Bacağıma kramp giriyor

yalnizlikzor

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
13
1
16
38
Merhaba arkadaşlar, daha ilk defa bir konu açıyorum. Kategori falan yanlışsa kusura bakmayın, buraya kadar bile zor geldim. Konuya g çecek olursak;

Bir haftadır neredeyse her gün bir kere -bazen 2- sağ bacağıma (alt baldır) kramp gitiyor. Özellikle geceleri uykumdan kramp ile uyanıyorum. İki gün önce tekrar kramp girdi, fakat ağrısı hala şu an devam ediyor. Netedeyse ayağımın üzerine basamıyorum diyebilirim. İlk defa bu kadar kramp giriyor. Önerileriniz var mı? Normal bir şey mi yoksa bir sağlık sorunu var mıdır?

Ters bir hareket zorlama yada aliskanligin disinda yurume spor yaptiysan olabilir.
Az su tuketiyorsan olabilir.
Ama benim anneminde boyle bir sikayeti baslamisti. Her dalda doktora gittik nerdeyse bir sey cikmadi. Kadin hastaliklari doktoruna gitti ve miyop oldugu ortaya çıktı. O bacagi etkiliyormus.

Ters bir hareket zorlama yada aliskanligin disinda yurume spor yaptiysan olabilir.
Az su tuketiyorsan olabilir.
Ama benim anneminde boyle bir sikayeti baslamisti. Her dalda doktora gittik nerdeyse bir sey cikmadi. Kadin hastaliklari doktoruna gitti ve miyop oldugu ortaya çıktı. O bacagi etkiliyormus.

Miyop demişim minyon dicektim.

Magnezyum ve potasyum eksikliginiz olabilir. Bol bol muz yiyin.özellikle gece uyumadan önce. .

Söylenmiş magnezyum eksikliği sebep olabiliyor.

Bir de ani hareketler, sinirlerin gerilmesi falan sebep olabiliyor. Sevişken anlarda dikkat edin hemen geçmiyor da acısı :KK53: Gerci uykuda bile oluyorsa magnezyum yüzündendir büyük ihtimalle

Magnezyum eksikliğinden olabilir soda iç ayrıca Dr git magnezyum takviyesi yapacaktır bende de oluyordu Dr ilaç verdikten sonra geçti

kramp girdiği an daha ağırlaşmadan ayak parmaklarımın üstüne basınca kötüleşmiyor benim. ya da basmadan sadece topuklu ayakkabı giyiyormuş gibi ayağımı uzatıyorum hemen geçiyor.

Merhaba arkadaşlar, daha ilk defa bir konu açıyorum. Kategori falan yanlışsa kusura bakmayın, buraya kadar bile zor geldim. Konuya g çecek olursak;

Bir haftadır neredeyse her gün bir kere -bazen 2- sağ bacağıma (alt baldır) kramp gitiyor. Özellikle geceleri uykumdan kramp ile uyanıyorum. İki gün önce tekrar kramp girdi, fakat ağrısı hala şu an devam ediyor. Netedeyse ayağımın üzerine basamıyorum diyebilirim. İlk defa bu kadar kramp giriyor. Önerileriniz var mı? Normal bir şey mi yoksa bir sağlık sorunu var mıdır?

bende de ayni sorun var, magnezyum eksikligindenmis. her gun muz yiyin. denedim, muz yedigim zamanlar agrim olmamaya basladi.

Magnezyum eksikliğinden oluyor o.hamileyken oluyordu bende doktor ilaç vermişti suda eriyen onu içince geçiyordu sizde deneyin bide.bol bol muz yiyin

Yorucu bi işiniz mi var
Magnezyum eksikliği var
İlaç yazabilir doktorlar, ben gebeyken kullanmıştım ama ismini yazmak istemiyorum. Siz bi doktora görünün
Muz ve sade soda da iyi gelir
Geçmiş olsun

Magnezyum eksikliği. Suda çözünen efervesan tabletler var magnezyum için. Onlardan kullanabilirsiniz.

Back
X