Bacagımdaki batıklarla oynamam sonucu olusan izler

Benimde lisedeyken öyleydi hiç geçmeyecek saniyodum batık oluyordu sonrada leke lazerde sonra geçti şimdi bi tane bile leke yok

Expigmenti bende deneyim ozaman keseyle beraber iyi olur belki
expigmenti keseyle kullanma sakın.
soyucu bir krem olduğu için kese tahriş eder. daha büyük lekeler kalır.
bu kremi kullandığın zamanlarda güneşten de uzak durman lazım. doktorun ve eczacın bilgilendirir seni.

öyle 10 günde filan geçmez
ama benim de çok batık sorunum vardı, kurcaladıkça da daha fena oluyordu
benim şimdi pürüzsüz çünkü önce kendim ağda yapmayı bıraktım -kendim yaptıkça kırıyordum ve batıyordu
önce sir ağdacı parayı ayarlayınca da lazere başladım hatta esmerim ben lazer de bitirmedi sonrada iğneliye geçtim ama lazer kesinlikle batık olayını hallediyor
bu sırada nemledendirici + her banyoda kese+ imkan varsa hamam+keseci ve en önemlisi lazere geçtikten sonra zaten artık kendin ağda yapmayacağın için bacaklarını da kurcalamıyorsun böylece geçiyor

E bunun çözümü gerçekten var :)

Batıklar için gerçekten lazer işe yarıyor, evde kendi lazerim var, diod denenden, gerçekten batık problemim sıfırlandı.

İkincisi, düzenli peeling, yani kese! Keseleyin bacaklarınızı, karbonat çok işe yarıyor, zaten beyazlatıcı olarak kullanılır. Bir de cildi soyup, deriyi yenileyen kremler var, benim yüzümde kalan birkaç leke için doktorum cilt soyup yeni derinin oluşmasını hızlandıran bir pomad vermişti.

Cildinizi daha hızlı soymanız için satılan salisilik asit ve glikolik asit var, yaşadığım ülkede tezgah üstü satılıyor bunlar, değişik yüzdelik derişimle. Türkiye'de durum ne bilemiyorum. Ben kollarımdaki ketarosis pilaris (Tavuk Derisi) yüzünden burada glikolik asit kullanıyorum, çok ilerleme kaydettim. Mikrodermabrazyon için kullanılan şeyler bunlar, buranın SGK'sı bu hastalık için mikrodermabrazyon tedavisini kısmen ödüyor, kullandıkları cilt soyucular da bunlar. Arkasından da asla yapay bir şey kullanmıyorum nemlendirici olarak. Soğuk sıkma organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum, bizim zeytinyağının ikamesi. Aslında bu da bir yemek pişirme yağı, ekmek üzerine sürüp yiyebilirsiniz. Zeytinyağı pahalı olunca bunu kullanmak en mantıklısı, siz Türkiye'de doğal, ucuz yağları daha da kolay bulabilirsiniz. Buradaki doktorum, banyodan hemen sonra iyice kurulanarak zeytinyağı sürmemi tavsiye etmişti, ben hindistan cevizine geçtim, gayet de işe yarıyor.

Benim 2 ay sürdü cildimin toparlanması, umarım sizde de işe yarar.

Back
X