• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Babyliss pro 230 ionic ultimate saç düzleştirici aldım lütfen yardım!!!

knicknack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
551
249
88
Kızlar bugün remington saç düzleştirici almak için gittiğim Media Mrktan Babyliss pro 230 ionic ultimate saç düzleştirici aldım.sizce yanlış seçim mi yaptım?aslında baya araştırma yapmıştım forumdan.remingtonun en iyisi olduğu yazıyordu.Oranın çalışanı bayanlar en iyisinin Babyliss olduğu yönünde ikna ettiler beni.aslında remington s9500 elime alınca pek içime de sinmemişti aslında.kapattığım zaman plakalarının arasında boşluk kaldığını falan gördüm.babyliss tasarım olarak da daha güzel geldi gözüme.henüz kullanmadım.ama yanlış bi karar mı verdim sizce.linkten bakabilirsiniz özelliklerine..lütfen yorum bekliyorum..

http://www.evimharika.com/U47145,12...zlestirici-sac-sekillendiriciler-babyliss.htm

kızlar valla kimse yorum yazmadı ama ben Babyliss pro 230'u kullandım.ve çok memnun kaldım.saçlarım ince telli olduğu için 130 derece de yaptım dümdüz oldu saçlarım ki 230 dereceye kadar kullanabiliyorsunuz.ayrıca çıkabilen tarakları var ama ben çıkarmadan kullandım bu sayede dolaşan saç tellerini açıyor.plakaları baya uzun.bu sayede fazla uğraşmanıza da gerek kalmıyor...bilginize..:D

Canım ben iki senedir bunu kullanıyorum yani babyliss ve çok çok memnunum. Maşasınıda aldım dün ve oda harika. Yanlış seçim yapmadın saçlarım hiç kırılmadı veya dökülmedi seramik oluşu ısısı kısacası herşeyi bir harika. Arkadaşlarımda bayıldı onlarda kullanıyor. Ve saçlarım çok gür zor düşleridi eskiden bu cidden bir harika hiç uğraşmıyorum max 7 dk hazırım :)

QUOTE="MlkGkc, post: 37114221, member: 626128"]Canım ben iki senedir bunu kullanıyorum yani babyliss ve çok çok memnunum. Maşasınıda aldım dün ve oda harika. Yanlış seçim yapmadın saçlarım hiç kırılmadı veya dökülmedi seramik oluşu ısısı kısacası herşeyi bir harika. Arkadaşlarımda bayıldı onlarda kullanıyor. Ve saçlarım çok gür zor düşleridi eskiden bu cidden bir harika hiç uğraşmıyorum max 7 dk hazırım :)[/QUOTE]
bende çok memnun kaldım canım iyiki almışım diyorum.:KK68:saçlarım dümdüz oluyor gercekten.gece düzleştirip yatıyorum sabah bozulmamış oluyor.:D

Aynen canım özellikle iş hayatında kullanım içinde ideal bende akşamdan yapıp sabah fırlayıp gidiyorum. Tekrardan bir düzleştirme gereğide duymuyorum. Babylissten şaşmam :)

Back
X