Bebek İkinci El babyhope lacivert bebek arabası ve tüllü krem sepet beşik

eymenege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
369
2
68
Tekirdağ
uygun fiyata vereceğim evimde çok yer kaplıyorlar buradan fiyatı konuşabiliriz özel msj atamıyorum resim isteyenlere göndereceğim

siz mail atmıştınız galiba elimde olan fotoları yolluyorum şuan size.valla bebeğinize valla benimkisi çok gazlıyıd hep yanımda yattı hiç kullanamadık biz ayrıca sallanabiliyorda.
1.5 yaşına veya 85 cme kadar kulanabilirsiniz

yok ben hiç mail atmamıştım. fiyatını merak ettim birde

İki ürün için toplam 100 TL mi istiyorsunuz. İkisi için son rakam nedir, ilk olarak bunu sorayım. Resimleri sanırım bir arkadaşa göndermişsiniz. Özelden yazma hakkımız yok mail adresimi de buraya yazamam resimleri ne şekilde görebiliriz acaba?
bir de PTT kargo uygun oluyor anladıım kadarıyla.. Yaklaşık rakami biliyor musunuz?

Teşekkürler,görşmek üzere.

sepetin resmini başka diğer ilanımda var oraya yükledim şuan tatildeyim diğer ilanların arasından bulursam başa getireyim.
öncelikle ben tül sepete 100 lira istemiştim fiyatını biliyorsunuz 300-350 den aşağı tül sepet yok ben bebeğime oda yaptım yerim kalmadı gayet şık ve güzel duruyor..

bebek arabasınında fiyatını bakabilirsiniz babay hope sayfasından onuda çok az kullandık bisikletimizi kullanıyoruz her ikisi de yepyenidir..bebek arabasının yarı fiyatını düşünüyorum ..

ptt kargo çok uygun ben taşınırken öyle göndermiştim beşik söküldüğü için problem olmaz..

Ikisine ne kadar istiyorsunuz oluru alalum sepeti kac aya kadar kullandiniz bir de kirigi falan yoksa aliciyim mardindeyim Ben ozelden de gorusebiliriz

krem tüllü sepeti 100 liraya sattım arkadaşlar.

babayhope bebek arabası ve jenny ev puseti satılık halen resim var en başta ebbek arbası aynen oradaki gibidir.150 lira bebek arabsı daha bir yıl oldu alalaı ama hiç binmedik sayılır yepyeni duruyor paketli..

resim budur ama özelden size bir mail atacağım[

ATTACH=CONFIG]488266[/ATTACH]

Eklentiler

• $P107-4[1].webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…