İş yerindeki evli adam

Ben bu konuyu birebir okudum daha önce. Kaç zamandır bir şey yoksa yoktur neyi sorgulayıp duruyorsunuz
Burda yazdığım bir iki şeyi bir önceki postumda yazmıştım ordan hatırlıyorsunuz her hafta iletişimdeyiz kendisiyle de her şeyi yazamazdım tabiki. göz göze gelince dil çıkarmalar falan sürekli var sigara olayı da yeni oldu vs vs. Niyeti tam sezemediğim için içimde huzursuzluk oluyor rahat davranamıyorum o yüzden tekrar konu açmak istedim yeni olaylar ile.

Burda yazdığım bir iki şeyi bir önceki postumda yazmıştım ordan hatırlıyorsunuz her hafta iletişimdeyiz kendisiyle de her şeyi yazamazdım tabiki. göz göze gelince dil çıkarmalar falan sürekli var sigara olayı da yeni oldu vs vs. Niyeti tam sezemediğim için içimde huzursuzluk oluyor rahat davranamıyorum o yüzden tekrar konu açmak istedim yeni olaylar ile.
adamın hareketleri tamamen geyik muhabbeti ya. samimiyet kurmuş gelişine konuşuyor. hoşlansa adam niye dil çıkarsın zaten kaç ay geçmiş üstünden demek ki yok bir şey. sigara olayında da bir şey yok siz söyleyince bozuldunuz sanıp çağırmış

20 Kasım 2024 konunuzdan yaklaşık 6 ay sonra adamla ilgili yeniden konu açmanızı gerektiren olay nedir ?

6 ay önce adamın yaşını ve yaşının 48 olduğunu biliyormuşsunuz zaten. Adama instadan arkadaşlık isteği gönderdiğinizde: adam neredeyse ofisin tamamı kendisinde ekli olmasına rağmen sizin isteğinizi kabul etmemiş. Sizi de rahatsız eden bu olmuş zaten.

Neden iş arkadaşı alt tarafı diyerek, arkadaşlık isteğinizi de geri çekip; kendi ilişkinize ve hayatınıza yoğunlaşamadınız ?

20 Kasım 2024 konunuzdan yaklaşık 6 ay sonra adamla ilgili yeniden konu açmanızı gerektiren olay nedir ?

6 ay önce adamın yaşını ve yaşının 48 olduğunu biliyormuşsunuz zaten. Adama instadan arkadaşlık isteği gönderdiğinizde adam neredeyse ofisin tamamı kendisinde ekli olmasına rağmen sizin isteğinizi kabul etmemiş. Sizi de rahatsız eden hu olmuş zaten.

Neden iş arkadaşı alt tarafı diyerek, arkadaşlık isteğinizi de geri çekip; kendi ilişkinize ve hayatınıza yoğunlaşamadınız ?
Çektim zaten de her hafta etkileşimdeyiz gelip gelip bir şeyler yapıyor ben hiç onun yanına gitmiyorum bile ve huzursuz hissediyorum o yüzden tekrar açtım

Kendinizi huzursuz hissetmenizin gerçek nedenini bulmalısınız.
Arkadaş olarak sevdim ama flörtöz mü iyi huylu mu anlayamadığımdan arkadaşlık kurmak isteyip kuramıyorum çekimser davranıyorum huzursuzluğumun sebebi bu. Bazdn de rahat davranıyorum keyifli geçiyor sonra yüz mü vermiş gibi oldum diye kafama takılıyor gibi gibi.

bence esprili takılıyor sadece çünkü oğluyla ilgili de üzgünüm kapıldı falan diye espri yapmış kendince ama ben fazla samimi bulurdum gene de ve uzaklaştırırdım
sevmem özele burnunu sokan insanları ha sizi güzel veya bakımlı buluyor olabilir ama yürüyor mu onu sanmıyorum işte
instagram isteğini görmemiş olabilir hatta siz belki sen benimle flört mü ediyorsun deseniz adam büyük kızabilir ve alınabilir gibi size
tamamen hissiyatım o yüzden bir gelişme olursa nolur yazın merak ederim 😅😅

Merhaba herkese,

Yurt dışında çalışıyorum, iş yerinde bir adam var 50li yaşlarının başında, evli, yönetici. Ben 31 yaşındayım.
Bir kaç ay önce bir projede beraber çalıştık o arada da daha çok sohbet etme ve birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Kendisini arkadaş olarak çok sevdim muhabbeti ve espri anlayışımız çok uyuyor. Fakat bu adam bana mı yazıyor yoksa yabancıların genel tarzı mı böyle tam anlayamıyorum kafama da son zamanlarda iyice takılmaya başladı. Bir kaç olay sıralamak istiyorum, bu olaylar böyle haftada bir iki haftada bir falan oluyor bir süreklilik yok ve sadece iş yerinde iletişim kuruyoruz, özellikle yabancı erkeklerden deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum:
  • kuzenimin boşanmasından konuşuyorken bana “sen başka birine aşık olsan naparsın ayrılır mısın?” Dedi. Ben “hayatımda biri varken başkasına aşık olacağımı düşünmüyorum” dedim
  • ben genelde masamda oturuyorken sağ tarafımdan geçerken kafamı çevirince denk geliyoruz dil çıkarıyor komik surat ifadeleri yapıyor
  • bir ara sürekli öğle yemeğine giderken bana da uğrayıp alıyordu onu kesti
  • hayatımdaki kişinin fotoğrafını görmek istedi sonra “lucky bast*rd (şanslı p*ç) dedi
  • bir gün öğle yemeğindeyken herkes gidince “hayatındaki kişiye hala aşık mısın?” diye pat diye sordu ben de “bu garip bir soru” dedim o da dedi ki “hayır değil 2-3 sene sonra yanlış kişi olduğunu anlayabilirsin ayrılırsın hayatına yeni biri girer”
  • bir keresinde kaç yaşında olduğunu sordum “istediğin her hangi bir yaş olabilirim” gibi bir şey söyledi
  • bir keresinde benden 10 yaş küçük oğlunun fotoğrafını gösteriyordu aa tatlıymış dedim “kusura bakma kapıldı” dedi
  • bir kere bana sunshine dedi bir kere de şu emojiyi kullandı > 😘
  • bazen yanıma uğruyor muhabbet ediyoruz makara kikiri, iki kere de geldi benim karşı masama oturdu tüm gün ordan çalıştı yürüyüşe davet etti
  • ofiste bir grupla sigaraya indiğimi gördü, “benimle hiç içmiyorsun?” dedi ben de “sen de hiç davet etmiyorsun?” Dedim sonra 3 hafta görüşmedik görüştüğümüz ilk gün sigaraya çağırdı

Ne diyorsunuz bu adam ne ayak?
Metreslik ilginimi çekti yuh ya hiç utanma yok bo odom no oyok

Adam karaktersiz evdeki eşine saygısı olmayan yaşlı bir sapık senin ne ayak olduğun o belli değil

Benim de o yüzden kafam karıştı, ilk defa ofiste eğlendiğim bir kişi var eğer bu durumlar normalse triplere girmek istemem. Yoksa böyle şeyleri Türkiye’de yaşasam bambaşka tavırlar alırım.

Evet aynı kişi
Adamdan hoşlanıyorsunuz bence, yoksa nerede yaşadığınız fark etmez, çoktan mesafe koyardınız. Adamı tartıyorsunuz sanki, hayatınızdaki adama yazık bari ayrılın da daha düzgün birini bulsun adam. Bu evli adamlarla ilgili açılan konuları masum bulmuyorum. 2 yıldır bekarım, bir iki evli erkek baktım benimle flörtleşiyor, hemen uzaklaştım. Bunun konu açılacak neyi var ? Karşındaki insanın niyeti önemli değildir önemli olan senin duruşundur, karşındaki evli bir adamsa ister Brad Pitt olsun uzaklaşırsın ya da bir kaşar gibi flörtleşirsin. Bu konu açmaların temelinde adamlardan hoşlanma, acaba bana aşık mı, benim için karısından ayrılır mı, mutlu olur muyuz beklentisi var. Üzgünüm kızlar ama evli erkeklerin çoğu sadece anlık heyecan peşinde, kullanıldığınızla kalırsınız aklınızı başınıza toplayın, çapkın erkek gördüğünüz an topuklayın, abla tavsiyesi.

Son düzenleme:
Konu açacak kadar önemli bu durum sizin için. Aynı konuyu tekrardan açarak size ne dememizi bekliyorsunuz? Ona göre mi hareket edeceksiniz. Diyelim ki adamın size ilgisi var
Eeeee?
Adam evli, uzak durun hayatınıza bakın.

Bence bir kereden bisey olmaz kafasında bu kadar net söylüyorum hala neyi anlamaya çalışıyorsunuz

Sorunuzun cevabı: adam evli. Hayır sizinle ilgilenmiyor sadece açık ilişki yaşıyorsa eşiyle sizinle cinsel birliktelik düşünüyor. Yaşamasa bile düşünüyor olabilir. Bana göre takıntı haline getiren sizsiniz. Sonuç olarak evli ve bu şekilde bir sorgulama içine girmeniz bile yanlış. Yaşınız genç hayatta aynı noktada olduğunuz birisiyle inanın her şey daha keyifli olacaktır.

Yazsa ne yazmasa ne. Hiç takılmamak lazım, adam öyle çok rahatsız etmiyorsa mesafeyi korursunuz bitti gitti.

Back
X