İş yerindeki evli adam

Asıl sen ne ayaksın adam yokluyor yatacak mısın yatmayacak mısın çokta açık soramamis cevabını verde hepiniz rahatlayın 🤌🏻

Valla siz ne ayaksınız asıl onu sordum ben, geldi karşı masama oturdu, yok emoji attı falan. Nefes alsa bana mı yürüyor diye çıkarım yapacak gibisiniz. Adam ne ayaksa ne ayak, hoşlanmıyorsanız çok da muhatap olmayın. Böyle şeyler tek sizin başınıza gelmiyor, çizginizi çekersiniz olur biter yani düşünecek ne var

Bazı maddeleri eledim kaç numara ayak olduğunu bilemedim ama
Bazen kadınlar ;" eşimin iş yerindeki kadın vs vs" diye konu acinca " aman kadınlar da sizin hanzo kocaniza kaldı" diye elestiriyorduk ,ben artık hepsine hak verecem😂

Tövbe tövbe. Babam yaşındaki adamdan niye hoşlanayım 🤮 son konu açtıktan sonra kaç ay geçti her hafta bir şeyler oluyor bazen çok arkadaşça makara sohbetleri ediyoruz (ve eğleniyorum daha da samimi olma hissiyatı geliyor) sonra mesela geliyor sırtıma dokunuyor koluma dokunuyor ya da burda yazdığım şeylerden biri oluyor kendimi kötü hissediyorum uzak durmam lazım diyorum sonra yine arkadaşça takılıyoruz böyle bir döngüde olmak beni çok yordu. Bu yüzden sordum. Yoksa torunu bile olan adamla ne işim olabilir haha
Adam 48 sen 31 yaşındasın.

Back
X