Saç Şekillendiriciler Babyliss Hakkında

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
Babyliss ST89E IPRO230 veya Babyliss PRO 2073E
bu ikisi arasında kaldım kızlar. özellikleri aynı gibi acaba farkı nedir? bunların ikisini de bilen varsa yorumda bulunabilir mi? çok sevinirim.

Babyliss ST89E IPRO230
sgbast89e.jpg

Babyliss PRO 2073E
sgks31499.jpg

Son düzenleme:
Babyliss ST89E IPRO230 veya Babyliss PRO 2073E
bu ikisi arasında kaldım kızlar. özellikleri aynı gibi acaba farkı nedir? bunların ikisini de bilen varsa yorumda bulunabilir mi? çok sevinirim.

Babyliss ST89E IPRO230
sgbast89e.jpg

Babyliss PRO 2073E
sgks31499.jpg

black_catt babyliss düzleştiricinin taraklı modelini (ST89E) aldın mı? memnun kaldın mı? cevap ver lütfenn :)

merhaba
burda cevap gelmeyince araştırdım ve Babyliss PRO 2073E modelinin artık Türkiye'ye getirilmediğini öğrendim.geriye kalan Babyliss ST89E IPRO230 modelinde karar kıldım ben de. yani taraklı olan model. memnun da kaldım doğrusu kızlar. ıslak kuru işlem yapabiliyorsunuz. tabi ıslak derken saçların nemli olması kastediliyormuş ıpıslak haliyle değilmiş yani. tarağının olması bazı yerlerde dezavantaj gibi görünsede yorumlarda ben avantaj olduğunu düşünüyorum kullanan biri olarak. tarağıyla saçları açıyor. iyon özelliği de var elektriklenmeyi önlüyor. pazartesi günü yapıyorum saçlarımı en az 3 gün ilk günkü gibi duruyor sonraya doğru zaten saç da kirlenmeye başladığından hafif bozulmalar oluyor. kalıcılığı iyi yani bence. 230 dereceye getirip kullanıyorum bir kerede şekil alıyor fazla uğraşamıyorum bana böylesi lazımdı hani bir kerede düzleşecek:) saçlarım kalın telli bi de sık ve uzun olunca diğer makinalarla fenalık geçiriyordum :D
hepsiburadadan almıştım ama siz sakın ordan almayın derim 2 hafta beklettiler.

Son düzenleme:
merhaba
burda cevap gelmeyince araştırdım ve Babyliss PRO 2073E modelinin artık Türkiye'ye getirilmediğini öğrendim.geriye kalan Babyliss ST89E IPRO230 modelinde karar kıldım ben de. yani taraklı olan model. memnun da kaldım doğrusu kızlar. ıslak kuru işlem yapabiliyorsunuz. tabi ıslak derken saçların nemli olması kastediliyormuş ıpıslak haliyle değilmiş yani. tarağının olması bazı yerlerde dezavantaj gibi görünsede yorumlarda ben avantaj olduğunu düşünüyorum kullanan biri olarak. tarağıyla saçları açıyor. iyon özelliği de var elektriklenmeyi önlüyor. pazartesi günü yapıyorum saçlarımı en az 3 gün ilk günkü gibi duruyor sonraya doğru zaten saç da kirlenmeye başladığından hafif bozulmalar oluyor. kalıcılığı iyi yani bence. 230 dereceye getirip kullanıyorum bir kerede şekil alıyor fazla uğraşamıyorum bana böylesi lazımdı hani bir kerede düzleşecek:) saçlarım kalın telli bi de sık ve uzun olunca diğer makinalarla fenalık geçiriyordum :D
hepsiburadadan almıştım ama siz sakın ordan almayın derim 2 hafta beklettiler.

2 şey daha sormak istiyorumm.. 1)tarağın dezavantajı ne? 2)dalga da yapabilio musun,tarak buna engel oluo mu? çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun :)

2 şey daha sormak istiyorumm.. 1)tarağın dezavantajı ne? 2)dalga da yapabilio musun,tarak buna engel oluo mu? çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun :)

merhaba canım daha yeni gördüm mesajı kusura bakma :( belki de aldın bile düzleştirici. tarağın dezavantajını görmedim ben kullandığım süre içerisinde, dalga yapmayı hiç denemediğim için ona yorum yapamayacağım ama taraksız dalga daha rahat yapılır diye düşünüyorum. tarakla zor olabilir. yalnız tarağı çıkarılabiliyor da makineden. yani çıkarıp dalgalı yapabilirsin. takıp düzleştirebilirsin. daha önce taraklı kullanmadığımdan biraz ön yargılıydım ama taraklı daha rahat oluyor, düzleştirirken saçlarının da çitilenen yeri varsa açıyor daha güzel düzleştiriliyor. tavsiye ederim.

Back
X