düşünüyorsan kilo verme olayına hiç girme 🤣 değerler yerleri görürse bir de bebiş çekiyor zor oluyor

Hamile kalmayı düşünüyorsan kilo verme olayına hiç girme 🤣 değerler yerleri görürse bir de bebiş çekiyor zor oluyor
Ben kilo versemde vermesem de hamilelikte çok çekiyorum tek bildiğim o 🤣🤣 nasıl olsa hamilelikte alicam battı balık yan gider 🤣🤪 alayım sonunda veririm nasıl olsa ben doğum sonrası verenlerdenim 3 4 ayda rahat 17 kilo vermişligim var beni saglik sorunlarından bitiren ilaçlar oldu😭😭

Bu arada hayırlı olsun 🥰 Allah analı babalı büyütsün 🤲🥰
Aslında daha önce yazacaktım da yeri zamanı denk gelmedi 🤭 bu konu vesilesiyle yazayım dedim 🥰

Bekarken daha az hareket edip daha çok yemek yiyordum halbukisi. Büyülü gibi ya o kadar dikkat ederek yinede evlendiğimden beri 1 yılda 8-10 kilo aldım 🥲🧐

Back
X